Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
MichaelSD
üzenetére
1: Miért? Ha kitiltasz valakit, aki trollkodik, akkor az egész acc-ja ki lenne tiltva. A lényege az lenne, hogy egy központi Google account több alias-szal (külön munka, külön család, külön közeli ismerősök, külön ismeretlenek, külön elmebetegek, akikkel kénytelen vagy tartani a kapcsolatot és akkor már külön egy megbízható regisztrálós cím és egy megbízhatatlan regisztrálós cím (meg még mellé elférne egy "ha nincs bugmenot regisztrálós cím")

2: Úgy értem, hogy most a mailcímed @ előtti része a neved, ha nincs Google Profilod. Ha van, akkor meg mindenféle hülye Buzz-ba önhatalmúlag berak, még ha a "No"-ra kattintasz akkor is.
Az e-mail eleve kellett a meghívás miatt, tehát az alias mindenképp előnyös lenne. De attól, hogy egy mailcím egy adott dologra van fenntartva még nem muszáj mindenkinek látnia, mert egyáltalán nem releváns információ a wave témáját illetően.
-
moonman
titán
válasz
MichaelSD
üzenetére
"Persze a lecserélést nem lehet erőltetni, de ezért írtam, hogy elterjedt régi technológiáknál ez mindig gond."
az a baj, hogy nem azt kell lecserélni, ami működik, hanem azt, ami elavult és már nem szolgálja ki az igényeket. ha majd nyűg lesz az email, le fog cserélődni magától is, de úgy nem lehet megváltoztatni egy amúgy jól működő rendet, hogy bedobok valami újat, hogy na most lecserélem az eddigit, mert szerintem ez jobb. ez igenis erőltetve volt (lett volna).
-
-
Penge_4
veterán
válasz
MichaelSD
üzenetére
Még mindig nem értem miért kéne lecserélni. Elférnek egymás mellett. A Wave inkább egy fórumszerű, valósidejű kollaborációs eszköz, az e-mail meg egy mindenki által ismert, mindenhonnan, minden létező eszközzel elérhető online postaláda.
Biztos többet használtam volna, ha Operával nem csak userJS-sel működött volna, de jelenleg még azzal is kínlódás volt. IE-vel egyáltalán nem ment, IE8-ra a Chrome Frame-et ajánlgatta, így nem csodálom, hogy nem terjedt el különösebben.
Plusz, amit már előttem leírtak páran, hogy az emberek nem igazán látták át mire jó. Egy csomóan össze-vissza javítgatták a Wave-et, színezgették, formázgatták a szöveget és hasonlók és inkább chatszerűen használták.
Plusz, a privacy része sem volt teljesen normálisan kidolgozva, ahogy mondjuk az egész Google Account-ban sincs, de itt pont az emberek bevonása miatt lett volna jó, ha
1: Lenne alias
2: Ne rakná az egész wave-ben publikussá mindenki mailcímét, legalábbis lehetne kérni, hogy ne.
3: Ne pakolgasson mindenkit partnernek, akikkel egyszer volt a Gmail-ben egy levélváltásom.
4: Legyenek csoportonként menedzselhető identitások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest