- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
válasz
buvartacsko #34 üzenetére
apple tv hez? jó de hagyományoshoz nem
-
daniel909
addikt
szívesen megnézném milyen lenne az ios 7 ha Steve papa még köztünk lenne. szerintem valami ilyen... [link]
-
HawerKing
őstag
Nagyon szep lessz szerintem
-
Ádám16
addikt
De mégis ki mondta, hogy "S" lesz, és csak egy javított verzió, és alig lesznek változások, és lesz 5C, és...
A kedves cikkíró feltételezéseket ne kezeljen már tényként, mert egy hozzá nem értőt alaposan megzavarhat. -
daniel909
addikt
nekem az opening/closing animációk nem jönnek be, bár ezzel lehet egyedül vagyok. a 2008-as xyz android launcherben láttam hasonló animációkat..
ott sem tetszett.. olyan wannabe iphone hatású volt...
mondjuk a Safari valóban ronda...
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #39 üzenetére
Az első béta óta használom, jelenleg is az van a telefonomon. Nem tetszik, számomra ronda. Nincs egy grafikai elem sem, ami tetszene. Plusz logikai bukfencek is vannak benne, de ez másodlagos.
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #36 üzenetére
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Az egyéni dolog, hogy szép-e az iOS 7. Szerintem mondjuk okádék. De arra akartam utalni, hogy attól mert valami modernebb/frissebb még nem biztos, hogy szép is.
-
válasz
Csabulator #17 üzenetére
Az Apple nem professzionalis, hanem meregdraga consumer.
En pl kezdetektol fraszt kapok a generaciok ota lathato telefonos gui-tol, amit alkalmaznak..
Ellenben ez, bar furcsa, de egy fokkal hasznalhatobbnak tunik.
Varjuk meg, mig beerik..1-2 generacio, gondolom.. -
halkow
őstag
Hát legalább tv-kapcsolot tehetnének bele
-
vinibali
őstag
a mobil oprendszerek nagyjából már mindent tudnak, nagyot nem lehet már alkotni.
-
DS39
nagyúr
már az Apple is átvette ezt a designbeli szemléletmódot. szomorú. (az alább linkelt képen a bal oldali sokkal tetszetősebb felület nekem)
-
dreamdancer
őstag
Én a tabletes verzióra lennék már kíváncsi...
-
daniel909
addikt
a főképernyő tényleg frissebbnek hat...
-
csumika90
csendes tag
Nekem kifejezetten tetszik az új iOS
-
buvartacsko
addikt
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
„Flame”: erőteljes érzelmi töltetű, indulatokat gerjesztő, lejárató, elfogadható érv nélküli, valami ellen hangoló tartalom.
El is lett küldve a moderátorokhoz
Egyébként elmondom neked, hogy mikor a Galaxy S4 megjelenése előtt voltunk pár héttel, akkor meg arról volt naponta 1 hír, de gondolom az véletlenül se zavar. Engem sem zavart, de ha zavart volna, akkor sem mentem volna be a topicjába FOSOZNI. De hát ez már a te szegénységi bizonyítványod nem az enyém.
-
Csabulator
tag
(#22)(#23) - Köszönöm a segítséget!
-
Blyan
félisten
válasz
Csabulator #21 üzenetére
A véglegesen nincs lehetőség, csak az első pár órában, max napban (vagy ha JB-s készüléken sikerült ssh-t menteni).
A bétáról bármikor egy restore-ral helyreállítható az utolsó iOS6-os változat.
-
válasz
Csabulator #21 üzenetére
Ha jól tudom nem lehet, persze ha béta verzióról van szó akkor az lehet más tészta.
-
NGA
addikt
válasz
Csabulator #17 üzenetére
Ocsmány. Nem fogom frissíteni erre az ipadot.
-
válasz
Csabulator #17 üzenetére
Én nagyon utáltam az elején, de mostanra nagyon tetszik. Droidon IOS 7 téma van fent.
-
oszi666
őstag
válasz
Csabulator #17 üzenetére
fura szerintem a domboru ikonok voltak gyerekesek, olyan mintha duplo kockakbol legoztak volna ossze. nekem ezek jobban bejonnek, bar a mostani is tetszik, nem szeretem a tul komoly kinezetet a telomon.
-
Csabulator
tag
Én kicsit tartok ettől a végtelenül minimalista, már-már igénytelenül egyszerű dizájntól. Számomra így egy apple készülék elveszíti a professzionális jellegét. Az ikonok térbeli hatása is eltűnt, tényleg olyan hatást kelt, mintha valami kisgyerek rajzolta volna meg őket. Szomorú vagyok.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Köszönöm a fórumtársnak, aki privátban szólt. Szomorú, hogy mások inkább publikusban fröcsögnek.
-
GALARDO
addikt
Már alig várom, a végleges verziót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest