Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakivagyok
tag
Viszonyítási alapnak nálam UPC kábelen DVBViewerrel ilyen a minőség (most rögzítettem):
M4 Sport (HD)
Sport1 (SD) -
Nakivagyok
tag
A kiterjesztett digitális vételezési lehetőség tartalma
Ezeket lehet nézni kódolatlanul.
-
Nakivagyok
tag
Sikerült megoldani a problémát az AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 150108 driver újratelepítésével...
Köszönöm a tippeket -
Nakivagyok
tag
válasz
wwenigma #556 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Időközben próbálkoztam a smartDVB-vel, de az sem működik. Szkennelésnél ezt kapom:
http://oi67.tinypic.com/2gxl01u.jpgMik ezek a PAT, CAT, STD cuccok? DVBViewerben is a hangolásnál ezek a feliratok szoktak zölden világítani amikor talál csatornát, és most nekem ott sem világít.
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok,
UPC kódolatlan csatornáit néztem a mai napig ezzel a kütyüvel, DVBViewerrel, viszont ma valamiért nem működik. Elindítom a programot, kiválasztok egy csatornát, az állapotsorban 60 körüli jelerősséget mutat (korábban is ennyit mutatott), de se kép se hang. Újrahangoláskor pedig nem talál egyetlenegy csatornát sem.
Eszközkezelő szerint megfelelően működik. DVBViewer hardver beállításainál is észlelve van, és nem piros.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest