Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Egy terméket szeretnék venni GB-ről....de Paypal-on nem tudok fizetni.
Bejelentkezéskor az sms küldés után, mikor várja a kódot, nem tudok továbblépni, mivel nem jön meg sms.
Már vagy 15x próbáltam, kora délután, késő délután, meg most is többször. Egyszerűen nem jön kód, újra is küldettem. Elölről is kezdtem a procedúrát, próbáltam csak simán PP weboldalán belépni, de semmi. Nem jön meg az sms-ben a kód.
WTF?
Eddig mindig működött, rengeteg vásárláson vagyok túl, több éve, de ilyen még nem volt.
Vodafone, ha esetleg számíthat valamit.Másnál nincs semmi gond?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest