- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
-=RelakS=- #121 üzenetére
Végigjátszás videót láttál már? Nem, focit és videójátékot is magam játszok, ha kedvem van hozzá.
Filmet értékelő videót láttál már? Nem, hidegrázás kerülget ettől az új rettenettől is, hogy két táblázatot 15 semmitmondó színvonaltalan majomkodás közül kell kivadásznom. Köszönöm, nincs egész nap a fejemben a füllhallgató, cserébe tudok olvasni. Kb. akkora a különbség, mint a kazetta-mp3 vagy tv-streaming között, csak itt az írott teszt/értékelés javára. -
Foglalt név
addikt
Biztos ez valami generációs különbség, de mióta képzeli magát akkora sztárnak mindenki, hogy a !világgal! kell megosztani, hogy részegen csápol valahol? Elküldöd annak a 3 szerencsétlennek, akivel együtt nyaldossátok a borsodis bacikat a aludoboz tetejéről, azt csókolom. Kezditek megértettni velem a "digitális környezetszennyezés" fogalmát
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #90 üzenetére
Most esik le, hogy én is hagytam magam megvezetni ezzel a jútyúbós baromsággal. Itt simán szerzői jogvédelemről van szó. Ergo, ha én beülök a süketszobába a mikrofon elé és felolvasok egy Douglas Adams könyvet, azt is szűrni kell. Minden nyelven.
Ha ez így van, akkor szólni kéne Ralph-nak, mert valaki megint eltörte az internetet -
Foglalt név
addikt
Szerinted ha valaki hoz egy ilyen döntést, akkor volt esetleg egy másik kisebbség is, aki szorgalmazta azt és ezek szerint befolyásosabb volt vagy simán csak káoszkapitányt játszanak a törvényhozók és 90%-nak mindegy 10% ellen van és ők mégis direkt megszavazták?! Csak kérdem...
-
Foglalt név
addikt
"A baj az, hogy a "jogszerűség" vizsgálatát egy arra teljesen alkalmatlan, de legalább drága technológiával akarják megoldani."
Kik?
"A Youtube/Google meg nem fenyeget, hanem elmondja, hogy mi várható." Elmondja, amit most mondani kell. Ha pedig úgy is lenne, akkor sem látom, hogy miért nincs más út. Feltöltéskor megmondom én, hogy mi van a videóban és ha van benne jogvédett tartalom, akkor csatolom a licenszem. Ha pedig mindenképpen a 20 éves bmw-m belső kamerás képe alatt szólni kell a tiesztónak, akkor így jártam. Sokkal gyorsabban és kisebb hibával lehet valamit ellenőrizni, amiről tudod, hogy mi. Pl. szeretem hallatni a hangom, csinálok egy csatornát, googli dob egy random mondatot, beolvasom, eltárolja és utána saját elmélkedéseim 0.3ms alatt a felhőben várják a gyanútlan látogatókat. Tudom, szar megoldás, nem is két évem volt rá, hanem 2 percem. Azt, hogy nem lehet megcsinálni persze rövidebb volt kitalálni, főleg ha nem is akarom."A demokratikus választások nem feltétlenül szavatolják" teljesen igaz, de azért az a másik véglet, amit sokan suggalanak, hogy a "nép" akarata ellen történt a döntéshozás. (A "nép"-nek szerintem nem volt véleménye, 90%, nem is hallott róla háttérzajnál jobban.)
"PH pont nem mentesül, mivel nem érvényes rá a "három évnél nem régebbi" kikötés" Vagyot láttam kötőszóként. A hivatalos magyar verzió Meló után ránézek mégegyszer.
-
Foglalt név
addikt
Mivel én mindig az ellenzékhez tartozom, ezért most is lenne pár kérdésem:
-Miért baj az, ha csak jogszerűen használt tartalmat használhatsz jogszerűen? (Továbbra is rakhatsz trendi új zenét a gopro-s házivideód alá. Ha ftp, email, nas, helyett a világhálón szeretnéd megosztani azzal a 1.43 emberrel, akit érdekel, akkor kifizeted a zenének az erre vonatkozó jogdíját és ezt is megteheted.)
-Miért... Ah, Stochkholm-szindróma. A youtube(erek) hisztizik, mert valaki meg meri kérdőjelezni a monopóliumát és az igénytelen tömegek is hisztiznek, mert ezután több, mint egy linket kell megjegyezni, ha kamerás videót akarnak nézni a telefonon. Miért nem zavar senkit, hogy a google, ahelyett, hogy megoldást keresne, rögtön "fenyeget", hogy majd üres a news(mert ők aztán nem fizetnek annak, akiből élnek) és majd jól megszűrnek minden feltöltést(ezer meg egy videóportál van, nekik ez egy jó lehetőség lesz, ha ennyire fafejűek lennének, de a piac az piac, úgyhogy 2 év múlva varázsütésre pont lesz megoldás majd...)
-Demokratikus választások és szavazások vannak, ha jól emlékszem. Ez pont a többség akaratát igyekszik érvényesíteni és nem feltétlen csak a hangos(sok esetben kisebbségét). Ha ez nem így van, akkor miért nem változik semmi? (ne kelljen ujjal mutogatnom a M.o.-i választásokra...)
-Miért nem kommentel mindenki(én is) anélkül, hogy végig olvasta volna amiről ír? A prohardver van annyira pici, hogy a startup kivétel miatt rá ez nem is fog vonatkozni.Együgyű vagyok, ignoráns, mert nem a te véleményedet ismétlem, biztos volt egy vesszőhibám is, Torgyánmonnyonle, ha ezen túl vagyunk a továbbiakban spóroljuk meg a karaktert, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest