- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
sunpower #1162 üzenetére
Ebben van 2 INI fájl, ezeket másold be a megfelelő helyre. Attól függ, hogy hogyan telepítetted, ha mindent alapon hagytál, akkor a c:\Users\<saját felhasználóneved>\AppData\Local\SmartDVB\Transponders\ mappa lesz az. Ha átállítottad, hogy a program mappájába mentse az adatokat, akkor meg a Program Files-on belül van.
Megnyomod a SmartDVB-ben a CTRL+F-et, alul megtalálod a 6000-est és a 6875-öst is, elég csak az egyiket hozzáadni. Utána ráállsz a jobb oldalon arra, amit hozzáadtál, majd alul a Select Device. Itt a Florian BDA... sort választod, majd alul elvileg látnod kell a Hauppauge WinTV-soloHD DVBC Tuner-t. Arra rányomsz, majd Select Device. Utána már mehet a Done, majd a keresés CTRL+P-vel.
Szerk: Látom sikerült. Akkor csak a 6875-öst másold be a mappába és azt válaszd ki. Valószínűleg az volt a baj, amit írtál, nem volt hozzárendelve a tuner.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sunpower #1158 üzenetére
Nem tudom, hogy hol olvastam, de biztos vagyok benne, hogy a saját honlapjukon le van írva a 6000-es SR. Egyébként a SmartDVB-t nem nehéz beállítani, feltelepítettem, hogy kipróbáljam. Bár ez majd egy gép újraindítással büntet, mert lefagyott és vitte magával a fele tunerem (dupla DVB-C van benne, a befagyás miatt az egyiket nem szabadította fel).
Mindjárt csinálok két INI fájlt, az egyiket 200 MHz alatt 6000-es, a másikat 6875-ös SR-el. Aztán leírom, hogy hogyan kell működésre bírni a SmartDVB-ben. Épp az előbb tesztelgettem, hogy hogyan lehet megoldani kézzel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sunpower #1156 üzenetére
A beállításoknál a Symbol Rate 6875 (illetve 200 MHz alatt 6000), a moduláció 256QAM. Az lehet, hogy az SR-nél nem 6875-öt (vagy 6000-et) kell beírni, hanem 6875000-t (vagy 6000000-t). Legalábbis a WinTV-dualHD-nál a TransEdit csak úgy talál csatornát.
Esetleg ha megmondod, hogy mik a frekvenciák (vagy hogy a budapesti vagy a hajdúdorogi frekvenciákat kell néznem), akkor a TransEdit-hez csinálok neked egy INI fájlt, amivel tudsz keresni. Utána azt kimentve meg betölthető a DVBViewer-be az egész.
Azért kell a település, mert az egyiknél 770 Mhz van, a másiknál meg 786 Mhz, ami különbözik. Legalábbis az itt leírtak szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged