Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz Dr.Anonymus #148 üzenetére
Így igaz. Ráadásul mennyivel szebb és igényesebb az egész úgy ahogy a HTC alkotta meg. Jobs hagyta volna hogy másoljanak ráadásul ilyen gyengén? Mondjuk még így is a HTC-Apple-Sony trió az ami prémiumnak nevezhető, elég csak ránézni a többire.
Persze lehet mondani hogy a HTC is használ műanyagot de egy Desire Eye műanyag sokkal jobb minőség mint az S5 stb.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
vicze
félisten
válasz CptAdamica #145 üzenetére
Ez illetne végső soron a jelenlegi irányvonalhoz, amit a Desire Eye és az N9 is képvisel.
A nagynál ugye 13+20MP-s szenzor várható, az is passzol, illetve az i5S illetve Meizu MX4 Pro-hoz hasonló megoldású ujjlenyomat olvasó is logikus lenne.
Ezeken kívül igazából változatlan maradna. -
no more
veterán
válasz Dr.Anonymus #148 üzenetére
Pont erre gondoltam én is... Elég nehéz olyan HTC-t csinálni így, ami nem "iphone-os", hogy az apple konkrétan control+c, control+v-zte a hátsó mintát a One-okról. Így lekerekített élekkel, hogy látszik a hátlapi minta is, tényleg "olyan", mint egy i6 (ami igazából olyan, mint a One).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz enginev3.0 #147 üzenetére
a home gomb nélküli eléggé bejövős
miután az egész külső antenna csíkos megoldást az apple másolta a HTC One M7ről ezért eléggé nehéz lenne azt mondtani hogy iPhoneos...
inkább a iPhone6 egy csúnyább htc.. -
enginev3.0
félisten
Elég iphone, másik meg samsung
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
no more
veterán
Kövezzetek meg, de a bal oldali nekem bejövős!
-
CptAdamica
veterán
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
no more
veterán
-
no more
veterán
Újabb találgatós hír; elvileg eltüntetik az alsó fekete sávot. Itt a cikk.
Elég nevetséges lenne amúgy, ha a "design" miatt elhagynák a Boomsound-ot. :S
-
BenHans
addikt
Nekem úgyis csak júni közepétől esedékes ha jól emlékszem, tehát inkább júli lesz belőle. Addig lehet a Plus verzióról is többet tudunk majd és onnan már nem oszt nem szoroz várni 1 hónapot...
Amúgy azt is írták már hogy 3 verzió lesz, spec és méret szerint sorrendben Ace-SimaHima -Plus
Ha így lesz akkor remélem a voda beveszi mindet a kínálatba.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
vicze
félisten
Ahogy írod március 2.-án okosabb leszel, áprilisra meg még inkább.
A mai gyorsított termékfejlesztési ciklus miatt minden eszköz megszenvedi azt hogy egyszerűen nincs idő eleget tesztelni, így az első felhasználók mindig beta userek lesznek, így érdemesebb jó pár hónapot kivárni és miután kiderültek a problémák akkor megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
Én jóhiszemű voltam, és feltételeztem, hogy van olyan sasszem, aki mondjuk 470 PPI-ig képes pixelt látni. Abba most ne menjünk bele, hogy ehhez azért nem kevés csernobili hűtővizet kellett volna innia a kollégának. Ellenben én már 342 és 441 között is alig láttam eltérést.
-
BenHans
addikt
Dr.Anonymus: "Ez a különbség max csak benchmark huszároknak fog számítani." Igen, ha nincs más különbség, csak mondjuk 200MHz mint tavaly, az nem érdekel. A Samsung nem tudja +200 de még +400MHz-cel sem befogni a HTC-t, max benchmarkban lesz jobb ami felhasználói élmény szempontjából pont ezredrangú.
"A qualcomm nem fog kiadni a többieknek "szart"." Igen, nagyon remélem.
vicze1: Tudom, tudom, csak ugye a kíváncsiság. Ráadásul idén váltanék a gari lejárta miatt, így még jobban foglalkoztat, mert nem akarok még egy tüzes Tegrát vagy egyéb problémás dolgot ha már pénzt adok érte.
Márciusban úgyis kiderül minden, változtatni úgysem tudunk, előre temetni meg butaság, nem is akarok ebbe a hibába esni.[ Szerkesztve ]
-
-
BenHans
addikt
[link] & [link] Na ezt most nem értem. A Samsung kap egy frissített 810-est ami nem melegszik ennyire. Nekünk meg marad a "sima"? Mert akkor kicsit morcos leszek, ha ezt meg merik tenni. Télen még csak jó kézmelegítőnek de nyáron már rezsó lesz.
Lehet itt is lesz csúszás, vagy érdemesebb lesz várni egy kicsit a vétellel és odafigyelni a gyártási időre hátha a későbbiek azaz a júni-júli környékiek már a frissített verzióval jönnek.
Vagy ennyivel jobban melegszik QHD alatt mint FHD-val? Nem kell nekem sem feltétlen a QHD, de mindjárt más a helyzet ha csak azért használják a FHD-t mert arra kényszerülnek mert nyerni kell pár fokot legalább.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz gainwardgs #130 üzenetére
Olvastam, hogy még is sikerül nekik időre szállítani mindenkinek
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz enginev3.0 #95 üzenetére
Én is ezt mondom.
-
no more
veterán
válasz Penguin95 #131 üzenetére
400 ppi felett nem lehet pixelt látni, ez tény. One-on, ha belenyomom a szemembe a telefont, akkor sem látok pixeleket (468 ppi)... A HTC kijelzői amúgy is a legszebbek, az Apple-lel egyetemben. Még 200 ppi-vel is sokkal szebb színei lennének mint mondjuk egy Z3-nak (ami még mindig totál fakó az M8, vagy iphone6 mellett).
-
Penguin95
senior tag
Eddig az volt a baj, hogy mekkora batár állat, és "minek bele QHD-s kijelző?". Most meg "hátrányba fog kerülni, miért nem lehetett QHD-t beletenni?". Már elnézést, de ez már tényleg szánalmas. Számoljunk egy kicsit...
FullHD 5 inchen: 440.58 PPI
QHD 5 inchen: 587.44 PPIA 440 PPI már a tűéles kategória. Fogadni mernék, hogy a háborgók döntő többsége nem tudná szabad szemmel megkülönböztetni a két kijelzőt, ha ott lennének egymás mellett. A maradék 1-2 embernek meg szimplán nem ez lesz a vágyálma. És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a QHD milyen hatással van az üzemidőre.
-
gainwardgs
veterán
De akkor most mégsincs gond a snap 810el? ?
Vagy csak fullhd miatt nincs annyira meghajtva és nem melegszik túl? ?? -
CptAdamica
veterán
Szerintem is totál felesleges a QHD, a mostani fullHD mellett se látok egy pixelt se 4,7"-on, másik, hogy a 27"-os monitoromon se zavar még a kisebb pixel sűrűség. Szóval, csak felesleges erőforrás pazarlás a QHD telefonokba.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
TTommi
aktív tag
Hali Flind! Hagyd már, ez a topic nem a Sony-ról szól. Sokan szeretik a Sony-t, de nem azért mert mindenben a legjobb, hanem azért mert az embereknek eltérő az Ízlésvilága. Egyébként a Z2 nek magasabb hangerőnél jobb hangzásban, mint a Z3. Ezt én mondom, aki Z2-t használok, de ez egyáltalán nem annyira fontos dolog szerintem. Szoftver optimalizálásban semmi a különbség a két márka között 4.4.4 óta de tény, hogy a HTC ebben kezdetek óta nagyon-nagyon jó és ami másnak másodszorra, vagy harmadszorra szokott csak sikerülni( nem minden esetben volt így, de pl.a Sonynak) az nekik általában megy elsőre is. Ezt is tapasztalatból tudom, mivel 12 éve Sony-t használok.
A cikkhez:
Nekem az első ONE széria jobban tetszett mint a mostaniak, de attól még elismerésem a HTC-nek, mert úgy tűnik ők is találtak egy szép arculatot, ami ráadásul nemcsak nagyon minőséginek néz ki, hanem az is. Szerintem sem kell QHD ekkora képátlónál és ezt az LG G3 bizonyította. Persze nem ismerjük a 810 est, de biztosan többet kér enni egy QHD egy FHD nál. Egy telónál meg különösen fontos az üzemidő. Fontosabb, mint a kijelző mikroszkópikus pixelezetsége. A nagy TV az más. Ott már minimum 4K ban gondolkodom, amióta láttam a különbséget Szép lesz ez az M9 és biztosan jó is, tutira kipróbálom élőben is, ahogy mindigSXZ2 és SXZ5c
-
Flind
senior tag
válasz karldergroße #125 üzenetére
Hupsz, észre sem vettem hogy elírtam. Releváns.
-
Flind
senior tag
Természetesen ismerem őket. Az van, amit írtál. Hangfalak téren jók, hordozhatóban viszont kevésbé. Illetve a Bosenak van két nagyon jó cucca (Soundlink Mini és Soundlink 3), de sajnos a konkurenciához képest túl vannak árazva. Sonyból pedig egyet kivéve (X7) mindegyik a kategóriájában a legjobb vétel.
Igen, én is írtam, hogy összességében azért nyilván előny telefonban a jó hangszóró, de én tényleg csak csörgéskor hallom.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"Csak mondom, hogy hordozható hangszórók terén (is) a Sonynak vannak a legjobb termékei."
Azért megnéznék a helyedben még pár márkát
Bose, JBL....
Konkrétan a hordozható hangszórókat nem ismerem annyira, de hangfalak terén jó márkák, ebből gondolom hogy nem lehetnek olyan rosszak.
Mindamellett szerintem nem baj, ha a telefonnak magának van rendes hangja, hiszen ezek a hordoható hangkeltők nem mindig vannak nálad.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Nekem is van itthon 5.1-es házimozi is, amellett nyilván a Sonym is kuka. Csak utóbbit telefonos használathoz tervezték, és hordozható, ezért felesleges nekem a hangszóró mobilba. Ha csak egy YT videót akarok nézni, hozzáérintem, NFC-vel átdobja a hangot, és kész. Közben ugyanúgy átvihetem másik szobába, mint a telefonom. Ennyit nekem megér, hogy valós telt térhangzás és basszusok legyenek, azt ugyanis még a Boomsound sem tudja biztosítani a hangyapöcsnyi hangszórójával.
De tudom, nektek nem, ezért fontos a hangszóró, meg is értem. Ahogy azt már többször megbeszéltük.Csak mondom, hogy hordozható hangszórók terén (is) a Sonynak vannak a legjobb termékei.
Tényleg minimálisan jobban dobozhangja van a Z3-nak mint az M8-nak, talán a vízállóság miatt.. Cserébe tisztábban és hangosabban szól, nincs eltorzított hangképe, és még a káva sem lesz brutálisan nagy a HTC-s megoldással ellentétben.
(#120) spawn21: Már másfél éve megvettem, és azóta megelégedéssel használom.
-
h4h01
senior tag
Hmm. érdekes..Most akkor átb@sztak?? Kamu szivárogtatás?! Nem is ilyen lesz?! Mutassák már be
[ Szerkesztve ]
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz CptAdamica #113 üzenetére
Én már az első hozzászólása óta komoly harcot vívok magammal, de beláttam, hogy felesleges... Nem értem ti miért szenvedtek vele, reménytelen eset. Vegyen egy ghetto blastert hátha azzal már elégedett lesz.
-
Flind
senior tag
Na igen, én is pont múltkor néztem ismerősöm Z1 Compactján, hogy automatikus módban exponáláskor a kamera lefagy (nem a telefon, csak az app, ha ki- és bekapcsolom a kijelzőt, megy tovább). Néztem is hogy hogy lehet benne ekkora bug, kéziben tökéletes.. Majd gondolom javítják, de ez tényleg elég gáz.
És igazad van, nem voltam helyes. Más topicokban már odaírtam hogy Z2 óta jó a Sony szoftvere, itt kimaradt. Illetve már a Z1c is gyors, csak ez a kamerás malőr nagy hiba. Előtte (Z, Z1, Z Ultra, ZR, stb.) tényleg vicc, tiszta bug, és lassú is. Kíváncsi vagyok hogy a Lollipop milyen lesz rájuk, de valahogy nem várok sokat. Z1c-vel és felette viszont szvsz nem lesz már probléma.Z2, Z2 Tablet, Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet Compact szerintem tényleg teljesen jó, hozza a HTC szintet. Csak megmaradt az emberekben a Sonyval a régi negatív tapasztalat, ezért mostanra is kihat a sztereotípia. Samsungnál és LG-nél például sokkal simábbak.
(#113) san01: Nem hasonlítom hangfalhoz, az nyilván mindig jobb lesz. Értsd úgy, hogy mivel nekem van BT hangfalam, amire egy érintéssel átküldhetem a zenét, számomra nem szempont a hangszóró minősége. Úgylátszik rosszul fogalmaztam meg.
Telefonos viszonylatban (ahogy nézni lehet) tudom, hogy a Z3 és az M8 magasan a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Sony Z1 compaktom volt ami nem egy gyenge telefon és nálam lefagyott a kamera többször is így utána néztem a fórumba. Mint kiderült nem csak nekem volt problémám ebből.
Nem írok most sok pédát csak egy párat a fórumból: 1, 2, 3, 4, 5
Apámnak Sony Z1-e van és nyaraláskor hívott fel hogy lehet újraindítani a telefont mert kővé fagyott...
Nem akarom én sározni a Sony-t de látni kell hogy ténylegesen sok a szoftveres hiba náluk.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Flind
senior tag
Normális fejhallgatóval hallgattam.
A többi mégrosszabb, igen.
Tudom hogy az M8 rendelkezik a 2. legjobb hangszóróval, de pont ezaz, hogy nekem még mindig nem hozza a hallgatható szintet. A Z3 sem. Megszoktam a BT hangfalam, ami klasszisokkal jobb, ennyi. Ettől még másnak hasznos lehet, így jó dolog a jó hangszóró, nem állítom.
De ezt már megbeszéltük, csak arra reagáltam, hogy az M8 jobb mint a Z3.Nem fagy meg a kamera és nem indul újra a telefon Sonynál, ez most honnan? Persze nem a középkategóriás szemeteikből kell kiindulni.
Jó, most a te hozzászólásidból meg hogy nem volt még Sonyd. De nem támadásként írtam, a HTC-ről sem állítottam semmi rosszat.
-
Lacy6
senior tag
Próbáld meg normális fejhallgatóval meghallgatni ezt a videót ha élőbe nincs lehetőséged meghallgatni őket.
Én élőbe hallgattam meg és úgy sokkal jobban kihallatszódig a különbség, de itt videón is lehet hallani.
Ha ezekre azt mondod, hogy szar akkor a többit mivel jellemeznéd?
Az M8 a piacon jelenleg a legjobb hangszórókkal rendelkezik, ami már hozza azt a szintet hogy ne kapcsoljon le az ember az első pillanatban egy youtubeos videót mert élvezhetetlen a hang.
Azért csak úgy kíváncsiságból megkérdezem hogy melyik telefon hangszórójára mondanád h jó és megkérlek rá hogy ne házimozi szetthez hasonlítsad, mert ennyi erővel minden telefonnak szar a fényképezője egy fényképezőgéphez képest, kisebb a kijelzője egy TV -hez képest és így tovább sorolhatnám.
Az előnyöket elismerni kell nem elferdíteni...
Szoftveresen szintén a HTC vezet, és elég gyors a Sony de rengeteg hiba van náluk a rendszerbe, mint pl. megfagy a kamera, újraindul a telefon és így tovább.
Azért látszik a hozzászólásaidból hogy még soha nem volt HTC készülékedÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Flind
senior tag
Neee! Láttam már, ez a koma.. Érdekes.
Tisztán látszik hogy minden nyitás előtt meg van vágva a videó, és nem is egyszerre koppint rá. Én nem hiszem hogy az ilyenekből túl nagy következtéseket lehetne levonni (nem tudhatod melyik mennyire van belakva) de akkor már valami értelmeset linkeltél volna.. Úgy emlékeztem hogy a Phonebuffnak van Z2 vs M8-as videója, de nem találok. Csak egy ilyen Z3-masat (ami ugye hardverben ua. mint a Z2) mástól, na ez jól megvan csinálva. (Bár ez sem tökéletes, pl. M8 mindig feldob valami kamera üzenetet, ami lassíthatja a fotózást, Z3-nál meg elsőre nem sikerül rányomni az Evernotera, de vár, és elmegy 4-5mp.)Az Androidos alma meg a Xiaomi.
(#85) Lacy6: [link]
Bár mindkettő szar, szóval túl nagy különbség tényleg nincs.Itt meg Z2 vs M8.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Krissz1983 #105 üzenetére
Azért a G3 jobban szaggat mint a G2 az is biztos. Náluk is van mind a 3 telefon és a legnagyobb és legtöbb akadás a G3-on van. Én továbbra is maradok a HTC-nél.
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
enginev3.0
félisten
válasz Krissz1983 #105 üzenetére
Egyetértek, de ha nem látták még az összeset akkor nem hiszik el
-
Krissz1983
aktív tag
G3 szaggat? Igen a qhd miatt? Nem hiszem.G3-am van de volt g2 is sőt volt M8 is,elmondom neked hogy a g2 is szaggatott. Ez nem a kijelző felbontása miatt van hanem azért mert az Lg-nél marhára nem tudnak optimalizálni.....egy cég van aki tud az pedig a Htc.(mondom mindez tapasztalat)
Give them nothing but take from them everything
-
Chevalier
tag
Szép szép de az a HTC felirat megint kiharap a kijelzõbõl
einhorn az finkle
-
-
gancsos
csendes tag
Szerintem meg nem hátrány a QHD felbontás igaz Amoled paneleknék,mivel itt a mobilarénán is szerepel az S5 LTA QHD szériás tesztjében hogy ugyanannyi az üzemedije mint a sima S5 nek és ez a Note 4 nél is megtekinthető, és még nőtt is az üzemideje az optimalizáltabb rendszertől és jobb chipsetnek köszönhetően,szóval Amolednél szerintem ha a képátló marad akkor igenis jobb a QHD,lcd kijelzőknél nemtudom mennyire durvább a fogyasztása,ott lehet jobb megtartani a FullHD felbontást.
-
petrson
senior tag
válasz enginev3.0 #95 üzenetére
Nekem a full HD bőven elég, ez az M7-M8 forma ötvözet is bejövős, alig várom már - mindig is vissza akartam térni HTC -re
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
enginev3.0
félisten
válasz Lolka Bolka #93 üzenetére
Csak a trendiség számít, QHD a menő akkor az kell
#SWAG #YOLOA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
no more
veterán
válasz Georgexy_hun #91 üzenetére
Az iphone is pl. 750p... Eredmény? Gyors, gördülékeny, míg pl egy Note4 szépeket lagol, a G3 még szaggat is... Tökéletesen elég a 400+ ppi, már az is tűéles.
-
Lolka Bolka
aktív tag
Simán lehet, nem erről van szó, 20 pixelen pl még gyorsabb lenne Én is FullHD-t vettem QHD helyett. Arról van szó, hogy mi lesz a divat. Arról meg szerintem neked sincs tapasztalatod, hogy a 810 mihez kezd a QHD-val.
Nekem a sokkal erősebb aksik hiányoznak nagyon....[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
válasz Georgexy_hun #91 üzenetére
Szerintem inkább gyorsabb legyen a rendszer, kevésbé melegedjen, és hosszabb üzemideje legyen, mint hogy egy kicsit jobb legyen az "általános képminőség". Vhol biztos észre lehet venni azt az 500 ppi-t, igaz, én még nem találtam meg. Jelenleg csak azt tudom, h mi a hátránya. És az több van neki, mint előnye, akárcsak értelme
Üdvözlettel, Tibi
-
Georgexy_hun
tag
válasz enginev3.0 #90 üzenetére
Én sírok is rögtön.
Én a szoftver miatt szeretnék visszatérni HTC-re Find 7 QHD-ról.
És reméltem, hogy kap iylen kijelzőt.
De most azt remélem, hogy lesz egy nagyobb változat belőle ami megkapja a joobb kijelzőt.
És arról, hogy lehet-e látni a különbséget. Lehet. Nem kicsit lehet. Nem a pixeleket kell keresni, mert valóban nem abban van. Egyszerűen az általános képminőség valahogy sokkal jobbnak hat.Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
Kékes525
félisten
A képernyő relatív nagysága változatlan. Viszonylag nagy telefonhoz képest kicsi a képernyő. Ha már nincsenek fizikai gombok, a HTC emblémát az alsó sorba tehették volna, így nőhetne az adott telefon nagysághoz viszonyítva a képernyő. Lehet hogy így szebb, de ezt erősen kétlem, mert a legalsó sorba helyezett embléma jelzővel is lehetne szép.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
janeszgol
félisten
És te ezt ebből a videóból, mindösszesen az alkalmazások megnyitásával és bezárásával leszűrted. Grat. De beleolvastam az alatta lévő hozzászólásokba is, hát ennyi birkát papámnál láttam falun.
Ja és ha totál lelassítanád a videót, láthatod hogy nem egyszerre, ráadásul nem egyforma nyomással érintette a kijelzőket. Plusz a végén a note 4 gombját csak simogatta az idiótája.
Rengeteg videótesztben láttam ,hogy a faszi simogatja a kijelzőt, mintha szarba nyúlva, aztán megjegyzi, hogy az érintése nem tökéletes. Magyar tesztben is láttam. (Maradjunk annyiban, hogy a neve T..h2.)Vagy ez a videó teszt mindösszesen a GUI teszteléséról szólt? Mert abban a HTC valóban jobb.
-
Noanme
csendes tag
Nem tudom minek kell az a baromi nagy káva a képernyő alá, nekem nagyon nem jön be így ez a design..
-
Lacy6
senior tag
"Két dologban jobb az M8, abban hogy van infrája, és hogy kicsit (!) jobb a hangszórója (Z3-nál viszont már rosszabb)."
Az M8-nak jobb a hangszórója mint a Z3-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ebből mit akartál kihozni? Azért lehetnek ugyanolyan gyorsak, mert bár a Note 4 SoC-je erősebb valamivel, de QHD a felbontás is, nem "csak" FHD. Mondjuk ha tényleg FHD lesz az M9, akkor biztos szélsebes lesz, nem is nagyon marad S810-es konkurenciája a QHD-sek miatt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
WinPho
senior tag
válasz hagymas7up #77 üzenetére
Nagyon izgalmas, miért pont sas az avatarom. Mert megtetszett és szeretem a ragadozó madarakat. Én pedig csak feltételeztem, hogy látható eléggé a különbség.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
no more
veterán
Inkább az a durva, hogy még a Note4-et is megszorongatja... M8 vs Note4 Az M9 erősebb hardverrel és Sense7-tel kegyetlen lesz.
-
K.Peti 31
csendes tag
Bye bye ultra pixel végre jó hír hogy végre meg jött az eszük és egy ilyen hosszúkás telefonnál nem felülre rakják a bekapcsoló gombot.
S.G. az istennő
-
zozoo83
tag
De jó, hogy marad az 5 col, a full HD is király, legalább nem fog annyira beleharapni az akkuba a kijelző.
Ez a 20,7 mpx is jól hangzik. Lehet, hogy egy komoly kis cucc érkezik strapabíró burkolattal! -
Matada2.3
veterán
válasz Dr.Anonymus #57 üzenetére
Hmm, pofásabb, mint az előző render, de akkor is kicsit sok az a kamera ott
Finn the human
-
hagymas7up
tag
Akkor értem az avatarod honnan jött. Sas, mit sas? Hightech szemed van, ha Te látsz egy ekkora kijelzőn különbséget FHD és QHD közt. Semmi értelme tovább növelni a felbontást, már csak hátránya van.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Márko88
aktív tag
Peter Chou gondoskodni fog, hogy ne úgy nézzen ki eddig se volt ugyanolyan..
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Számomra kép alapján még mindig tetszik, és minőség érzetet add.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Flind
senior tag
válasz Dr.Anonymus #68 üzenetére
Felhasználó szempontjából nem reveláns, hogy van-e utódmodell, vagy sem.
Két dologban jobb az M8, abban hogy van infrája, és hogy kicsit (!) jobb a hangszórója (Z3-nál viszont már rosszabb). Igazad van, ezek is pozitívumok, de sokkal kevésbé számítanak, és sokkal kevesebb embernek szempontok, mint a Z2-nél mondjuk a vízállóság, a kamera, vagy a 3GB RAM, ezért írtam utóbbira hogy nagyobb tudású.
Nem, nincs jobban optimalizálva az M8 mint a Z2. Mindkettőnek nagyon jó a szoftvere, semmivel sem lassabb a Sony (sőt, multitaskingban ugye a RAM miatt jelentősen jobb is). A One M7 idejében tényleg kiemelkedő volt a HTC fantasztikus szoftvere, és a tulajdonsága az M8-ra is megmaradt, de közben feljöttek a konkurensek is. Ha a Samsung és az LG nem is, a többiek, a Sonyt is beleértve, hozzák a sokat emlegetett hárombetűs szintet. -
Nuada herceg
őstag
Ha jól tudom akkor 2 verzió jön
akárcsak az új Iphone 6 és 6+Ez a sima, amit látsz, meg a paramétereit leírtak.
Az M9 plus (ha ez lesz a neve...) viszont 5,5 collal jön, QHD-val, és két kamerával a hátlapon. Ugyanúgy akár az M8. És ami a dizájnt illeti, ott kör alakú lesz a kamera, nem ilyen négyzetes!
Így nálam mindenképp az a nyerő eddig!Itt öregszem meg...
-
Dr.Anonymus
addikt
azért ez így ferdítés
egyrészt mert a z2nek lett utód modellje a z3-al (ami drágább mint az m8) , így a z2 kifutó termékké vált, míg a one m8nak nem, így érthető hogy maradt az ára
(egyébként a galaxy s5 is ezen a 160-as árszinten van)másrészt azért is ferdítés mert nézőpont kérdése hogy mi a nagyobb tudás...
a one m8 jóval jobb minőségű hangszóróval rendelkezik, a z2 viszont vízálló
a one m8 jobban optimalizált szoftvert kapott ezért gyorsabb, míg a z2 3giga ram-al próbál hódítani
az m8 kapott egy infra portot tv távirányítónak a z2 egy jobb kamerát
és sorolhatnánk
kinek mi a fontosabb...[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
A kezdőárával nincsen baj, csak épp Applenek hiszik magukat, és nem csökkentik. Nézd meg az M8 és a Z2 mostani árát! Utóbbi 45k-val olcsóbb, nagyobb tudás mellett.
Szerintem nem épp felesleges a bekapcsológomb egy telefonra, de te tudod.
(#65) Dr.Anonymus: Igazad van, nem lehet még biztosra kijelenteni, csak a pletykákból és a józan észből kiindulni. Ha viszont beteljesülnek, igazam lesz.
De, volt ami jobb volt tavaly, kamerában, akkumulátorban, helykihasználásban, hardverben, extrákban.
[ Szerkesztve ]
-
Márko88
aktív tag
Konkurensek megint nem lesznek jobbak, esetleg a középiskolátokban. Ez nem a te telefonod, nem az a stílus úgyhogy válassz mást nyugodtan.
A kis ár amire megint hivatkozol, hááát sajnállak..
Sok embernek megfelel a méret, nekem is pont így a jó van benne anyag.2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
no more
veterán
Huhh... Bizony a FHD+Snapi810 brutális lesz. Ehhez hozzájön a HTC optimalizálás... Hát, egy jó darabig nem lesz ellenfele sebességben. Ahogy írták előttem, atomerőmű lesz.
Amúgy nem értem a QHD hisztit... LCD-nél nem mindegy? 400 ppi felett úgy sem lehet pixelt látni...
(#59) Flind: Mi a baj a HTC-k árával? 180 rugón kezdett az M8, míg pl a Z2 200 felett... és ott a Nóta4, szifon... A bekapcsoló gomb meg tök felesleges, amikor gesztusokkal lehet ébreszteni... Azért érdekelne, hányan használják a bekapcsoló gombot M8-on...
[ Szerkesztve ]
-
-
Flind
senior tag
Hanyagolhatnák már ezt a szappantartó designt, szerintem legalábbis ez így még mindig baromi ronda.
Örvendetes hogy maradnak 5"-nál, bár akkor már értelmes méretűre is redukálhatnák a kávát. Ekkora házba 5.5" is beleférne.
FHD szerintem is inkább előny mint hátrány a többiekhez képest, az nagyon jó döntés.
Kamerára kíváncsi leszek mit hoz 20mp-en, a képminőséggel eddig sem volt túl sok gond.
Akkumulátor gondolom megint gyenge lesz.
Remélem 4GB RAM-ot raknak bele.
A gombok elrendezése nem valami ideális, bár még mindig jobb mint az eddigi fenti on.
Hangszóró terén érdekes lehet, hogy visszaelőzik-e a Sonyt.
Vízállóság megint nuku.
Ár gondolom HTC-s lesz.Összességében javítottak az M8 leggyengébb pontjain, de még így is bőven maradtak hiányosságok. Úgylátszik a konkurensek megint sokkal jobbak lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
gunmetal renderen egész pofás:
by akoska07
-
ctvagyok
őstag
Hát én azért valami jobbra számítottam, szóval remélem fake. És semmi lényeges változás az m8hoz képest. Látom felvettek a samsung formatervezői közül valakit.
Ha jobb kamera kerül bele ois-el, akkor azért dicséretet érdemelnek. Bár gondolom hozzá sem fog fingani az s6-hoz, ha hozza a htc szintet. Azért hátha nem lesz igazam.[ Szerkesztve ]
-
Wapmester
senior tag
jól néz ki csak már variálhatnának kicsit a HTC féle kinézeten
-
Šolaire
veterán
5 colon bőven jól néz ki a full Hd. A rendszer is fürgébb lesz mint a nagyobb felbontású telefonokon.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Ricardo
titán
Jó választás a Full HD a 810 mellé.
Remélhetőleg faragnak a kereten is, és nem lesz akkora az 5,0-s kijelzővel, mint a konkurens 5,5-s készülékek.[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
válasz ForRedGlory #34 üzenetére
a HTC eddig se volt benchmark király. Az a Samsung volt, bár igaz, a hétköznapi használat során ezt sokan nem tapasztalják (Troll OFF )
Egyébként tényleg felesleges a QHD. Ha bebeszéled magadnak, h ez mennyire fontos, meg jó, akkor lehet h lelki megnyugvásra lelsz, és így nyugodtabban alszol. Annyit elárulok viszont, h a G3ról is csak az mondja meg h QHD, aki tudja róla. Egyáltalán nem látszik a FHD és QHD közötti különbség, hiába van az a 100 vmennyi ppi eltérés.
Abban esetleg igazat adok, h már múlt éven is volt QHD felbontás, így a mai csúcsokba ez lenne az elvárt. Ettől függően örülök, h ha a HTC nem áll be se a kijelző növelősök, se a QHD-sok sorábaÜdvözlettel, Tibi
-
Blyan
félisten
Jó lesz ez. De hát az M8/E8 is jó volt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Akár bencsmárkra, legalább marad benne jócskán tartalék. QHD egy tenyérnyi képernyőn szerintem felesleges erőforrás-pazarlás (SoC izzad, akku merül). De ha mikroszkóp alatt nézegetjük a kijelzőt, akkor persze számít.
<< Heimdal >>
-
batai15
félisten
Ennyi epenisz huszárt még nem láttam... qhd sirás grat .
-
moleculez
veterán
810+FHD... Atomerőmű...
#42 asszonynak stock ROM, női használat (értsd leszarja a rendszer lelkivilágát) mellett semmi baja, akármikor kezembe veszem, hibátlan. Pedig eszrevennem, hidd el. De tényleg semmi értelme a QHD-nak.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
istnag
addikt
Cardboard-nál jól jön.
#42) DeathAdder
[B]5" aminek állandó része a navigációs sáv is, ez pedig azt eredményezi, hogy kb. ~4.7" lesz az állandó rendelkezésünkre álló kezelőfelület, ami megint csak az M7 méretnének felel megEzért remélem, hogy a gombok visszaköltöznek a HTC sávba, nekem akkor a must have kategória, FHD-val is.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Na ez egy qrva jó telefon lesz
Végre a kapcsoló gomb se felül van (N6 -nál is így van, ott a bekapcsológomb érdes így oldották meg, de pl. moto g -nél is meg lehetett szokni), viszont bánt hogy ilyen pirinyó. 5" aminek állandó része a navigációs sáv is, ez pedig azt eredményezi, hogy kb. ~4.7" lesz az állandó rendelkezésünkre álló kezelőfelület, ami megint csak az M7 méretnének felel megQHD-nak viszont valóban semmi értelme még 5.7"-on sem, nem hogy ~4.7" -en
WinPho - note4 -em van, az ég világon semmi különbség a QHD és FHD között. Lett volna FHD és akkor nem laggolna úgy mint a kurvaélet
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Remekül néz ki, remélem nem lesz túlárazva, mint a HTC One. Bár a minőségért meg kell fizetni.
PSN ID: marquuard
-
roli543
őstag
Az M9 Plus lesz majd QHD 5.5ön.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
myckie2
őstag
válasz Dr.Anonymus #10 üzenetére
Az a kamera photoshop. Ráadásul elég igénytelen. (recék az alján és a jobb oldalon)
-
batai15
félisten
Mi a reteknek a qhd mondjad már..
-
balazs1022
őstag
Most komolyan 5"???? És ekkora telefonban? Minek erőltetik azt a fekete keretet? Simán belefért volna az 5.5" kijelző ebbe a telefonházba. Utoljára akkor láttam ilyet, mikor a LG G3 mini kijött, és ott kikapcsolt kijelzőnél tok nagy feketének látszott a kijelző, de mikor bekapcsolta az ember a nagy fekete kereten belül világított az LCD.
Megtévesztik itt az embereket.. -
WinPho
senior tag
Remélem ennek a Windows Edition-je nem csak US only lesz, különben jár a pofon.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
batai15
félisten
válasz Lolka Bolka #32 üzenetére
Miért is? majd körbe röhögi sebességbe a qhd telefonokat
-
Lolka Bolka
aktív tag
"ám ez aligha fog jelentőst hátrányt okozni." ez azért eléggé merész kijelentés beleböfögni így a nagyvilágba....majd a jövő eldönti. Ha a csúcstelefonok trendje 2015 megköveteli majd a QHD-t, akkor komoly hátrányt fog jelenteni.
-
|DavidWoody|
tag
Csak az akkut ne felejtsek ki belole. Mert rendszeresen elfelejtik , hogy az is kell a mobiltelefonba.
-woody-
-
babkukta
senior tag
Hát, így első ránézésre a hangerő gomb és a bekapcsoló gomb nagyon közel van egymáshoz, és nagyon hasonlít is egymáshoz. Ez utóbbit azért emelem ki, mert amennyiben meg tudják oldani, h észrevehetőbb legyen a különbség, úgy szerintem nincs gáz (pl Sony), de ha egyforma lesz... akkor picit másabb a helyzet. Bár biztos meg lehet szokni.
1000 hálám üldözné őket, ha nem mennének feljebb kijelző méretbe!! Tökéletes méret, tökéletes felbontással És szerintem nemhogy hátrány, inkább előny a konkurensekhez képest a FHD- S810 páros.
Annyit remélek azért, h kisebb lesz a káva, mint az M8-é. Az a fekete csík még most se tetszik alul, de egy csinosított verzió lehet bejönne(#27) Sh4rk : na jó, azért ne GPE készülékekhez hasonlítsuk szegény Note 4-et Nem kell oda GPE, nézd meg az M8at. Egyszer volt szerencsém hozzá, lenyűgözött a rendszer gyorsasága!
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
Matada2.3
veterán
válasz Dr.Anonymus #10 üzenetére
Nagyon reméljük, hogy az A többi spec. pedig korrekt és elég, nem kell azt a QHD-t erőltetni
Finn the human
-
istnag
addikt
Remélem, hogy a vezérlő "gombok" visszakerülnek a HTC felirat sorába.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Már csak az a kérdés hogy az oldalán a 3. gomb az ki/be kapcsoló vagy esetleg exponáló, bár azt kétlem, továbbra is értelmetlen dolog.
@GeryFlash: Hát ez van... Nem lehet vele mit csinálni, és kicsit sajnálom, hogy nem lett Desire Eye irány, akkor a káva mániások se fintorognának.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Igen, de az m8 is 146mm volt ami azért marha nagy, főleg hogy egy sima 5"-os kijelző van benne. Összehasonlításképp az 5"os S4 136mm...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Sh4rk
aktív tag
Na azt hiszem M7-tő búcsút veszek, majd, március környékén...
Az fájni fog azt hiszem.... Jobban mintha m8-ra váltottam volna....
egyébként az a hátlap még lehet kerek, mert gyakorlatilag az egész kameraház látszik. Tehát ha oda mondjuk tesznek egy króm keretet, akkor azért nem lesz az rossz. De sajna mindenhol látszik a "ráspolyozás" nyoma...
Szal sztem alakul ez még..[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Hátul akkor másodlagos kamera se lesz?
Vagy van új fajta fokuszalasi technika lesz?[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Képek alapján azt mondtam volna simán, hogy van az a kijelző 5,5 hüvelyk is. Ebből látszik, hogy nem csak a kijelző mérete a fontos, hanem maga a készülék mérete. Hiába 5 hüvelyk nagynak hat, mert gondolom az is lesz.
-
vicze
félisten
A hátlap nagyon morg, fel nem tudom fogni milyen logika alpján lett négyzetes, rettenetesen elrontja az összhatástl...
@GeryFlash: Biztos hogy kisebb, kevéssel de kisebb, mint az M8. (2-3mm talán.)
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Király! Amiben gyenge volt az m8 abban jó lesz ez is. Azt hiszem az idei év egyik legjobb telefonja lesz.
-
GeryFlash
veterán
Azért örülnék ha nem lenne hosszabb 140mmnél, de úgy tűnik az lesz...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Oppenheimer
nagyúr
jöhec mehec de olyan magas kereted mint nekem, úgysem lehet.
remélem 4 giga ram lesz benne.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Végre egy gyártó, aki nem erőlteti a QHD-t.
<< Heimdal >>
-
BulletBill27
aktív tag
Csak a kamera tartott vissza az M8 vásárlásától, örülök, hogy változtatnak rajta. A dizájn is még mindig gyönyörű. A FullHD is teljesen jó. Remek kis masina lesz ez.
-
Márko88
aktív tag
Én majd M10-re váltok, ez most kimarad remélem tudom tartani magam Kíváncsi vagyok már nagyon, milyen lesz.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Csapoati
nagyúr
Volt már ilyen meg olyan telefonom is, kb. 1 nap után megszokja az ember a gombok sorrendjét. Amúgy csak én nem látok különbségek a bekapcsoló gombon kívül az M8-hoz képest? Szerintem fake-nek tűnik, de aztán ki tudja?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zirowe
nagyúr
Nem szerencsés, ha az a három gomb egymás mellett van.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Thaaleum
aktív tag
Tetszik, én úgy vagyok vele, hogy ami jó, azon nem kell változtatni, csak finomítani (kamera, káva). Úgy látszik ők is ezt gondolják.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
bélus91
tag
Még mindig nagyon impozáns az a fém kasztni
-
FeRRaR1
őstag
Az FHD nagyon jó hír, megvan mire váltom az M8-at
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok