- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
1. Viszont igy teljes káosz lenne, hogy ki kicsoda. Már több email címnél is kutyulják az emberek. Erre mondtam, hogy legyen de kelljen a saját Wavemben használni.
2. Engem nem zavar, csak tudni akarom, hogy Kis_Mókus_user_1 kicsoda az addressbokomban. Nem akarok több száz Kis_Mókus_user_X nevet megjegyezni. Különben nekem 8, hogy oldják meg.
De azért kösz hogy megjelenítetted a netfasiszta google szöveget is a threadben, már hiányzott.
Ne bántsad, most 93 hozzászólásig bírta. A pozitív visszajelzés sokkal építőbb jellegű )
-
MichaelSD
őstag
Előbb vagy utóbb úgyis egyik kihallt volna, mert nincs átjárás a kettő között és ugyanazt csinálják. Mondjuk egymás mellett semmi értelme a kettőnek, mert nem praktikus 2 felületet nézni. Persze a lecserélést nem lehet erőltetni, de ezért írtam, hogy elterjedt régi technológiáknál ez mindig gond.
A Wavenek egy év alatt is elég sok beállításí lehetőséget kapott. Persze hogy sok minden praktikus lett volna, de úgylátszik ennyire volt leheőség. Nem volt elég.
1. Nem vagyok nagy híve az aliasok hozzászólásoknak. Mondjuk úgy elképzelhető, hogy megadhatom a Wavemben, hogy lehet aliast használni vagy nem.
2. Opcionálisan ez jó lenne valóban.
3. Igen, ezen mások is panaszkodnak, de mondjuk nem nagy dolog kivédeni egy saját címeg taggal.
-
BonFire
veterán
Sántít a példád. Mert mind a Twittert, mind a Facebookot először csak csendben elindították, és szépen kinőtte magát, mert hasznosnak találták a felhasználók milliárdos hype nélkül. A Wave meg pont fordítva történt. A csapból is ennek a népszerűsítése folyt, még azelőtt, hogy ténylegesen beindult volna, miközben nem vették észre, hogy a kutyát nem hozza lázba.
Az más lapra tartozik, hogy én pl sem a Twittert sem a Facebookot nem tartom semmire, a nagy számok előtt meghajlok. A Facebooknak van 500 millió felhasználója, akikre nem lehet mind azt mondani, hogy agyhalottak gyülekezete egytől-egyig. Az egy kicsit sok lenne.
A Wave viszont azelőtt vérzett el, hogy beindult volna. Remélem már látod a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest