Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tabletet keresek - bár ennél olcsóbban, de ha lényeges előrelépés egy M3-hoz képest, meggyőzhető vagyok.
A képarány nekem sem annyira szimpatikus, bár meg kell hagyni, a rövidebb oldal semmivel sem kevesebb, mint egy iPad 9.7-é, tehát aki olvasni veszi, felfoghatja úgy a dolgot, hogy az olvasófelületet kiegészítették 2centi "filmes bónusszal"
.
Ami nem szimpatikus benne, hogy nem vízálló, ami nekem fontos lenne. Bár egész jó tokokat látni, lehet nem adnám fel teljesen...
Valami modernebb SoC-t és 6GB RAM-ot is pottyanthattak volna már bele így 2018-ban, bár a 440EUR környéki árazás az LTE 64GB modellért nem tűnik vészesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest