Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
válasz
balazs1956
üzenetére
sok sok évvel ezelőtt rendeltem onnan, minden rendben volt
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
A lightin thebox webáruházról bárkinek bármilyen tapasztalata?előre is köszönöm szépen
-
w.miki
veterán
Köszi szépen az ajánlásokat fejlámpa ügyben.

Én ezeket nézegettem:
Bikight LX200 - 17 USD
Bikight XST-218 - 15 USD
Ezek milyenek lehetnek?
Minél kisebbre összecsukhatót szeretnék, ami kevés helyet foglal, de azért jó fényt ad.
BG-re van kuponom. -
ozono
csendes tag
válasz
sherlock82
üzenetére
kb 20 napja
-
edk-
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Azért is jó Revoluttal fizetni online, mert ilyen esetben egy mozdulat a virtuális kártya újragenerálása, a fizikai bankkártya pedig nem kompromittálódik.
-
FingR86
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
haverom ugyanígy járt
https://www.lowabakancs.comezen az oldalon rendelt 2 bakancsot, vmi irreálisan nagy kedvezménnyel
2 bakancs vmi 30 ezerre jött ki, de a levonásoknál már több szerepelt jóval.semmilyen válasz nem érkezett neki az oldaltól, várt kb másfél hónapot, hátha megjön.
megunta, bement az otp-hez személyesen, elmondta mi a helyzet, kivizsgálták az ügyet és pár napon belül visszafizették neki a teljes összeget. Az már nem rémlik, hogy a kártyáját neki is tiltották e, ha fontos valakinek, akkor megkérdezhetem azt is. -
Kicsirics77
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
nekem ez van de én még kb 5k-ért vettem 2 éve
brutál jó éjszka,még a sima vörös fénnyel is lehet látni rendesen. -
w.miki
veterán
Fejlámpát milyet vennétek? Kínából (ha még megéri) vagy itthonról?
-
ozono
csendes tag
Hasonlo tortenet csak cipovel. Onnantol lett gyanus, h dupla annyit vontak le, mint amit ft-ban kiirtak. A csalok szerintem ott rontottak el, h nem aktualizaljak az arfolyamot folyamatosan igy az 1-2 eves scammer oldalon meg regi átváltással szamol. Hej amikor meg 200 volt a dollar... Utolag megnezve jobban az oldalt persze lathato, h semmi erdemleges kontakt info.
Egybol irtunk a Revolutnak, vasarlasrol bekertek infot, de meg nem tortent tovabbi elore lepes. -
Dr.NX
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Pedig ezzel a nicknévvel...

-
válasz
sherlock82
üzenetére
Ha ez így van akkor amit írtam annak 90%-a sztornó.
Az hogy az OTP netbankjában mit lát az más sztori, de ha nem gondolkodott el hogy nem fizethet a 2 táskáért közel 1000 jüan-t akkor az némi probléma, nem kellet volna rányomni a fizetésre amíg nem deríti ki hogy akkor miről is van szó, elve az hogy miért váltott jüanra.
Úgy nehéz a segítség ha lényeges információkat te sem tudsz, eleve ha 30 fölé megy nincs szállítási költség szóval nem kerek a dolog. Az sem írtad hogy az OTP mennyi pénz lát konkrétan zárolva, az sms értesítés néha nem szokott jó lenni. -
sherlock82
senior tag
Megtörtént ez az igénylés. köszönöm mégegyszer a segítséged.
úgy jön szóba az otp felülelete, hogy a kedves user aki rendelt kitöltötte azt a felületet amit te belinkeltél és ezt követően belépett az otp direkt alkalmazásba és akkor látta hogy 2 x annyi pénzt vontak le kínai jüanban meghatározva mint amit feltüntettek a honlapon volt forintban meghtározva.
-
synar
őstag
Sziasztok! Tudtok ajánlani utántöltős olajspray-t, ami nem csepeg és nem szárad be? Köszönöm a választ előre is.
-
edk-
őstag
Az a jó hírem van, hogy mivel biztosan nem küldenek semmit, a kártyatársaságon keresztül Chargeback eljárással vissza lehet szerezni a pénzt. Az OTP-nek is van erre folyamata, feltétlenül ezt kell kérni.
,,A chargebacket kérhetjük a bankfiókban, de érdemes átböngészni a bankunk weboldalát, mielőtt nekiindulnánk. Az OTP Bank felületén például akár online is elindíthatjuk az ügyet, s ehhez a netbankba sem kell belépni. Ha nem találjuk meg a szükséges nyomtatványt, érdemes telefonon érdeklődni a teendőkről.''
https://bank360.hu/blog/mi-az-a-chargeback-es-visszakerhetem-e-ezzel-a-befizetett-nyaralas-arat
Azt nem értem, hogy jön a képbe az OTP felülete, mivel az oldal a saját felületén kéri a kártyaszámot:
A Rieker magyar webshopja egyébként: https://rieker-eshop.hu/ -
sherlock82
senior tag
Én nem voltam ott mikor történt ez az eset, csak utólag mondták, hogy mi történt.
Rendelést követően jött egy e mail hogy mennyi ft ban az összeg ( 30.000 ft körüli összeg volt kiírva az üzenetben ez is lett volna a reális ) és mikor a fizetés volt kiírva az otp direkten akkor 60,000 ft nyi jüan vot megadva. de hát a kedves usernek fogalma sem volt, hogy 1 jüan mennyi magyar ft.
Dluinet
Hát reménykedjünk, hogy valami történik azért.
-
válasz
Dluinet
üzenetére
Sosem azonnal megy el a kártyás fizetés és mindegy hogy belföldi vagy külföldi, a kereskedő bankjának le kell kérni és 2-5 nap mire teljesül az utalás, persze ha lekéri a kereskedő.
Itt az gond hogy OTP kártyás fizetési kliens van használva és az csak szerződéssel lehetséges, szóval annyira nem lehet kamu a cég, mert nagyon sok céges információ kell a szerződéshez és azért van egy biztonsági kockázat ellenőrzés is a banknál, pontosabban annál a az OTP-s cégnél akihez ez tartozik.
Szóval igencsak vissza tudják szerezni a pénzt, mert felelősség rajtuk is van. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Mivel OTP, ezért van egy kis esély, mert van rá külön emberük.
Külföldre ment a pénz, ezért nem azonnali az utalás (nem másodpercek alatt írják jóvá), ez megint plusz esély.
Hétvégén történt, ilyenkor még lassabban mennek a pénzek, ez növeli az esélyetek.
Nem utalás történt, hanem kártyatársaságon keresztül történt az ügylet, így megint növekedett az esélyetek.
Hétvégén történt a pénzváltás, amit sokan hétfő reggel számolnak el, ez is jót jelent.
Nem Európai pénz váltása, tovább rontja a csaló esélyeit.
Kb 0%-ról, olyan 20%ra javult az esélyetek, hogy visszakapjátok a pénzt. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Valójában a kártyát nem kell tiltani, anélkül is vissza tudják szedni a pénzt, de nekik ez a könnyebb megoldás és fizethet az ügyfél.
De amikor jött az az OTP direkt felület volt a fizetés jóváhagyás engedélyezése? Mert ha igen akkor nem indokolt a letiltás, mert akkor már a bank felelőssége az átveréses pénzleszedés, hiszen ők kötöttek szerződést a fizetési felületre azzal a céggel..
Neked akkor nem 489,99 Jüan hanem a duplája volt kiírva? -
válasz
sherlock82
üzenetére
Bocs, de tanulópénz.
És nagyon remélem, hogy visszakapja, aki kifizette.
Semmi adat, hogy ki üzemelteti, a kapcsolat-vevőszolgálat is csak egy beágyazott üzenő felület, nincs telefonszám, nincs email cím.
Ilyen webshop Magyarországon hivatalosan nem üzemelhet a fogyasztóvédelmi szabályok alapján. De, miután nem magyar és nem is EU-s domain (.com a vége), így nem sokat tudnak tenni az ilyenekkel. -
sherlock82
senior tag
Beszéltünk az otp - vel, a kártyát letiltották, vettek fel egy jkv.-t.
azt mondták majd 15 napon belül értesítenek, hogy visszaadják e vagy vissza szerzik e a pénzt.
mondjuk azt kötve hiszem, hogy ebből látunk akár táskát akár pénzt.
( mert aztán kuxva fontos volt a 27. táskát megrendelni )vacs
igen, azon mert az otp - s nő aki telefonon diszpécser volt mondta hogy látja a levonást.
xcvbxcvb
ki lett választva a rendelés aztán onnan otp direkt oldalára irányított át aztán kiírta hogy mennyi az összeg kinai pénzben.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Vedd fel a kapcsolatot az OTP-vel hogy pontosan mennyit zároltak, a Jüan árfolyamot rosszul számolták, a piaci árfolyam 59,7379 Ft. 30K az 489,99 Jüan.
Egyébként meg azt írják hogy 30000 Ft felett ingyen a szállítás -
válasz
sherlock82
üzenetére
Biztosan az otp oldalán fizettél, vagy csak egy ahhoz hasonló felületen?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Bank. Azonnal.
Egyre több ilyen csaló oldal van. Ha egy oldalnál nincs a kapcsolatnál semmi, adószám cím, cégnév amit le lehet ellenőrizni, az kamu. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Hát elég "érdekes" webshop. Egy magyar webshopnál furcsa hogy ki tudsz választani másik pénznemet . Szerintem vagy átverés vagy kínából rendeltél.
-
sherlock82
senior tag
https://www.riekercipobudapest.com/
innen rendeltek 2 db táskát aminek az ára 13,000 ft volt darabonként.
Plusz posta ami olyan 4 - 5 ezer ft.
a rendelést követően az oldal átirányított az otp direkt honlapjára, ahol kínai pénzemben lett levonva a táskák ára ami összesen 60,000 Ft.- ba került.
Mit lehet ilyenkor tenni szerinted? -
Dzsolo
senior tag
válasz
Breki
üzenetére
Szia,
Nekem pont ma jött egy 15 fűtőszálas változat, [link] tapintásra igaz a dolog meg van mindegyik, nagyon kellemesen csalódtam benne este majd kiprobálom mert nincs nálam powerbank elvileg 7 napos szállítással érkezett volna de 14 apos lett
Van egy 20e -es meg egy 10e bankom majd letesztelem milyen. Mondjuk én csak azért rendeltem hogy legyen
meg ki tudja mit hoz a jövő
Külön kapcsolható elől-hátul plusz 3 fokozat mindegyik oldalon. -
edk-
őstag
válasz
Breki
üzenetére
Ez a banggoodos, szerintem 1-2 órát megy a powerbankről, majd megnézem pontosan.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Mi a konkrét probléma, hol vásároltál és mivel fizettél?
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, van olyan topik itt a forumon ahol internetes vásárlással kapcsoltban árfolyam átszámítás problémát lehet esetleg megvitatni?
köszönöm előre is.
-
válasz
Breki
üzenetére
Biztos kell ez már 18 fokban? Nem elég egy pulóver? Nálam most ennyi van a szobában. A kéz- és a lábfejem azok, amik örülnének valami ruhafélének (pl. zokni
) úgy, hogy reggel 5 óta a gép előtt ülök pár rövid megszakítással. Gondolom a 18 fok valami közintézményben való (ülő)munkára utal, mert ha lehet mozogni, akkor ~12°C-tól nálam már rövidnadrág+póló a hosszútávú viselet (1-2 óra még 8°C körül is OK). -
draco31
veterán
válasz
tillatrilla
üzenetére
Egy 2106-as Lada, szóval ott vannak néha kérdések

Keresgélek esetleg akkor valami olcsóbb cuccost. -
tillatrilla
senior tag
válasz
draco31
üzenetére
Otthoni célra nem tudod kihasználni szerintem,ha jó indít,ha nem,akkor nem. Előző melóhelyemen használtam analóg mérőt/tesztert,sok munkagép,millió aksi,néhány gépben sorba kötve. Ott nagy segítség volt,ki tudtam a gyengéket szűrni.Nem volt gondom vele. De mondom,az egy olcsóbb egyszerű példány volt.
-
draco31
veterán
Ha már akku a téma, ilyesmit vett már valaki? Az ottani topicban nem reagáltak rá.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Köszi srácok egyenlőre úgy néz ki ez a hazai beszerzés a legjobb, ha jó a matekom.
Csak egy kis 1.3-as motorját kellene néha beröffenteni, ha úgy van, mert azt pont nem nagyon használom és előfordul, hogy elfogy belőle a szufla.
Az iMars szimpatikusabb, de ugye az 3x ennyibe kerül, lehet, hogy annyit azért nem ér a dolog.
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül jól használható és jóáras "bika" készletet kocsihoz? Olyan power bank szerű aksis indítóra gondolok, ha jól írom. -
tonyrulez
őstag
Moduláris kulcstartót kapni valahol, amire 5-6 kulcscsomót is rá lehet tenni?
Így néz ki a jelenlegi, 10+ éve vettem piacon, csak sajnos mostanra kikopott annyira hogy lepotyog róla a kulcskarika. Körben vájat van amibe passzol a kis kulcskarikákra tehető gömb, és rugós pöcköt lenyomva lehet ezeket rátenni/levenni. Ha kell egy másik kulcskarika, csak rápattintom, vagy ha pendrive-ot/bevásárlókocsi bilétát használnék, akkor használat idejére leveszem hogy ne a teljes kulcscsomó húzza azt. Imádom.
Sajnos csak olyanokat találtam ahol 2 karikát lehet egybe tenni.
-
kiskkas
tag
válasz
tillatrilla
üzenetére
https://m.de.aliexpress.com/item/32867946214.html?spm=a2g0n.order_detail.0.0.141d6368xWt8Vz&gatewayAdapt=glo2deu
Én ezt használom, 5 kártya, tajkártya, jogsi, lakcímkártya is elfér és vésztartalék kp .
-
Sziasztok!
Van ajanlott forras xiaomi legtiszto szurore? (4 prohoz keresek)Illetve meg mindig sinceretytol erdemes sd kartyat rendelni?
Elore is koszi -
válasz
tillatrilla
üzenetére
Köszi, ott is szétnézek.
-
tillatrilla
senior tag
Szia! Én jófogáson tudtam felvenni egy (gondolom) magyar eladóval a kapcsolatot,kültéri wifis kamera miatt. Tavasszal vettem kettőt,azóta folyamatosan mennek éjjel-nappal. Yoosee appal mobilon,és cmsclient programmal win alatt.Egy laptop megy azóta non-stop,és mutatja az élő képet. Nagyon jó képe van,igaz,én bekábeleztem,így a kép alig darabos,illetve a késés is minimális.A kamera kulturált kivitelű! Facén találtam egy srácot,nagyon sok sd kártyát adott már el,vettem tőle én is 4db 64-est,és tényleg hibátlanok,és nagyon gyorsak.
De én is kérdeznék tőletek! Egy csomó plasztik kártyám van,és jó lenne valami olyan lapozható tartó,amiben áttekinthetően bele tudnám tenni a kártyákat.A legterjedelmesebb talán a taj kártya,tehát annak is kényelmesen bele kellene mennie. Van ajánlott kintről,vagy valahonnan?
-
Gézengúz
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
Tényleg, ez pont igaz az elektromos canglámra is,
(Bafang), amúgy nem, kicsit visszább van véve a max. áram és szuper.vacs
piros-szürke sandiskek nem bírták, asszem egy évet mentek, lehet annyit se. De a kamerák pöpecek, (csak ne szarná le mindig valami a lencsét) darazsak szoktak lenni asszem. -
válasz
Gézengúz
üzenetére
Tiltakozom.

Én kb 3 éve használok egy “sima” uhs3-as microSD-t egy Xiaomi beltéri kamerában, de nincs semmi baja, előtte
kb 2-3 évig használtam egy Blitzwolf IP kamerában ezt a kártyát, de a mai napig működik.
Jelenleg egy "olcsóbb" kínai kamerában van, itt 24/7-ben folyamatosan rögzít!
Én Samsung, Sandisk, Transcend kártyákat használok, mind uhs3-as sebességűek.
-
Gézengúz
addikt
-
Sziasztok!
Van valakinek kipróbált ötlete IP kamerára? Legalább 3 MP, wifi és lehessen csatakoztatni a saját routerre hogy ne csak a mobil wifijének hatósugarából hanem távolabbról is Neten rá lehessen nézni, a fej tekergetés az nem annyira lényeges, de szóba jöhet. Ja és hazai üzlet is beleeshet a választékba 15K összeg körüli. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Tölthetős AA elemből ki milyen ajánlana? Van vmi ami best buy?
-
Breki
veterán
válasz
Yager01
üzenetére
Szia
Nemrég jártam körbe a témát és rendeltem két Gan PD töltőt.
Ennyiért igazán 30W-ost se kapsz, vagy épphogy.
65-100 W-os 11-mél kezdődik. És ugye még kábelek is kellenek hozzá.
Egy igazán jó okos kábel e-marker chip-el kijelzővel majdnem annyi.Ezen szerintem nem szavad spórolni!!!
Viszont jó hír, hogy Magyarországon is beszerezhető kb ennyiért.
-
-
Yager01
senior tag
Jó fajta 65W-os EU töltőt ami legalább 3 porttal rendelkezik (USB, USB_C) és tud PD töltést is szerintetek lehet találni 5e Ft körüL?
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Kivezetik mindenhol, én úgy láttam hogy USA-ban is, a mi régiónkban ezen országokban volt ez biztosítva:
Cseh Köztársaság, Finnország, Görögország, Magyarország, Románia, Szlovákia, Bulgária, Litvánia, Szlovénia, Horvátország, Lettország, Észtország, Ciprus, Málta vagy Portugália
A magyar dolog csak egy szög a visszatérítés koporsójában.
Az sokat jelent hogy már nem ők kezelik az eBay-en a pénzforgalmat, szerintem jóval kevesebb jutalékot ad nekik az eBay annak ellenére hogy a PayPal fizetési lehetőség biztosítva van. -
válasz
szabi__memo
üzenetére
Dehogynem, a vásárlói védelem az még használható,itt azért 180 nap a vásárlástól, míg az AliExpress esetén csak 15 nap, az eBay-nél meg 30 nap.
Máshol már írtam ezt a kedvezményt az eladóktól beszedett díjakból finanszírozták, a jelenlegi körülmények közt csak díjemeléssel oldhatták volna meg és ezeket a térítéseket is emelni kellett volna mert pl. Kínába egy 500 gramm feletti küldemény nálunk 14-16000 Ft és csak 9300-at térítettek meg.
Az eladóknak fizetendő díjak már így is eléggé magasak és a pénzügyi költségek is nőttek, arról nem is beszélve hogy a magyar állam kiterjesztett rájuk is a tranzakciós illetéket, erről a kormányzat nem igazán beszél, a PayPal meg nem reklamál, nem akar úgy járni mint a Ryanair. Csak halkan jegyzem meg veszteséges cégekre profit adót tényleg csak idióták vetnek ki.
Ez az kedvezmény egy magyar vásárlónál 12*9300 Ft volt ami 111600 Ft, de más országok PayPal regisztrációjára is vonatkozott és azért akkor is tetemes összeg ha nem minden alkalmat és nem mindenki vette igénybe
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a 
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a

-secret-