Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flind

senior tag

válasz Lacy6 #112 üzenetére

Na igen, én is pont múltkor néztem ismerősöm Z1 Compactján, hogy automatikus módban exponáláskor a kamera lefagy (nem a telefon, csak az app, ha ki- és bekapcsolom a kijelzőt, megy tovább). Néztem is hogy hogy lehet benne ekkora bug, kéziben tökéletes.. Majd gondolom javítják, de ez tényleg elég gáz.
    És igazad van, nem voltam helyes. Más topicokban már odaírtam hogy Z2 óta jó a Sony szoftvere, itt kimaradt. Illetve már a Z1c is gyors, csak ez a kamerás malőr nagy hiba. Előtte (Z, Z1, Z Ultra, ZR, stb.) tényleg vicc, tiszta bug, és lassú is. Kíváncsi vagyok hogy a Lollipop milyen lesz rájuk, de valahogy nem várok sokat. Z1c-vel és felette viszont szvsz nem lesz már probléma.

Z2, Z2 Tablet, Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet Compact szerintem tényleg teljesen jó, hozza a HTC szintet. Csak megmaradt az emberekben a Sonyval a régi negatív tapasztalat, ezért mostanra is kihat a sztereotípia. Samsungnál és LG-nél például sokkal simábbak.

(#113) san01: Nem hasonlítom hangfalhoz, az nyilván mindig jobb lesz. Értsd úgy, hogy mivel nekem van BT hangfalam, amire egy érintéssel átküldhetem a zenét, számomra nem szempont a hangszóró minősége. Úgylátszik rosszul fogalmaztam meg.
    Telefonos viszonylatban (ahogy nézni lehet) tudom, hogy a Z3 és az M8 magasan a legjobb.

[ Szerkesztve ]

• Flind

senior tag

válasz Lacy6 #110 üzenetére

Normális fejhallgatóval hallgattam.
    A többi mégrosszabb, igen.
    Tudom hogy az M8 rendelkezik a 2. legjobb hangszóróval, de pont ezaz, hogy nekem még mindig nem hozza a hallgatható szintet. A Z3 sem. Megszoktam a BT hangfalam, ami klasszisokkal jobb, ennyi. Ettől még másnak hasznos lehet, így jó dolog a jó hangszóró, nem állítom.
    De ezt már megbeszéltük, csak arra reagáltam, hogy az M8 jobb mint a Z3.

Nem fagy meg a kamera és nem indul újra a telefon Sonynál, ez most honnan? :F Persze nem a középkategóriás szemeteikből kell kiindulni.

Jó, most a te hozzászólásidból meg hogy nem volt még Sonyd. :D De nem támadásként írtam, a HTC-ről sem állítottam semmi rosszat.

Új hozzászólás Aktív témák