- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
galaxys80 értette a poént. Kicsit komolyan vetted. Amúgy nem tudom, hogy igaz-e vagy sem. Már csak azért sem gondolom igaznak, mert 2 évente úgy is szerződést hosszabbítanak az emberek és hát ahhoz szoktak telefont is venni. Pláne ahogy olvasom itt, hogy külföldön milyen jó konstrukcióban adják. Szóval értelme se lenne. De mondom, biztosan nem tudom, galaxys80 feldobott egy labdát, én meg leütöttem.
Viszont ha a Galaxy S3-ra és a 4.3 esetére gondolok, vagy az Xperia SP és a "nem elég jó a hardver a KitKathez" szlogenre, vagy az Alcatel POP C sorozatra (MT6572), hogy nem lesz driver a KK-hoz, aztán röhögve jött ki a D1 és D3 MT6572-vel és KitKattel (sőt Lollihoz is van driver). Szóval inkább a droidra áll. Pláne, hogy már a második éve nem sikerült hibátlan droidos főverziót lépni (Lolli és MM, ram mizéria és bugos Doze/Google Szolgáltatások).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest