Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Rob1nStyle #15 üzenetére

De ezzel nincs is semmi gond. Direkt odaírtam, hogy a bugfixeken kívül.
    Nyilvánvaló, bár elég szégyenletes gyártói oldalról ez tény, hogy ha bugosan jön ki egy telefon akkor arra illik minél előbb javítást kiadni. De ez azt hiszem természetes.

Itt viszont arról volt szó, hogy sokan új fícsörök reményében várja az új frissítést. Azt szeretné ha a 2-3 évvel ezelőtt vett telefonja felérjen egy maival. Holott ez is üzlet.

Ha megnézed PC platformon a windowshoz is leginkább biztonsági frissítések, bugfixek, driverek és egyéb javítások jönnek frissítés formájában.
    Ha megveszel egy windowst nem fogod két év múlva frissítésként megkapni hozzá a Photoshop CS5-öt. Se az Office legújabb verzióját "frissítésként".

Én sem vagyok Apple fan. És én is úgy gondolom, hogy támogatás terén még mindig talán az Apple nyújtja a legjobb szolgáltatást. Meg talán a Nexusok. Bár kérdéses, hogy egy ezeréves gyenge hardverrel rendelkező 3GS-re vajon milyen brutális újdonságot hozott az iOS6. Azon kívül, hogy eltűnt a gmaps. Mert úgy tudom nem túl sok érdemit... De azt nem is lehet már elvárni.

@oszi666:

Az elvileg meg a gyakorlatilag két külön téma. :) Plusz én erősen kétlem, hogy az n+1. 20-30 ezer forintos alsó kategóriás androidos telefonok árában benne van az 1-2 év support. Egyszerűen nem érné meg.

Egyébként mint már sokszor megemlítettem, gyárilag olyan telefont kell választani, ami megfelel az ember igényeinek. És ne a későbbiekben esetleg megjelenő frissítésektől várjuk a megváltást vagy az újítást.
    Nem is értem hogy gondolja bárki, hogy egy három éves telefon képes lesz ugyanazokra a funkciókra, mint egy jelenlegi csúcsmodell. Ennek egyszerűen nem lenne értelme, már csak gyártói, anyagi oldalról sem.
    A garancia is alapból csak olyan 1-2 év. És néhány gyártónál talán meglehet azt csinálni, hogy plusz pénzért vásárolsz még pár évet. Sőt, olyan is létezik, hogy mindössze 1év bolti (!) garanciával veszed meg a telefont és akkor akár 15-20 ezer forinttal is olcsóbb lehet - mondjuk egy 80 ezres telefon.

De olyanról még nem hallottam, hogy szoftvertámogatás is külön benne lenne az árban. Jó, persze biztos belekalkulálják valamilyen szinten, de nem úgy, mint pl a garanciát. Elvégre nem tudsz úgy telefont venni, hogy azon ne lenne OS.

Szerk.: Összességében nem vagyok én frissítés ellenes, mielőtt félre értetek. :) Csupán ezt az irdatlan követelőzést nem értem... Sokan úgy beszélnek 1-1 közeledő frissítésről, mintha annélkül használhatatlan lenne a telefonja. Kicsit túlzásnak érzem azt ami ma a frissítések kapcsán folyik. Ennyi az össz bajom.

Új hozzászólás Aktív témák