- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
Ez mind szép és jó, de mi van akkor ha nincs net? Minden felhőben van már manapság, minden streamelve van, de ha valaki olyan helyen van ahol nincs rendes mobilnet szolgáltatás/wifi akkor szív. (ezért írtam hogy valakinek pl offline kell a zene a saját zenéi)
Engem akkor is idegesít ez az egészés egy nagyon amatőr felhasználónak sokkal könnyebb boldogulnia androiddal, nem beszélve az üzemidőről. Mindenki panaszkodni hogy milyen gyorsan merül az iphone.
-
joelke HU
őstag
És a kínaiakkal mi van, ahol nincs is androidon play áruház? Akkor ők is butatelefont használnak? Androidra azért van más alternatív szoftverbolt is. Na meg mindenki a spotify-al jön... Ami szuper kényelmes, csak éppen a hangminősége azért nem ugyanaz és a legnagyobb gond, hogy rengeteg olyan zene van, ami nincs is kínálatukba.
-
Zolik
senior tag
Nem kell google acc androidos telóhoz. Sima usb kábellal bedugom a gépbe és azt tallózok a telón amit jól esik. Oda és olyan mappába húzom be a képeket, zenéket ami nekem tetszik. Ezt iphoneon nem lehet, lévén zárt rendszer és csak egy helyre hajlandó pakolni a képeket.
De újra kérdem, miért kell még egy progit is feltennem hogy használhassam? Ha nincs a gépen épp itunes amire másolni akarok képeket , mert nincs net, wifi stb , akkor bukó sehogy nem tudom rá másolni. Na ez a gáz. A mobil net pc-n való megosztásához is kell itunes, androidnál annyi a dolgom hogy a mobilnet megosztásánál egy kapcsolót átbillentek a telefonon és woala! Nem akarok plusz szoftvert tenni a gépemre, nem akarok bajlódni az apple id-vel. Gmailes email címe meg szerintem majdnem mindenkinek van, de az is inkább ahhoz kell csak hogy a telód le tudd szinkronizálni, mentést csinálni. Ha nincs gmail fiókod attól még ugyan úgy tudod használni a telefont, ha nincs apple id-d akkor nem tudod használni az iphonet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest