- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz #98880768 #23 üzenetére
Láttam, a gyengébb SoC mellett 400+$-os kínai nettó ár valahogy nem tudott meggyőzni Már a kirin 960 se mai gyerek, ott van, ahol a 2éves telóm (s7e) exynos 8890-e, annál lejjebb max masszív árkedvezmény mellett adnám.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Tabletet keresek - bár ennél olcsóbban, de ha lényeges előrelépés egy M3-hoz képest, meggyőzhető vagyok.
A képarány nekem sem annyira szimpatikus, bár meg kell hagyni, a rövidebb oldal semmivel sem kevesebb, mint egy iPad 9.7-é, tehát aki olvasni veszi, felfoghatja úgy a dolgot, hogy az olvasófelületet kiegészítették 2centi "filmes bónusszal".
Ami nem szimpatikus benne, hogy nem vízálló, ami nekem fontos lenne. Bár egész jó tokokat látni, lehet nem adnám fel teljesen...
Valami modernebb SoC-t és 6GB RAM-ot is pottyanthattak volna már bele így 2018-ban, bár a 440EUR környéki árazás az LTE 64GB modellért nem tűnik vészesnek.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
Akkor te vagy a 100-ból 1, aki pdf magazint nézeget rajta. Kindle newsstandet próbáltad már?
Ez a fektetve weblap olvasás viszont eléggé kifogás szagú, ne fektesd el, és jó lesz Nekem az egyik monitorom is direkt álló helyzetben van emiatt, és az is 16:9-es, 4:3-ban csak felesleges hely lenne oldalt. Filmre pedig kisebb felület jut egy ugyan akkora képátlójú 4:3-on mint egy 16:9-esen, bár kétségtelen, hogy a 16:10 lenne az igazi.
"Azért a Surface is 4:3 arányú, meg az ipad is."
Nem kéne még egy szegmens tönkreb*szni a laptopok után az apple eszetlen másolásával.
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
Tökèletes lenne,de egy tabletèrt nem adok ennyit,bár ez megèrnè.Az a 7500mAh nem kevès egy ekkora masinához?
[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
thomikaf1
tag
A billentyűzetről nincs esetleg valami hír? Engem azzal együtt nagyon érdekelne...
Köszi szépen!
-
törölt tag
Gyönyörű, és jól felszerelt, lesz az meg olcsóbb is kintről. 😎
-
Benetnes
tag
Na ez igen szép munka, vagy ez lesz vagy iPad Pro 12,9" 2017 bár az kb még egy másfélszer ilyen drága!
-
Milka 78
nagyúr
Erre is úgy fognak jönni a frissítések mint az előző csúcsgépükre (M2 10.1).Android 5-ön hagyták megroh@dni...vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Próféta
tag
A 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet kimaradt
Azért egy tabletbe igazán beleférhetett volna.
-
NGA
addikt
Mi jó? Az összes pdf magazin 4:3-as. Filmet nem nézek, de pdf magazinokkal, képregénnyel tele van az ipad-om. És azon tökéletes, mert pont szépen kitölti a 4:3-as arányt, ami az aranymetszéshez is közelebb áll. A weblapok is jobbak fektetve, mert van hely lefele. Van otthon 16:9-es tablet kettő is, de katasztrófa amikor állítva fogom. Egy keskeny valami az egész. A reklámfotókon is az állított nézetet bedöntik, hogy ne legyen olyan csíkszerű. Azért a Surface is 4:3 arányú, meg az ipad is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez jól hangzik. 👌 Árazása sem rossz szerintem.
-
veterán
A Kicsi érdekelne a 8,4"el vajon mikor érkezhet...
3njoy the Lif3
-
NGA
addikt
Jó, csak miért nem gyártanak 4:3 arányban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad Air 6 (2024) 11" 128GB Cellular 5G M2 Chip - Új, aktiválatlan, akár beszámítással
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest