Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Próbáld meg normális fejhallgatóval meghallgatni ezt a videót ha élőbe nincs lehetőséged meghallgatni őket.
Én élőbe hallgattam meg és úgy sokkal jobban kihallatszódig a különbség, de itt videón is lehet hallani.
Ha ezekre azt mondod, hogy szar akkor a többit mivel jellemeznéd?
Az M8 a piacon jelenleg a legjobb hangszórókkal rendelkezik, ami már hozza azt a szintet hogy ne kapcsoljon le az ember az első pillanatban egy youtubeos videót mert élvezhetetlen a hang.
Azért csak úgy kíváncsiságból megkérdezem hogy melyik telefon hangszórójára mondanád h jó és megkérlek rá hogy ne házimozi szetthez hasonlítsad, mert ennyi erővel minden telefonnak szar a fényképezője egy fényképezőgéphez képest, kisebb a kijelzője egy TV -hez képest és így tovább sorolhatnám.
Az előnyöket elismerni kell nem elferdíteni...
Szoftveresen szintén a HTC vezet, és elég gyors a Sony de rengeteg hiba van náluk a rendszerbe, mint pl. megfagy a kamera, újraindul a telefon és így tovább.
Azért látszik a hozzászólásaidból hogy még soha nem volt HTC készülékedÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest