Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
englisül mi a kulcsszó a keresőhöz, ha oldalablak légterelő -t keresek kocsihoz?
-
atee_13
őstag
Telefon rendelésnél Banggod vs GB garancia szempontjából manapság mi a jobb választás?
Eddig szerencsére nem nagyon volt garanciás problémám, de ha véletlen lenne honnan lenne célszerűbb rendelni, ha árban nincs nagy difi?
-
atee_13
őstag
Lehet kicsit off.
Egy whirlpool akr 749 nb páraelszívóhoz keresnék motort, úgy fest megadta magát. De nem nagyon találok ebayen.
whirlpool akr 749 nb electric motor címszóval kerestem, lenn esetleg jobb címszó?
-
atee_13
őstag
válasz
macilaci78 #155804 üzenetére
Húú hát sajna nem, de megnézem majd a nyitó szerkezetet látok e rajta valamit ami alapján beazonosítható és rákeresek.
-
atee_13
őstag
Üdv!
Elektromos garázskapuhoz tud valaki bevált távirányítót? Jelenlegi egy sima egyszerű ugyan azzal a gombbal nyit zár megoldás. Tartaléknak kellene.
-
atee_13
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget és az infót sikerült megrendelnem.
-
-
atee_13
őstag
Üdv!
Barátnőm kitalálta, hogy telefont cserélne és a Rendmi Note 7 jó lenne. Szerencsére nem akkor jutott eszébe mikor hónap elején még volt rá érvényes GB kupon ami 45 ezerig jóárasította
Tud esetleg valaki 45 ig jóárasító kupont hozzá?
-
atee_13
őstag
Előre is bocs az off ért, ha van msáik topik irányítsatok oda légyszi
EU stock ból EU adószám nélkül nem lehet vásárolni nincs valami kerülőút?
-
atee_13
őstag
Lehet kocsit off. Xiaomi falilámpának van külön topikja?
Innen vannak vele tapasztatok? Hosszútávon mennyire problémamentes?
-
atee_13
őstag
válasz
w.miki #148081 üzenetére
Szerintem is jó volt olvasni mások tapasztalatát/véleményét még ha az a valami akkor lehet nem is kellett, de jövőre nézve hasznos infók voltak, de úgy fest az offtopikja sem pörög nagyon
-
atee_13
őstag
Nemrégiben vettem egy ilyen autórádiót és a rádió némelyik helyen szól tisztán aztán menet közben bercseg vagy nem szól. Antenna baj lehet és egy csere megoldja vagy a rádió lehet a rossz? Ki lehet ezt deríteni anélkül, hogy veszek új antennát?
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
TV hez keresnék valami mini pc-t. Elsősorban a cél digi omline lenne, itt nézném a csatornákat.
Mi lehet ehhez a legjobb ár érték arány?
Esetleg, ha nem nagy összegért lehet venni valamit ami sokkal többre képes, akkor annak sem lennék az ellensége
-
atee_13
őstag
válasz
Mr.Csizmás #143991 üzenetére
-
atee_13
őstag
Álltalában csak filléres cuccokat rendelek (tn nélkül) vagy DPD eket. Van viszont most ez amihez van nyomkövetés, de úgy tűnik elakadt itthon 10-én
Ez mennyire normális, kell aggódni vagy csak ennyire lassú a posta?
-
atee_13
őstag
válasz
lsebestyen #142831 üzenetére
Nekem épp vasárnap adta meg magát a ball klikk. Én 1 É vettem nagyon csalódott nem vagyok de nem a legtartósabb. De ahhoz képest, hogy itthon valami ilyenért elkérnének 2-3 ezret jó vétel
Ingyen meg pláne
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Lenovo Watch 9 et honnan érdemes most rendelni? Van esetleg aki tud kupont hozzá?
-
atee_13
őstag
válasz
Dr. Romano #140797 üzenetére
+ Degeczi
köszi a véleményeket.
Azon én is morfondíroztam, hogy ha valakinek megtetszik akkor simán elviszi
Kihagyom akkor ezt, csak elsőre jó gondolatnak tűnt nyomásellenőrzésre 6-700 ft ért.
-
atee_13
őstag
Véletlen nem próbálta már ki valaki?
-
atee_13
őstag
Felniközép matricát tud valaki?
-
atee_13
őstag
válasz
spileraaa #139515 üzenetére
Én innen vettem. Lehet jó akciókat kifogni, de ha tudod mit keresel akár az amazon.de is jó lehet.
-
atee_13
őstag
válasz
AlyrArkhon #138627 üzenetére
Akkor biztosan állíthatom, hogy kamu ez az egész.
Volt egy 22.2 es időm mégse vagyok fenn top20 ban, Valamiért csak a 23,19 et dobja nekem a rendszer. Az első meg 1.1 s
-
atee_13
őstag
Ennek a memóriajátéknak mi a "vonzata" azon kívül, h megeszi az időmet jó valamire?
-
atee_13
őstag
válasz
Timyyy #138480 üzenetére
Hali!
A B20 és társai azok hálózati frekvenciák
A gyártó dönti el melyik frekvenciát kapja a telefon. Xiaomi-éknál elég nagy szokott lenni e-téren a varia érdemes rákérdezni a pontos frekvenciákra, de neked elvileg csak az a fontos, hogy idehaza mik vannak.
-
atee_13
őstag
válasz
Batistuta7 #138419 üzenetére
Én használok. A sima fogkefénél jobb. De semmi különleges a "szoftver" elég buta. Az aksi elég sokat kibír, eddig azt hiszem 2x töltöttem kb fél éve van meg. A fej hülyén kopik, de nem drága hozzá másik. Anno azt hiszem 12 dodóért vettem 9 et röhögve megér véleményem szerint.
-
atee_13
őstag
válasz
gyulazsolti #138090 üzenetére
Igaz köszi, hogy említed nekem elkerülte a figyelmem.
-
atee_13
őstag
NOKIA X6 hoz tud esetleg még valaki olcsóbb lehetőséget?
-
atee_13
őstag
Egy ismerősöm keresne telefont. Van mostanában valamire jóárasító kupon vagy nagy leárazás valamerre? Inkább A brandben gondolkoznék
-
atee_13
őstag
A zapals os pörgetésnél figyeljetek, ha pörög és véletlen még egyszer rányomtok közben a pörgetésre akkor az 2 pörgetésnek számít 1db eredménnyel. Én így jártam
-
atee_13
őstag
Üdv!
Mi Band2 höz kellene szíj. Most krepált be először akinek van tapasztalat tudna útmutatást adni mit éri meg rendelni hozzá?
És egy másik. Vezeték nélküli fejhallgató kellene. Az ősök közül az egyik kicsit nagyot hall és úgy nézni este a tv -t a másik aludna. Itthon olyan 13-15 körül vannak elfogadhatók esetleg kintről lehet beszerezni olcsóbban valamit ami "már bizonyított"?
-
atee_13
őstag
Az asszonynak valami ilyesmi kellene.
Van ezzel bármi tapasztalat? Nem tűnik túl életképes dolognak.
-
atee_13
őstag
válasz
Mr.Csizmás #128617 üzenetére
Csak kíváncsiságból VGA-t szabad kintről rendelni? Sokszor láttam már ezt a Corolful márkát, de soha nem olvastam még róla tapasztalatot.
-
atee_13
őstag
válasz
anonymus89 #127830 üzenetére
… megoldódott
-
atee_13
őstag
Hozott a postás egy Egyszeri import vámkezelési megbízás papírost. Nem igazán tudom hovátenni, nem rendeltem semmit vámhatáűr felett de szerintem még környékén sem. És a nagyobb baj, hogy sok oldalról sok apróság jön így nem tudom melyikre gondolhat. Van egy MRN szám, de még nem volt ilyen gondom, hogyan tudom meg melyik csomagra gondolt visszakereshető valahogy ez az MRN szám?
Ha megtudom a csomagot küldök róla egy paypal képernyőképet és annyi?
-
atee_13
őstag
válasz
kinaicuccok #125843 üzenetére
Épp azzal ügyködök, még 1 dollárért vettem, gamernek véletlenül se tekintse senki, egy mezei egér , annak sem túl pontos, de netezésre jó.
-
atee_13
őstag
válasz
szakalistvan #125799 üzenetére
benézek
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz
Lucho7 #125725 üzenetére
Dolguk lehetne az is, hogy az áfázgatós "úriembereket" akik alanyt és állítmányt nem tudnak egyeztetni mondaton belül, de német prémiummal járnak két kézzel szórva a pénzt azokat ellenőrizgessék. Ne azokat akik néhány ezer forintot akarnak spórolni a világrekord árfa jóvoltából.
És akkor még a gombaként kiemelkedő pikk pakk milliárdosokról még nem is beszéltem.
-
atee_13
őstag
válasz
MittuDomain_ #124996 üzenetére
Természetesen semmiből sincs rám méret ami tetszene
-
atee_13
őstag
válasz
MittuDomain_ #124993 üzenetére
Pontoztad? Vagy hogy jött ki a 2 linkre annyi?
2 őt rendelsz akkor olcsóbb?
-
atee_13
őstag
válasz
MittuDomain_ #124991 üzenetére
Milyen lehet ezeknek a kabátoknak a minősége?
Gyapjút ír de gondolom messe habbal.
-
atee_13
őstag
Banggood-al hol lehet értekezni?
A contac us menüpontban már 2x is írtam nekik, hogy sehol a rendelés, de nem válaszoltak egyszer sem.
-
atee_13
őstag
Tolatóradarral van valakinek tapasztalata? Milyet honnan érdemes rendelni?
-
atee_13
őstag
Valami jó párátlanítót tudtok ajánlani?
-
atee_13
őstag
Van ez a levegőszűrő most 99 dodoért, ez mennyire jó ár ilyesmi szokott lenni vagy most tényleg olcsó?
Van ilyen valakinek? Érdemes megvenni?
-
atee_13
őstag
Erre tudtok valami kupont?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Vettem egy 2004 es Puntót. Nem a felszereltség csúcsa így kiegészítgetném valami kínai leleményességgel.
Tudtok valami szivargyújtó elosztót? Van benne egy sony rádió de az kaput, kellene valami ami zenehallgatásra is alkalmas lehet. És esetleg ha van valami amivel a klíma helyettesíthető az is jól jönne.
És ugy általában minden kocsis kis okosság ötletet szívesen fogadok.
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Ilyen mitesszer tisztítót próbált már valaki? Működik ez a valóságban is vagy csak a hirdetésben?
-
atee_13
őstag
Banggod on kaptam 10% os kupont vásárlás után, úgy nézem nincs korlát a felhasználására.
Tudtok onnan ötleteket adni mire éri meg felhasználni? Olcsó és közepes árkategóriában, pár 10ezerrel bezárulva, de ha van valami évszázad vétele 100 ezer körül és pont kellene is akkor az is beleférhet.
-
atee_13
őstag
RGB Splitter -t honnan érdemes rendelni? GB van fehér, de fekete lenne a cél.
-
atee_13
őstag
Xiaomi napszemüveget vett már valaki? Érdemes lehet rajta elgondolkozni?
-
atee_13
őstag
Ezek a szerencszsákok miket rejtenek van értelme kipróbálni? Valakinek van tapasztalata?
-
atee_13
őstag
Pókira tudtok valami csökkentő kupont?
-
atee_13
őstag
Ezt a fogkefét tudná még jó árasítani valaki?
Esetleg még ezeket a tartalékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mesterséges intelligencia topik
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- iPhone topik
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest