Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Csak azt tudom mondani, amit korábban is: Nekem nem hiányzik, ezért nem is keresem (Zoomer megy). Viszont nagyon állat, hogy végre lejönnek az asztali böngészőből a Speed Dial linkek, és az "Opera Mini" könyvtárba rámolt kedvencek is. Csomó apró javítást is tapasztaltam, pl. a Turbo is a megszokott módon működik, illetve megjegyzi a History-ban a nagyítást, és úgy lép vissza. Kifelé zoomolni már lehet dupla klikkel is, nem csak a gombbal.
Még keresem, hogyan lehet 12-re átírni a Speed Dial linkek számát.Most Device-ra telepítettem, és veszett gyorsan indul, állítólag a memória kezelése is javult, bár ez a HD2-n lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A továbbra is béta állapotú Opera Mini 5 letöltésvezérlőt, könyvjelző szinkronízálást valamint progresszív letöltési funkciót is kapott.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest