- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Win8 jó lenne, de nem követem már a hírekben.
A boot nagyon gyors régebbi gépeken is, jó az adatkezelése (fájl átvitel), valamint pár dolgot üdvözlök benne.
A csempét viszont én sem tudtam megszokni. (anno 3.1-el kezdtem)
Egyetlen esetben tudnám elviselni a csempéket (sőt akkor szeretném is), ha nagyjából az összes social dologgal foglalkozó csempe élő lenne. ... pl skype, mail, rss, ts,időjárás, fb, yt ... stb. (ebből az első öt érdekel kb)
Amíg a folyamatosan változó világban egy statikus bughalmazt bámul a júzer, addig ne várják, hogy örülni fognak neki. Lehet a kezdetek óta már változott a helyzet, de amikor kipróbáltam az próbaverziót, mert lehetőségem volt rá (volt időm, + vinyó, + ms is elérhetővé tette) akkor még bugzott erősen sajnos. -
kispx
addikt
Foglalkoznak az asztallal, virtuális asztalok is lesznek. Az asztalt lényegében funkcionálisan már nem nagyon lehet fejleszteni, max másmilyen skint adni neki.
Bár egy XFCE-ben megszokott ablakkezelést adhatnának neki. -
törölt tag
Nincs miért foglalkozni az asztallal, majd kap egy start menüt ami a régi egy kicsit modernizált változata lesz amiből majd el lehet érni a Kezdőképernyőt, vagy be lehet majd állítani, hogy melyik jelenjen meg ha arra kattintasz.
Gyakorlatilag Win 8 + Start menü + DX12 + Pár finomhangolás = Windows 9
A Vista -> 7 között a különbség még ennyi sem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged