Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Emlékszem én még az iOS2-re, az sem volt jobb, szal van ok a reményre..
Egyébként már most jó os, csak még az sdk kicsit gyenge(nem lehet pingelni? Wtf?). Szerintem az sdk rendes átgondolása és fejlesztése lenne a legjobb út a siker felé, mert van, amit nem lehet megoldani még(hálózatos dolgok alig). Nem flamelni akarok, de iOS is buta alapbol, de minden pluszt be lehet szerzni marketbol, itt van amit nem(és azalapjan amit lattam, lehet van, amit nem is lehet) -
Crucio
aktív tag
Nincs WP-m és egyelőre nem is tervezek ilyen készüléket, igazából semmilyet sem tervezek, de érdeklődéssel figyelem az eseményeket. Mindegyik rendszernek kell idő hogy behozza a lemaradását. Én ebben a formában nem vennék WP-s telefont, noha nagyon tetszik, de valahogy keveset tud, inkább egy Androidos kütyü (egyelőre)
De ennek ellenére a WP8 nem csak egy frissítés lesz, mint a mango, hanem egy új rendszer, szerintem azzal tényleg felnő.
A másik, hogy WP-nél az MS vállalja a frissítések kiadását, nem úgy mint pl a samsung, akinél vagy kijön, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged