- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Netfone
Aktív témák
-
LadyLorien
tag
válasz
Mulderpapa #443 üzenetére
Én is akarok rendelni kerámia patront, de az még fizetésig várat magára, hiszen ilyenkor durván 15 ezer forint értékben mindent bevásárolok előre.
Majd ha megérkezik egy kérdésre válaszolnál? Tényleg jobb az íze az e-liquideknek kerámia patronnal?
Igazából most nekem is nagyon kifogyott mindenem, ilyenkor én is sima cigihez nyúlok...
Az egyetlen tényleg nagy bajom az, hogy nagy tételben kell mindent rendelgetni és elég sokszor van olyan, hogy a helyek, ahonnan rendelek, kifogynak.Ha nagy ritkán iszok kávét, nekem is hiányzik mellé a sima cigi, de kibírom elektromossal is.
Ehhez kell egy kis akaraterő.
Sokszor inkább abba gondolok bele, hogy már így is, hogy csak néha szívok sima cigit, mennyivel kevésbé károsítom magam és a környezetem, mint a napi 1-1,5 dobozzal.
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest