- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Valóban nem arra a hozzászólásra nyomtam a választ, mint amelyikre reagáltam. A 13-as hsz-t olvastam el, csak végül egy későbbire kattintottam.
Tudod, két külön dolog az, hogy ő az Ipod touch-ról beszél, és az, hogy neked egyértelmű, hogy arról beszél. Azért, mert csak Ipod touch esetén van értelme az idézett szövegnek, még nem jelenti, hogy ő erre is gondolt, főleg így, hogy az ég világon nincs benne erre semmi utalás,
Végig telefonokról beszél egy telefonos fórumon, és a Touch-ról egyetlen egy szót sem ejt, ellenben iPhone-ról többször is. Műszaki kérdésben nem vitatkoznék, de ez már nyelvészeti kérdés. Abban a hozzászólásban még egy egészen aprónyi utalás sincs iPod Touchra. De idézd be nyugodtan azt a szókapcsolatot, vagy a legapróbb utalást, ami szerint ő Touchról beszél.
-
manchester85
veterán
"A 3.0-ás frissítésnél mindenki majd elélvezett, holott csak olyan dolgokat kaptunk meg, amiket, már a legelső iPhone generációban is tudtak volna frissíteni, de minek? Megveszed az újat, befizeted a frissítés költségét."
Karma, hol van itt szó iPod Touchról? Amúgy most nézem, én egy korábbi hsz-re reagáltam, viszont nem arra nyomtam "választ". Ettől még az idézett szöveg egyértelműen valótlan. Ezt nem lehet többféleképpen értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest