Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
tigipuf #156334 üzenetére
Köszi! Igen, ez az egyik, amit nézek. A másik pedig, a xiaomié, ez a dr. Bei Bet. Drágább, de van hozzá utazós tok is, és az egyik ok, amiért keresek az épp az, hogy tudjam vinni magammal. Úgyhogy egyelőre ez utóbbi szimpatikus. Valalki itt használ ilyet?
-
-
-
elszabi
tag
válasz
tigipuf #46804 üzenetére
GB, BG, Fasttech mind jó lehet. Szállítanak, de kell némi sarcot fizetni (2-3-4 USD között), mert TN-nel küldik - aztán némelyik nem is teljesen követhető, de ez már egy másik kérdés. Konkrét típust sajnos én nem tudok neked mondani, mert 18650-eseket használok csak. De kérdezz rá az elemlámpás topicban, vagy az említett oldalakon fusd át a kínálatot.
Én itthonról biztos nem vennék, mert arra már jó kis haszonkulcsot rádobnak.
szerk: nkon is jó lehet, bár az ottani árakat nem ismerem, de megbízható hely az is.
-
krisztianAMG
senior tag
-
-
dugesz77
őstag
válasz
tigipuf #28913 üzenetére
Én szombaton rendeltem délelőtt a külső dvd írót(én voltam a 3. vevő). Tegnap este váltott Shipped-re. Nincs itt semmi refund vagy elírás. Ennek ennyi volt az ára.
Szerintem az lehetett a bibi, hogy az elején úgy hirdették ,hogy blu-ray is tud írni pedig nem. Látták,hogy tévedtek,így kiszórták ami volt egy új akcióban. Azért is lehetett egyszerre két ára a terméknek. -
havri1
félisten
válasz
tigipuf #28592 üzenetére
Nem kell, de jó ha adsz a terméknél alul.
Én leírom angolul, és magyarul is, csinálok képet is.
A felhasználói értékelés a legjobb, mert az a valós, nem amit a webshop tesz ki.
Pl most is benyaltam egy kamerát, kondenzátorosnak van hirdetve, de aksis...én bolond meg vakon bíztam a BG-ben, és rendeltem, utána olvastam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blu-ray lejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Yettel topik
- Konteó topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest