Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
lehet, hogy én vagyok béna, de nem sikerült az asztali operában az opera mini mappába belemásolni a könyvjelzőimet, csak oda nem engedi, és több százat kéne. Hogy kellene csinalnom?
-
ByB
addikt
Csak nálam nem működnek az ékezetes karakterek? (Nokia N85)
-
attisx
addikt
"Amúgy köszönöm szépen. Legalább megnyugodtam, hogy ezek szerint nem én vagyok a totál vak, hanem tényleg nem lehet O/A mobilból hozzáadni."
És a szöveg kijelölés+copy/paste, linkek új fülön megnyitása, kép lementés funkciók sem működnek, vagy ezekre a WM verzióban van más megoldás? Csak mert a non-touch symbian verzióban mind az fentebb leírt módon csalogathatók elő. Szóval furcsálnám, ha a touch verziókban nem lenne valami megoldás az [1]-es gomb helyettesítésére, mondjuk dupla klikk.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Morden24
nagyúr
Oké, ezt magam is kitaláltam, hogy Opera Link-kel megoldhatnám a dolgot.
Gondolom azért meg forduljak az EU-biztoshoz, ha szeretnék egy sima add service provider gombot a böngészőben, mi?
Amúgy köszönöm szépen. Legalább megnyugodtam, hogy ezek szerint nem én vagyok a totál vak, hanem tényleg nem lehet O/A mobilból hozzáadni.
Sectumsempra - For Enemies
-
erdoke
titán
Futtatsz egy Opera Portable-t, bekonfigolod a Link hozzáférést, hozzáadsz kedvenceket a Speed Dial-hoz, a keresőkhöz, a Kedvencek/Opera Mini könyvtárba, aztán ezeket karban tartod a PC-n. Nekem jelen pillanatban kb. 30 MB az Opera Portable könyvtáram a laptopon cache-sel együtt...
Borzasztó egyszerű, hogy 3-4 gépen ugyanazt látom, egyedül a jelszó fájlt kell magammal hurcolnom (wand.dat).A legjobb aláírás a héten
-
attisx
addikt
A WM-es verziót ugyan nem ismerem. De gondolom, ugyanúgy mint symbin: kurzorral ráállsz az elmenteni kívánt kereső mezőre (nem nyitod meg szerkesztésre), és előhívod a helyi menüt (nálam ez az [1]es gomb/ vagy középső gomb hossza nyomva tartva) és "Add search engine".
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Morden24
nagyúr
Szuper, kipróbálva a WM-es O/A Mobile 10 beta 2-őt, még jobb, mint az első kiadás. Nagyon szép ütemben fejlődik a cucc.
Lassan mondjuk ideje lenne, hogy a "manage search engines" résznél ne csak a google-t lehessen kiválasztani.
Sectumsempra - For Enemies
-
Jadro
veterán
Leszedtem, kipróbáltam, tetszik, marad. Eddig is szuper volt, de örülök hogy még mindig tudják javítgatni.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
plus44
veterán
Nem rég ,megint kipróbáltam, még mindig nagy fasza.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
erdoke
titán
válasz Drótszamár #10 üzenetére
Elvileg automatikusn érzékeli a net kapcsolatokat, kérdéses, nálad vajon miért nem találja.
A legjobb aláírás a héten
-
madarasz92
őstag
Én is kiprobálom hogy milyen..
-
Drótszamár
őstag
A Nokie E51-es telefonomon nem akar működni az Opera Mobile. Beírom a weblapot, csatlakozik wifi-re, és utána connection error-t kapok. (ugyan ezen a wifin szedtem le a telepítőt a gyári böngészővel)
Telefon, vagy Opera beállítási hiba lesz szerintetek?
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
erdoke
titán
Az opera:config alatt van egy hivatkozás a speeddial.ini-re, de nincs a megadott útvonalon... Megtaláltam viszont a meglévő linkeket 0-tól 8-ig, és van hozzájuk egy .dat fájl is. Ha tudnám szerkeszteni az utóbbit, az előbbiekből nagyobb sorszámút létrehozni nem nagy kunszt.
-
cousin333
addikt
Az még érdekes kérdés, hogy a beállításokat és a fájlokat mennyire szolgai módon másolják a Mobile verzióba az asztaliból. Bár a kettő között nincs sok átfedés, akkor viszont érdekes kérdéseket vetnek fel például a bekapcsolt egérgesztusok. Hogyan lehet ezeket előhívni?
Amúgy a gyorshívó bejegyzéseket csak egy bin fájlban láttam szerepelni, szerintem a 3x3-as elrendezés hard kódolt beállítás lehet.
"We spared no expense"
-
GGGBR
tag
telepítve, nekem cool...
[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME
-
cousin333
addikt
válasz OkosTibiKing #4 üzenetére
Az Opera Mobile 10 jelenleg nem támogatja a beépülőket, így a Flash-t sem.
"We spared no expense"
-
OkosTibiKing
tag
felraktam és gyorsabbnak tűnik az indulása is, de a flasht hogyan tudom fele megnézni a mobil 10-es verzióval mivel z fixopera flash vagy mi a neve az nem működik nálam HD2-ön
Okos Vok.
-
erdoke
titán
Csak azt tudom mondani, amit korábban is: Nekem nem hiányzik, ezért nem is keresem (Zoomer megy). Viszont nagyon állat, hogy végre lejönnek az asztali böngészőből a Speed Dial linkek, és az "Opera Mini" könyvtárba rámolt kedvencek is. Csomó apró javítást is tapasztaltam, pl. a Turbo is a megszokott módon működik, illetve megjegyzi a History-ban a nagyítást, és úgy lép vissza. Kifelé zoomolni már lehet dupla klikkel is, nem csak a gombbal.
Még keresem, hogyan lehet 12-re átírni a Speed Dial linkek számát.Most Device-ra telepítettem, és veszett gyorsan indul, állítólag a memória kezelése is javult, bár ez a HD2-n lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Nem csak Symbian, hanem Windows Mobile rendszerekhez is kijött az Opera Mobile 10 beta 2.
BTW, nagyon állat.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest