- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
válasz
buvartacsko #197 üzenetére
Hagyjad már... Mennyiből tart leszedni? Kb 25mp. Nem kell haxolni, semmi, felmész a Playbe, beütöd: Messenger -> Telepítés, letölt, ennyi volt. Igen, itt le kell tölteni, de őszintén: miből tart?
Máskor is észrevettem már hogy szenvedélyesen véded az Applet, mintha ez egy verseny lenne. ( Új MBP topik)
És hozzá kell tegyem, a kommentek alapján újra megtetszett az iOS, pont most próbálok kunyerálni valakitől egy levedlett 5S-t kipróbálni, úgyhogy nem vagyok hater! -
Syl
nagyúr
válasz
buvartacsko #181 üzenetére
Nem egészen. Én Macbookon használom, és nincs iphone-om.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #181 üzenetére
Ja hogy úgy...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #178 üzenetére
ez az imessage iphone-ok közt megy csak ugye?
mármint hogy a platform maga.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #175 üzenetére
Ő ez tudja kezelni mondjuk a facebook üzeneteket is?
-
Somatom
veterán
válasz
buvartacsko #161 üzenetére
1. Nem én kezdtem ezt a némítógombos szálat. Szerintem hardveres különbségeken értelmetlen rugózni. Ha bővíthető memóriát szeretnék, vagy dual SIM -et, akkor olyan telót kell venni, nem az iPhone -fikázni, hogy abban nincs.
2. Sztem inkább segítség, hogy leírtam, Androidon általában nincs kőbe vésve egy hardvergomb funkciója. Tehát, nem csak olyan típus jöhet szóba, amin gyárilag némítás van rendelve a gombhoz.
3. Atlantis egy olyan típust nézett ki, amin a gyártó akadályozza a remapot (mint, az iPhone -nál is). Próbáltam segíteni azzal, hogy utánanézek, hogy van -e rá mégis lehetőség (2017. májusi infó alapján). Mielőtt megvennék egy ilyen drága telót, én biztosan utánanéznék, hogy pontosan hogy is van ez (mivel, ez nem Android, hanem gyártó függő).
Mielőtt félreérted, igen, a Samsung -tól is ultra gáznak tartom, hogy korlátozza a remapot. Főleg azért, mert egy korlátozottan használható (értsd: nyelvspecifikus) szolgáltatást rendel a gombhoz.
De, a lényeg az, hogy az S8 -on nem az Android korlátozza, hanem a Samsung. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #161 üzenetére
Szerintem te szokásodhoz hiven megint túl tolod a dolgokat.
Az Apple felhasználok jórésze azért fogadja el úgy pl a némitó gombot, mert azt programozták rá.
Kész...punktum
Ha lenne lehetőség másra is használni...lehet akkor megnéznék hogy mit tud.Akkor is ha az 10 éve úgy van már
-
Somatom
veterán
válasz
buvartacsko #157 üzenetére
Az imént még egy hardvergombról volt szó, ami úgy tűnik, hogy be van betonozva egyetlen feladatra. Nekem ez nem tűnik valami innovatívnak.
Erről a navis dologról pedig nem alkottam véleményt, mivel nem tudom, hogy tulképp mire való. -
Somatom
veterán
válasz
buvartacsko #155 üzenetére
Ebben nem tudom, hogy mi a megdöbbentő. Inkább írd le légyszi, hogy tudjam, mi ez!
-
Somatom
veterán
válasz
buvartacsko #148 üzenetére
Én ilyet nem írtam. Sztem kifejezetten hasznos egy plusz hardvergomb. De, nem szabad bebetonozni egy adott feladatra. Meg kell adni a felhasználónak a lehetőséget, hogy arra használja, amire neki a leghasznosabb.
Atlantis:
Egyébként az S8 -on is van plusz hardvergomb. A Bixby -é. Kicsit Gugliztam, és úgy látom, hogy van rootolás nélküli mód a remapolására. Lehet akár némító is. Vagy, bármi más. -
Somatom
veterán
válasz
buvartacsko #137 üzenetére
No, az nálam rögtön zseblámpakapcsoló lenne.
Az számomra hasznosabb külön gombon, mint a némítás. A némításra nekem megfelel a hang le hosszan. Gondolom, iPhone -on is megtehetem, hogy más funkciót rendeljek a gombhoz.
-
Somatom
veterán
válasz
Az előző telómon volt dedikált kameragomb. Sohasem használtam fényképezésre. Ráprogramoztam a "zseblámpát". Illetve, ha csörgött a teló, akkor rövid nyomásra fogadta a hívást, hosszúra meg elutasította. Akár némíthatta volna is a telót, de, azt ráprogramoztam a hang le hosszan nyomásra. Ha van jack kimenet, akkor oda is lehet programozható hardvergombot rakni. Illetve, nekem most olyan telóm van (Moto Z Play), amin hardveresen is tudok módosítani. Ha minden igaz, akkor holnap kapom meg hozzá a fejlesztői KIT -et. Persze, ez már mélyvíz, nem felhasználói szint. De, a lehetőség adott.
-
Atlantis
veterán
válasz
buvartacsko #134 üzenetére
Így van, erre gondoltam. Elolvastam már egy rakat telefontesztet, de egyiknél sem szúrt szemet, hogy nincs rajta. De ez csak egy példa volt..
Az iOS-nek a zártsága egyben előny is, ott biztos lehetek benne, hogy a 3 év múlva érkező szoftver is rendesen fog futni a telefonomon és a felhőszinkronizáció miatt ott folytatom, ahol abbahagytam, ha cserélek. Androidnál már abban sem vagyok biztos, hogy a következő főverziót egyáltalán kiadják majd arra a telefonra, amije az embernek van és akkor a különböző gyártók saját, ilyen-olyan kezelőfelületeiről még nem is esett szó. Katyvasz az egész.
Az egész gondolatot az indította el bennem, hogy a héten kezembe került egy S8...először lettem irigy, hogy a rossebbe is, nekünk ilyen miért nincs?
Akármilyen is lesz a iPhone 8, ekkora forradalmat semmiképpen sem várok tőle...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Akkor fogalmazzunk úgy hogy pl a némitást simán meglehetne oldani mondjuk egy olyannal hogy a feloldo gombot megnyomod duplán.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Hát hardveresen valóban nem
viszont ha őszinte akarok lenni ezért felesleges is külön gombAndroidon van lehetőség arra hogy a gombokat "programozd" ha van hozzáférésed.
-
Somatom
veterán
válasz
A képet láttam, de mit némít? Beszédhangszórót hívás közben? Vagy mikrofont? Vagy néma üzemmódba teszi a telót? Mi nem szól olyankor? Hívásjelzés? Ébresztő? Médiahangok?
Hallottál már hardvergombok remapolásáról? -
Somatom
veterán
válasz
buvartacsko #129 üzenetére
Ha rám célzol, akkor nem írtam olyat, hogy az utcán. Wifin lenne rá szükség. Bár, a szervereim meg vannak nyitva kifelé is, hogy bárhonnan elérhessem a NAS tartalmát. Az ilyen drag and drop küldő/fogadó célalkalmazások csak színes-szagos körítések az alap átviteli protokollok köré. Az FTP -t is csak egyszer kell beállítani. Ha a telóm azonosítja az otthoni SSID -t, akkor leszinkronizálja, amit beállítok neki. Elő sem kell vennem hozzá a telót. Nem tudom, hogy iPhone -ra léteznek -e olyan automatizálók, mint a Tasker, vagy az E-Robot.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #129 üzenetére
Nyilván az ftp is lehet igény.
Mondjuk nekem pl az Androidos TC nem is tettszik.
Solid explorert használok már évek óta -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #127 üzenetére
mit kell vele foglalkozni?
-
Alex91
félisten
válasz
buvartacsko #124 üzenetére
Ragaszkodnak ahhoz, amit megszoktak. A mai gyerekek meg a konyvtar strukturatol masznak fara, mert ok a mobilon szocializalodnak es nem a Win PC-n. Ot nem erdekli, hogy hova teszi a mobilja. A zenet, kepet, videot, hanem fogja, megnyitja a megfelelo alkalmazast, es hasznalja, ennyi...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #119 üzenetére
Hát a TC-vel azért egyszerűbb a másolás és ilyenek.
Tudom hogy van alternativa...de akkor is.
Igazábol kellene már egy normális platform független megoldás.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #115 üzenetére
Tudod van az a program windowsra....
-
Syl
nagyúr
válasz
buvartacsko #94 üzenetére
Ezt játszhatjuk egy ideig, de mi értelme?
Kolléga kérdezett, a válasz meg olyan volt amilyen. Olyan tipikus épölös. Mondom ezt Macbookosként(#95) ben11
Vannak fájlkezelők, csak mivel iOS-ben minden appnak saját homokozója van, így direkt nem lehet csak úgy "átnyúlni" a másikéba. Erre való az "open in" (vagy hogy van) opció. Az átadja a fájlt a másik alkalmazásnak. Kicsit nyakatekert, de a végeredmény ugyanaz, mint TC-ben az F5.
-
Syl
nagyúr
válasz
buvartacsko #89 üzenetére
Ühüm, akkor viszont semmi szükség erre a fórumra, hisz nem kell/szabad kérdezni, mindenki mindent megtalál a guglival.
-
Youri
veterán
válasz
buvartacsko #55 üzenetére
Ahogy nézem, Spotify-tól nyúlt kinézetet, 0 ismert tartalmat és orosz underground zenét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BMW topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged