- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Ezt egyrészt megerősíthetem, másrészt meg is cáfolhatom
A feleségem váltott nemrégen android-ról iPhone-ra és valóban a megfelelő Apple alkalmazás elvégezte hibátlanul az adatok átmásolását (kontaktok, üzenetek, képek, zene stb.), de valami elképesztően hosszú ideig másolta az adatokat. Ha jól emlékszem 3-4 óra hosszan. Pedig a feleségemnek nem volt sok telepített alkalmazása, vagy több tíz GB-i zenéje, igaz képek azért voltak. Ja és egyébként wifi-n csinálta. De végül is összejött és nem volt gond vele.
Szerintem, ha ez az új alkalmazás ezt hozza fordított irányban, akkor is jól járunk már.
Egyszerűen szükség van már az egyszerű átjárhatóságra a két rendszer között.A régi iTunes szarakodástól rögvest idegállapotba tudtam kerülni és én pl. akkor hagytam el az almát. De nem kizárt hogy visszatérek egyszer, mert droid fronton egyre kevesebb az ésszerű alternatíva, meg árban is fölzárkóztak az alma mellé (meg hülyeségben is, lásd. töltő elhagyása muhaha)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest