- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Atlantis #205 üzenetére
A Google -nek lenne mit fejlesztenie, de kb. szarik rá. Én meg úgy vagyok vele, hogy rootolom a telót, és szarok a Google -re. Akinek elég az, amit apu enged, annak ott az iPhone. Ha megszokta, belakta, akkor fölösleges Androidra váltania. Én többre vágyom. Ezen az új vason még nincs root jogom, és úgy érzem magam, mint a robotporszívó a WC -ben. Elindul, fal, koppan, fordul. Elindul, fal, koppan, fordul. ....
-
Somatom
veterán
válasz
Atlantis #188 üzenetére
Igen, a root jog, az rendszergazdai jog. A rendszernek van root joga, hozzá is férne, csak nincs benne normálisan, megbízhatóan, mindenre kiterjedő mentési/visszaállítási lehetőség. Felhasználói alkalmazásból van olyan, ami tudná, de az a módszer sem teljesen megbízható, és ami ennél is nagyobb gond, hogy root jog kell neki. Tehát, nem a rendszernek kell root jogosultság, hanem a felhasználónak, hogy root jogot adhasson az általa telepített alkalmazásoknak is. A rootolás az a felhasználó rendszergazdai joghoz juttatása.
Sok alkalmazásban megvan a beállításainak, adatainak a mentési a lehetősége. Csakhogy, ez nem kötelező, nincs hozzá rendszerutasítás, és a mentés elérési útja is szabadon választott. Most külön mentesz a Launcher -ben, a böngészőben, a Whatsapp -ban, stb., aztán lepkehálóval összevadászod a mentésfájlokat, majd átviszed a másik telóra, visszarendezgeted, és alkalmazásonként visszaállítgatod. Rémálom. Ha a Google beszigorítana, hogy minden Play alkalmazásnak X rendszerutasításra, adott elérési útra, végre kell hajtania a saját mentési/visszaállítási folyamatát, akkor ez a probléma megszűnne. -
Somatom
veterán
válasz
Atlantis #176 üzenetére
No, igen, a mentés. Platformon belül a névjegyekkel nincs gond (bár, én az utolsó bitig küzdök az ellen, hogy a Google bekebelezze a névjegyeimet). Tudomásom szerint almáról is rendben van az áthozatal, de ezzel nincs tapasztalatom. Legfeljebb annyi, hogy az iPhone -ról, névjegyként kapott helyinfókban mindíg át kellett írnom az url -t http://maps.apple.... -ről, https://maps.google.... -re.
Ami viszont a telepített alkalmazások mentéseit illeti, az egy katasztrófa. Nem is értem, hogyan qrta el így a Google, és miért nem javít a helyzeten. -
Somatom
veterán
válasz
Atlantis #167 üzenetére
Ez a része sztem nem lenne gond. Egyrészt van allways on kijelzés, amin meg lehetne jeleníteni egy néma mód állapotjelet. Vagy, esetleg beállítani, hogy néma módban az értesítési led x másodpercenként villanjon egyet, mondjuk hupilila színnel.
Sztem tök mindegy, hogy a kapcsoló állását vizslatom, vagy a kijelzőt/ledet. Nem tudtam, hogy az egy kapcsoló, de így már tuti, hogy zseblámpakapcsolónak használnám inkább, mint némításra. Nagyon sokat vezetek, emiatt vettem egy Huawei Talkbandet. Ha összekapcsolódtak, onnantól a teló lehet akár automatikusan is néma, hiszen a kütyü ott rezeg a karomon. Ezt csak arra írom példának, hogy mivel a felhasználói szokások különbözőek, ezért hasznos, ha egy gombnak (kapcsolónak) megválasztható a funkciója. Ez nem iPhone -fika, hiszen a Samsung is gátolja a remapolást. Csak, sztem így szolgálná jobban a felhasználót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged