- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunpower
tag
Pü ment.
-
sunpower
tag
Nagyon köszönöm a segítségedet!
Tetszik a program, nekem eddig a leghasználhatóbb az összes közül.
Én a Terratec Home Cinema-t veszem alapul, mert sokat tudott, de nem volt bonyolult.
Ami különösen tetszett benne, hogy jobb egérgombbal belekattintva a tv ablakba megjelent a csatornalista, minden csatornanév mellett az éppen futó műsor címével. Ez a program közelíti meg talán a legjobban.Még két kérdésem lenne:
- hogyan lehet a csatornákat az általam kívánt sorrendbe tenni?
- hogyan lehet elmenteni a komplett beállított csatornalistát? (Ha esetleg gépújrahúzás lenne, ne kelljen vele szívni, csak beimportálom és kész.)Köszi előre is!
-
sunpower
tag
A Symbol rate stimmel (200MHz alatt is a 6875 kell), a moduláció is.
Budapest 14. ker. a terület.
Az a bajom, hogy a WinTV soloHD mellé adott WinTV8 programban (kódos) nem lehet állítani, hogy más frekin is keressen, csak ami előre definiálva van és persze nem egyezik a szolgáltatói frekikkel.. 400 MHz felett tökéletesen megtalálja az összes csatornát, ott nincs baj.
A régi Terratec H7-hez adott programban is előre voltak definiált frekik, de ott meg tudtam csinálni azt, hogy ha a kettő közé esett valamelyik, akkor beállítottam, hogy kisebb lépcsőkben (0,5-1 MHz) keressen és így a köztes frekiket is megtalálta. Na a WinTV8-ban ilyen lehetőség nincs.....
A DVBviewer-t meg csak kipróbáltam (valami tört verzió), de nem igazán ment rajta semmi. (Most erre nem szeretnék már pénz áldozni, hogy azt is megvegyem.)
Most éppen a SmartDVB-t próbálgatom, de olyan bonyolultak a beállítások, hogy csak nagyon nehezen igazodok ki rajta.Ha esetleg van tipped hogy mit érdemes kipróbálni egyáltalán ami jól működik, akkor nagyon megköszönném.
(Frekik (MHz):115, 123, 131, 139, 418, 426, 434, 442, 450, 458, 466, 474, 482, 490, 730, 738, 746, 754, 762, 778, 786)
QAM: 256 mindegyik frekin, SR: 6875 mindegyik frekin.Köszi előre is.
-
sunpower
tag
Sziasztok!
Lecseréltem Terratec H7 tuneremet, mert nem volt hozzá win10-es driver.
Beszereztem egy Hauppage WinTVsoloHD tunert, amihez van saját program (WinTV8), de csak a 400 MHz feletti csatornákat találja meg. Az alacsonyabb frekin lévőket (115,123,131 és 139 MHz) nem találja és beállítani sem lehet hogy keresse.
Letöltöttem sok programot (ProgDVB, DVBviewer, stb....) de egyikkel sem jutottam dűlőre (nem találtak csatornát).
Mit lehetne csinálni, hogy olyan frekin is keressen, ami nincs benne az előre definiált frekvenciák között?Szolgáltatóm a HWR (I-TV Zrt.)
Ha valakinek van ötlete, kérem írja meg.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest