Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
hibavissza #387 üzenetére
Lehet a nem K-s procikat is tuningolni pár 100 mhz-el.
-
lowzor
veterán
válasz
hibavissza #383 üzenetére
FX 8320 mellé szerintem senki nem venne az M5A97-nél gagyibb lapot. Az meg 23,5k
Az i5 4440 simán elvan egy 1x k-s lappal is."Sony Vegas, Ps, AI, Bf4 a fő csapásirány nálam. Ezekre jobb az FX"
Nézd csak meg a képet, amit korábban linkeltem, hogy mennyire elvérzik BF4-ben, DX alatt.
Sony Vegas-ban, PS-ben is gyorsabb az Intel a PH tesztben. -
lowzor
veterán
válasz
hibavissza #379 üzenetére
Nem azt írtam, hogy annyiért van.
42-ért van
Az FX sem 36, hanem 37-38k.Ennél a különbségnél jóval többet megspórolsz egy olcsóbb lappal, táppal, mert az Intelnek elég az is.
-
bozont
veterán
válasz
hibavissza #379 üzenetére
2014, és én most ott tartok, hogy Intel-re fogok váltani mert több játékban amivel játszom nem elég a jelenlegi procim teljesítménye. Hiába a 6 "mag", ha még most sem használja ki a legtöbb játék.
-
kovsol
titán
válasz
hibavissza #367 üzenetére
Szerintem azok jártak legjobban akik vettek 2-3 évvel ezelőtt már egy i5 procit. Kiegyensúlyozott teljesítmény attól függetlenül, hogy hogy mennyire van optimalizálva sok magra egy játék. Ez nem mondható el az FX procikról a gyenge egy szálas teljesítmény miatt. (nekem is volt FX, elég hamar meg is váltam tőle)
-
lowzor
veterán
válasz
i5 3330, 4440 kb azon a környéken van árban
A többi megspórolod egy olcsóbb lappal, táppal, kevesebb villanyszámlával.
Használtan meg 2500K.
Az AMD is elkaszálta az AM3+ platformot, amit kétlem, hogy azért tett, mert annyira jó lenne 2014-ben -
atti_2010
nagyúr
válasz
Kíváncsi vagyok a DX12 megjelenése után mi lesz a kifogás, majd le kell húzni az APU-t 1000Mhz-re hogy jó legyen a teszt egy I5-I7 szemben.
-
Jack@l
veterán
válasz
hibavissza #353 üzenetére
Az az 5-10e ft munkánál rohadtul nem fog számítani egy cégnek, ellenben a megspórolt heti pár mérnökóra annál inkább, amit egy gyorsabb procival elérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest