- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
válasz
monosz #12350 üzenetére
Nem, nem az utolsót, kb. az elején/közepén lehettem a készletnek, szerdán rendeltem, csütörtökön jött.
Így ~ 2 nap után:
találtam 2 db észrevételt:
1. a leves állító/drip ide-oda tekergetéssel a tömítő gyűrűjét szépen bekeni lötyivel, így a szilikon az eredeti tartó funkcióját kevésbé látja el: a levest bent tartja, de az állítás a kenésnek köszönhetően könnyűvé válik. Megoldás (ha zavar): a leszorító kupak leteker, cső+kupak megtöröl, visszarak. Igazából nem nagy meló...
Elvileg a szilikon lehetne passzosabb is, de akkor mondjuk töltéskor a levegőt nem tudná kiengedni, csak a kazán felé, ami nem lenne szerencsés. Valamint lehet túl nagy lenne a vákuum. Úgyhogy végső soron ez nem hiba, csak észrevétel...2. az 510 csatinál az akku felől a kondenz lecsapódik. Ezt kb. 1-2x/nap érdemes kitakarítani. Egyébként nézegetni nem kell, észre lehet venni, gyengül a kontakt, csökken a TH :-) Ez mecha esetén akku merültség is lehet, de behelyezett töltött akkuval is gyengébb, mint kellene - kondenz töröl, örül :-)
Viszont legközelebb már csak 6-os levest veszek, a 12 ebben továbbra is kikészít. 3,8-3,9-re merült akkunál már ok :-) A K v2-ben LR tekeréssel lehet hasonló TH-t elérni... Szerintem a kerámia betét lehet a "ludas".
-
Sdi
addikt
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Scooter 4
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest