- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
Aktív témák
-
Brenyo
tag
The real one-t öntöttem rá, ugyanaz az égett íze maradt meg , mint azelőtt , csak érzem hogy kicsit más van alatta ( gondolom a the real one íze keveredett vele).
Igazad van , lehet hogy ki kéne szívni teljesen és utánna jó lenne! Köszi!
Amúgy mikor kifogy egy patron , akkor már egyáltalán nem jön füst? Mert ki akartam üríteni egy patront , hogy tölthessem rá az usás lötyit , nagyon sokat szívtuk , 3-an is , 2-3-szor merült le ezalatt , de még mindig nem fogyott ki.
Rátöltöttem az usát , mert már türelmetlen voltam , kb 3at csöppentettem bele (orrcseppes csöpögtetővel) és már nem nagyon akart lejjebb menni a "nedvszint" a patronvan. Még 3 csöppet ráerőltettem , de akkor már nagyon nedves volt. Beleszívtam és éreztem , hogy még ott a réginek az íze és nem ilyennek kéne lennie...
Szóval kb mennyi idő egy gyári patront kiüríteni , mert én úgy olvastam , hogy 250-300 slukk, az pedig kb 2× is megvolt...!? Rendesen füstölt is közbe minden szívásnál! Nem gondoltam volna , hogy ez gond lesz
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Windows Insider Program
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest