Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
Others, such as Google engineer Patrick Brady, say that Android is not Linux in the traditional Unix-like Linux distribution sense; Android does not include the GNU C Library and some of other components typically found in Linux distributions.
Csak a pontosság kedvéért.
Egyébként egy op. rendszert nem csak a kernel teszi azzá ami. A rendszermag csak egy része, igaz igen fontos része. Az Androidnál ne felejtsük el a szutyok Java alapú VM-et. Valaki persze szereti, de aki igazán ott van nap mint nap az informatikai rendszerekben, menekül mindenfajta javás megoldás elől.
-
tomboy0013
veterán
Én azért nem tennék ilyen elhamarkodott kijelentéseket, a 4-es sőt 3-as sorozat behozása sem rossz ötlet szegény országokban. Ha 10-15 ezres árkategóriában is lehetne WP-s telefont venni amin legalább a rendszer szépen stabilan fut már az is igencsak jó lenne(mert ez a droidnak ugye nem igazán megy), pláne indiában meg a hasonló országokban. Szerintem jó startégiával dolgozik a MS. De a jövő majd igazolni fogja.
-
WilSonn
csendes tag
Ott a pont. A lényege a flagshipnek, hogy presztízst generál a márkának, és ezzel adja el az alsóbb kategóriás készülékeket. De úgy tűnik a Microsoft-nál más termékpolitikát folytatnak, ami engem nem zavar, amíg nem vagyok részvényes. Amúgy meg sajnálom, mert régóta tervezem új készülék vásárlását és szívesen vennék lumiát, ha jönne valami felsőkategóriás termék, mert én nem fél évre veszek mobilt, hanem 2-3 évre. Talán a Z4 és S6 páros közül választok majd és örültem volna egy 935-nek, hátha meg tud győzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest