Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacix29
őstag
válasz
Henrico
üzenetére
Végül talált csatornát Plex-ben, de nem tudom hogyan jött össze. Sok pvr-es server-t is próbálgattam közben.
Plex élő tv-nek nagy hibája, hogy nem tud epg-t levenni a dvb-c-ből, meg kell adni hozzá xml fájlt, hogy menjen, de sajnos csak nem működőt találtam Magyarországról, így nincs műsorújság.
De később már nem nagyon akart működni, miután más usb portra raktam az eszközt. Most újra próbáltam meg is találta a csatornákat (Osztrák tuner xml fájlt írtam át digi-sre), de mégsem látszik semmi csatorna az általam használt xml-el. De lehet csak az adatbázis romlott el.Most nextpvr-t használok és kodi élő tv-ben tudom nézni android-on.
plex alá is van nextpvr plugin, azt bárki tudja használni a baráti körből is, a plex tv-s részt, csak a plex pass tulaj. Bár ennek nincs szép interfésze.
Új hozzászólás Aktív témák
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest