Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tabletet keresek - bár ennél olcsóbban, de ha lényeges előrelépés egy M3-hoz képest, meggyőzhető vagyok.
A képarány nekem sem annyira szimpatikus, bár meg kell hagyni, a rövidebb oldal semmivel sem kevesebb, mint egy iPad 9.7-é, tehát aki olvasni veszi, felfoghatja úgy a dolgot, hogy az olvasófelületet kiegészítették 2centi "filmes bónusszal"
.
Ami nem szimpatikus benne, hogy nem vízálló, ami nekem fontos lenne. Bár egész jó tokokat látni, lehet nem adnám fel teljesen...
Valami modernebb SoC-t és 6GB RAM-ot is pottyanthattak volna már bele így 2018-ban, bár a 440EUR környéki árazás az LTE 64GB modellért nem tűnik vészesnek.
-
törölt tag
Akkor te vagy a 100-ból 1, aki pdf magazint nézeget rajta. Kindle newsstandet próbáltad már?
Ez a fektetve weblap olvasás viszont eléggé kifogás szagú, ne fektesd el, és jó lesz
Nekem az egyik monitorom is direkt álló helyzetben van emiatt, és az is 16:9-es, 4:3-ban csak felesleges hely lenne oldalt. Filmre pedig kisebb felület jut egy ugyan akkora képátlójú 4:3-on mint egy 16:9-esen, bár kétségtelen, hogy a 16:10 lenne az igazi.
"Azért a Surface is 4:3 arányú, meg az ipad is."
Nem kéne még egy szegmens tönkreb*szni a laptopok után az apple eszetlen másolásával.
-
Kronos3000
senior tag
Tökèletes lenne,de egy tabletèrt nem adok ennyit,bár ez megèrnè.Az a 7500mAh nem kevès egy ekkora masinához?
-
thomikaf1
tag
A billentyűzetről nincs esetleg valami hír? Engem azzal együtt nagyon érdekelne...
Köszi szépen!
-
törölt tag
Gyönyörű, és jól felszerelt, lesz az meg olcsóbb is kintről. 😎
-
Benetnes
tag
Na ez igen szép munka, vagy ez lesz vagy iPad Pro 12,9" 2017 bár az kb még egy másfélszer ilyen drága!
-
Milka 78
nagyúr
Erre is úgy fognak jönni a frissítések mint az előző csúcsgépükre (M2 10.1).Android 5-ön hagyták megroh@dni...vicc.
-
Próféta
tag
A 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet kimaradt
Azért egy tabletbe igazán beleférhetett volna.
-
NGA
addikt
Mi jó? Az összes pdf magazin 4:3-as. Filmet nem nézek, de pdf magazinokkal, képregénnyel tele van az ipad-om. És azon tökéletes, mert pont szépen kitölti a 4:3-as arányt, ami az aranymetszéshez is közelebb áll. A weblapok is jobbak fektetve, mert van hely lefele. Van otthon 16:9-es tablet kettő is, de katasztrófa amikor állítva fogom. Egy keskeny valami az egész. A reklámfotókon is az állított nézetet bedöntik, hogy ne legyen olyan csíkszerű. Azért a Surface is 4:3 arányú, meg az ipad is.
-
törölt tag
Ez jól hangzik. 👌 Árazása sem rossz szerintem.
-
A Kicsi érdekelne a 8,4"el vajon mikor érkezhet...
-
NGA
addikt
Jó, csak miért nem gyártanak 4:3 arányban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem olcsó, viszont remekül felszerelt a hazai polcokra felkerült, 10,8"-es kijelzővel megáldott Huawei MediaPad M5, amely WiFi only és SIM-foglalatos kivitelben is elérhető.
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest