Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz Dr.Anonymus #148 üzenetére
Így igaz. Ráadásul mennyivel szebb és igényesebb az egész úgy ahogy a HTC alkotta meg. Jobs hagyta volna hogy másoljanak ráadásul ilyen gyengén? Mondjuk még így is a HTC-Apple-Sony trió az ami prémiumnak nevezhető, elég csak ránézni a többire.
Persze lehet mondani hogy a HTC is használ műanyagot de egy Desire Eye műanyag sokkal jobb minőség mint az S5 stb.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
Nekem úgyis csak júni közepétől esedékes ha jól emlékszem, tehát inkább júli lesz belőle. Addig lehet a Plus verzióról is többet tudunk majd és onnan már nem oszt nem szoroz várni 1 hónapot...
Amúgy azt is írták már hogy 3 verzió lesz, spec és méret szerint sorrendben Ace-SimaHima -Plus
Ha így lesz akkor remélem a voda beveszi mindet a kínálatba.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
Dr.Anonymus: "Ez a különbség max csak benchmark huszároknak fog számítani." Igen, ha nincs más különbség, csak mondjuk 200MHz mint tavaly, az nem érdekel. A Samsung nem tudja +200 de még +400MHz-cel sem befogni a HTC-t, max benchmarkban lesz jobb ami felhasználói élmény szempontjából pont ezredrangú.
"A qualcomm nem fog kiadni a többieknek "szart"." Igen, nagyon remélem.
vicze1: Tudom, tudom, csak ugye a kíváncsiság. Ráadásul idén váltanék a gari lejárta miatt, így még jobban foglalkoztat, mert nem akarok még egy tüzes Tegrát vagy egyéb problémás dolgot ha már pénzt adok érte.
Márciusban úgyis kiderül minden, változtatni úgysem tudunk, előre temetni meg butaság, nem is akarok ebbe a hibába esni.[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
[link] & [link] Na ezt most nem értem. A Samsung kap egy frissített 810-est ami nem melegszik ennyire. Nekünk meg marad a "sima"? Mert akkor kicsit morcos leszek, ha ezt meg merik tenni. Télen még csak jó kézmelegítőnek de nyáron már rezsó lesz.
Lehet itt is lesz csúszás, vagy érdemesebb lesz várni egy kicsit a vétellel és odafigyelni a gyártási időre hátha a későbbiek azaz a júni-júli környékiek már a frissített verzióval jönnek.
Vagy ennyivel jobban melegszik QHD alatt mint FHD-val? Nem kell nekem sem feltétlen a QHD, de mindjárt más a helyzet ha csak azért használják a FHD-t mert arra kényszerülnek mert nyerni kell pár fokot legalább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest