Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtollasodik a középkategória
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
csodavas #119669 üzenetére
felesleges ez a vagdalkozás ingyen van beméretni és 2 perc alatt kész ezért felesleges megmagyarázni hogy a bab is hús.
régen sok minden másképpen volt, permeteztek ddt-vel, olyan volt az óvodai szájvíz amitől 15 év múlva kirohadt a fogad és alkalmas szigetelő volt az azbeszt.
amúgy nyugodt lehetsz, jól szűri az uv-t ez szinte biztos, nagyon ritka már hogy egy új szemüveg ne szűrje és mire elbomlik a kamu uv szűrő a lencséről úgy is lerohad a fejedről mert elvásik a gagyi műanyag, nincs ezzel gond, divatszemüveg.
az optikai torzítás egy másik kérdés, de tényleg a te szemed azt csinálsz vele amit akarsz tavaly egy nyarat végigveszekedett ezen a topic felesleges újra elkezdeni.
én a topicgazdák helyében azt csinálnám hogy ne legyen megint egész évben ez, hogy beleírnám az összefoglalóba hogy szemed kirohad lásd link link link aztán betiltanám a vitát, mert ez tényleg parttalan.
a link link linket esetleg vállalom, ha lesz időm, van valami winkleres torzítás bemérős cikk van valami az elbomló uv szűrésről meg még valamit keresünk mellé 'sztán belelovagolunk a naplementébe.
-
beg
veterán
válasz
csodavas #116077 üzenetére
Mi band 2 idén lesz 2 éves (It was released on 7 June, 2016.), akcióban 15 usd-ért is meg tudta venni szinte mindenki. Nagyon remélem, hogy ez nem a pontokért született bejegyzés
(csak mert mi band 2 kicsomagoló videó jelen pillanatban a YT-on: "Kb. 458 000 találat")
Mert ha igen, akkor instant delete.
-
cidalain
veterán
válasz
csodavas #114993 üzenetére
Nem kell a GB email cimedet hasznalni az ertekelos oldalakon.
Akarmit hasznalhatsz, de valosnak kell lenni, mert johet visszaigazolo mail.
Mindenkinek van kamu email cime a mai vilagban.
Szemelyazonossag meg randomgeneratorral:
Körtvélyesi Ágoston, 1976.11.04. Százhalombatta
Szivesen! -
olddog
tag
válasz
csodavas #114990 üzenetére
Üdv!
Szerintem a régi motorosoknak, van erre külön mail címük. Nekem is van ahová a sok szemét érkezik.
Jó szűrőbeállítással csak a számomra érdemes helyekről érkezőket látom alapból. Ennyi.
A személyes használatú mailcím külön kezelendő.
Névről pedig annyit, hogy szerinted ki ellenőrzi le hogy téged tényleg úgy hívnak-e?
Te mint Gipsz Jakab, beírod hogy Mézga Aladárnak hívnak... -
bertokl
tag
válasz
csodavas #111572 üzenetére
Original Xiaomi Mi Band 2 Smartband - INTERNATIONAL VERSION BLACK
Email only: $19.99
Pontozva: $13.99
Szállítás: $0.86Csak mobilnézetben működik a link.
-
Masooo
aktív tag
válasz
csodavas #106359 üzenetére
Szép estét
Eszembe jutott valami.
Szóval én hobbiból sok bútort tervezek és építek meg, de csak saját / család célokra.
Láttam) ma egy lámpát ami megtetszett és szült egy lámpát saját célra a fejemben.
Ebbek kellene a segítségetekMi kell ahhoz, hogy a világítást meg tudjam rendelni illetve inkább mik:
ledszallag kellene, lehetőleg rgb, nem kell hosszú 30-50 cm között elég is lenne.
ehhez valami akku vagy elem ház, amiből jön az áram, nem akarom konnektorosra az nekem bonyolult lenne, értek ehhez-ahhoz de villanyáramhoz nem nyúlok!jól gondolom hogy ha távirányítós az rgb akkor nem kell kapcsoló gomb sem meg semmi bonyolító elektronika mert a távirányító megoldja a dolgot?
Akkor még mi kell, elemház v akkuház talána ledből kijövő 2 kábelt gondolom ebbe kell forrasztani vagy tévedek.
Mindegy, köszönöm ha valaki tud segíteni ebben, és tapasztalati ötletekkel is szolgálmi.
(ledes h7-em nem lesz, elolvastam amit írtatok, marad a sima)
-
BB9000
senior tag
válasz
csodavas #101046 üzenetére
Az általad kinézett csodatöltő kerülendő. Hulladék kategória.
Ez egy hasonló árú ajánlott Liitokala Lii 402Ehhez kell egy 2A-es telefontöltő is, ami a tápot biztosítja neki. Nagy előnye, hogy választható a töltőáram és többféle akkut tölthetsz vele. Nyilván vannak ennél komolyabb töltők is, de azok már jóval drágábbak.
Pl ez: Liitokala Lii - 500 -
-
csodavas
tag
-
-
kmarci25
veterán
válasz
csodavas #94942 üzenetére
Korábban olvastam olyan rémtörténetet (nem tudom, hogy itt vagy másutt), hogy előfordul, hogy ezek kikukázott fejek, amiket egy picit feljavítanak. Azt meg a napokban írta itt valaki, hogy már az első borotválkozásnál is húzzák a bőrt. Én ilyet kintről biztos nem vennék, neked sem javaslom. (Én évek óta eldobható gilette 3 pengést használok. Olcsóbb, és nem kell a fejekkel szenvedni.)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
csodavas #94366 üzenetére
Igen most nezem mar fogalmaztam a privatot hogy kifizetem ha megrendelted.
Bocsi...
Jonak tunik amit linkeltel, olcsobban nem lattam csak joval drágábban.
Dluinet: CF kartyas kell neki, en is beleszaladtam
Latom neked sikerult kimagyarazni aranylag gyorsan.
Ugreen is jo marka.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
csodavas #90470 üzenetére
Annyi, h az Air Wick automata adagoló nem fogad el más gyártmányú illatpalackot, hiába illeszkedik tökéletesen a helyére, mert a fúvóka oldalán lévő csíkokat keres, a fúvókát pedig jó eséllyel nem lehet átrakni, más méretű - de ezt knyomtatva (lehetőleg egyszerűen etikettcímkés papírra), a füvóka szárára ragasztva már elfogadja.
-
-
spiky03
veterán
válasz
csodavas #90509 üzenetére
Tudom ezt ajánlani, teljesen jól tartja a telót. Én a kör lappal használom, azt ragasztottam a szilikon tok közepére. [link]
Mondjuk a műszerfalra nem ragadt rá, pedig én tt szeretném, de az üvegen ott áll rendesen.@(#90517) jeriko2
+1 annak selfibotnak.
Én is olyat rendeltem az asszonynak, teljesen rendben van és külön jó szerintem, hogy nem kábellel kell a telót hozzákötni, hanem BT-vel és ott van a távirányító is.
Egyet nem tudtam még az alját benyomni, amikor csak állványnak akarom használni.De biztos még én vagyok a béna meg nem nagyon foglalkoztam úgy vele, csak kipróbáltuk, amikor megjött.
Más
Tud esetleg valaki ajánlani kocsiba külső-belső hőmérőt? Mert a gyári magnó tudta csak kijelezni, de azt lecseréltem, így most nincs külső hőmérőm.
Vettem anno a Lidl-be egyet egy 1000-ért csak azzal meg az a baj, hogy nem ér el a külső érzékelős kábele a lökhárítóig, ahol a gyári érzékelő van.Valamit mosógépben való cipőmosáshoz van/tudtok valami zsákot? Mintha régen valamelyik Nike vagy Adidas már nem emlékszem pontosan cipőhöz adtak volna. Mert csak simán bele tenni a cipőket a gépbe azt nem olyan szerencsés azt mondják.
Köszönöm, több kérdésem nincs.
-
vacs
veterán
válasz
csodavas #90485 üzenetére
pepe091: Nekem épp az első linken lévő van lassan 2 éve és nekem tökéletes!
-
válasz
csodavas #90485 üzenetére
Az elsőt semmiképp nem ajánlom. Nagyon kényelmetlen használni, ha fent van a szélvédőn kicsit körülményes belerakni a telefont. Olyat ajánlok, aminek az oldala rugós, azokat egy kézzel lehet kezelni, csak fogod a telefont eltolod vele a sínt és már fogja is. Csak egy példa, ilyesmi.
-
snpetit
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest