- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Igazad van, hogy az ember az igényeinek megfelelő telot válasszon. Ugyanakkor néha, én legalábbis hajlamos vagyok átmenni durcas öt évesbe, ha nem kapom meg a frissítésem. (Wp7) hülyeség tudom, dehát nehány gyengém nekem is van
Meg annyit a 20 000es telokba lehet hogy nincs beszámítva a support, de csúcsmodellnek kikiáltottnál azért elvárható. -
Иван
őstag
Szerintem több dologban értünk egyet, csak pár szerencsétlen téma jött elő
Amúgy ez így van... Az emberek ráizgulnak, hogy húdejó, a következő verzióban mittomén, hasamracsapok lesz wifi hotspot, és az kell neki. De azelőtt eszébe se jutott, de jó lenne egy wifi hotspot a telóján. (hasamra csaptam funkcióban).
Mondjuk szerintem az etikus, ha minden telefonra (főleg középkategória és felfele) minimum a következő nagyobb OS frissítést még rászuszakolják, és kész.
-
Иван
őstag
Én inkább azt nem értem, hogy a bugfixeken túl még milyen fícsör kell az embereknek. A funkciók cirka 85%-a egy átlagjúzernek így is kihasználatlanul marad, mit akar rá még néha tök fölöslegesen újakat.
Szerintem sincs azzal gond, 1 év támogatottság szerintem tisztességes, addig kigyepálják az esetleges nagy hibákat, a többi grátisz.
-
defymoto
senior tag
Félreértesz. Nem azt várom a frissítésektől hogy azt a szintet hozza a készülék mint a jelenlegi csúcsmodell, hanem azt, hogy megfeleljen a modern kornak. Értem ezalatt azt, hogy például az Iphone 3G-n már nem is fut a Facebook, és a Youtube app, mert régi a szoftvere. és ez csak pár példa. Pedig szerintem a hardvere bőven elbírná. Csupán ezért érdeklődtem, hogy meddig lesz támogatott a telefon
-
oszi666
őstag
Azert az tulzas hogy ingyen. Az arban elvileg benne van a szoftvertamogatas, pont mint a garancia ara is. Persze ettol fuggetlenul a negy ev support tobb mint eleg pl a 3gs eseteben.
de azert van egy szint, amit be kene tartani, de a gyartok a fentebb emlitett kodos okokra hivatkozva haritanak. Nem az a gond, hogy nem evtizedekig nem supportolnak, hanem az, hogy neha egy evig se. Viszont az arba ugyanugy belekalkulaljak. -
Rob1nStyle
csendes tag
Egyfelől érthető az álláspontod másfelől pár indok ami miatt jelenleg más a szitu:
Pont a "telefonok", (idézőjelben a telefon, mert igazából ezek már kis számítógépek) az új funkció miatt,
na meg a kiélezett verseny miatt nem teljesen kiforrott, hibátlan szoftverrel érkeznek.
Egy ezer éves Nokián persze az sms, a hívás működött ígyis-úgyis.
Itt viszont előfordulnak bugok, hibák, amik már nem feltétlenül lennének megengedettek egy méregdrága készüléknél.
Másodsorban biztonsági rések és hibák is napvilágra kerülnek, amik régen, a net nélküli telefonok világában tényleg nem voltak a képben.
És ugyanúgy, ahogy egy számítógép operációs rendszere akár a termékciklus után is kap ha nem is funkciónális, de biztonsági esetleg stabilitásbeli frissítéseket, szerintem itt is emiatt van rá egyre jobban igény.
Amúgy nem vagyok Apple van, androidos telefonom van, de ebben a témában ők elég sokáig nyújták a frissítést úgy gondolom. -
Agostino
addikt
öhm, igen ez így tök jó, de... : )
kilenc éve volt x darab funkció. megvetted a telefont, megvolt. mindenki örült, minden benne volt, ami lehetett. ma megveszed a telefont, tud x dolgot. 2 év múlva jön egy újabb telefon, tud x+3 dolgot. de te azt a hármat nem kapod meg, mert csak, pedig neked tök jó lenne. bírna a hardver, bírná az akksi, bírnád te is, de ködös indokokra hivatkozva hárít a gyártó, hogy jaj nem futna el, jaj nem így-úgy. és ez a ciki. mert egyébként menne minden flottul, de hol jó az, hogy a két éves telefonod ugyan azt tudná, mint egy új.
-
defymoto
senior tag
Igen, ezzel egyet értek, hogy a 3 év a többi gyártóhoz képest rengeteg support, de szerintem a 3 év a pont megfelelő. HA már a felhasználók több 100 ezret költenek a termékekre, akkor ennyi azért járna... Nekem az előző telefonom Nexus S volt, ami ugye 4.1.2-vel befejezte a frissítéseit, és ezért adtam el. Így teszek majd szerintem az Iphone esetében is, ha már nem fog frissebb szoftvert kapni.
Egyébként szerintetek az IOS 7-et még megkapja az i4?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest