- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Igazad van, hogy az ember az igényeinek megfelelő telot válasszon. Ugyanakkor néha, én legalábbis hajlamos vagyok átmenni durcas öt évesbe, ha nem kapom meg a frissítésem. (Wp7) hülyeség tudom, dehát nehány gyengém nekem is van
Meg annyit a 20 000es telokba lehet hogy nincs beszámítva a support, de csúcsmodellnek kikiáltottnál azért elvárható. -
oszi666
őstag
Srácok, komolyan nem seggnyalasnak, de hetek óta ez az első topik, ahol kulturált az összes hozzászólás. Végre nehány normalis fórumozó.
-
oszi666
őstag
Azert az tulzas hogy ingyen. Az arban elvileg benne van a szoftvertamogatas, pont mint a garancia ara is. Persze ettol fuggetlenul a negy ev support tobb mint eleg pl a 3gs eseteben.
de azert van egy szint, amit be kene tartani, de a gyartok a fentebb emlitett kodos okokra hivatkozva haritanak. Nem az a gond, hogy nem evtizedekig nem supportolnak, hanem az, hogy neha egy evig se. Viszont az arba ugyanugy belekalkulaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest