Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
"hidd el, hatott rád a marketing nem is kicsit" - ha olyan nagyon hatna rám a marketing, akkor a létező összes terméket megvásárolnám. Ha elkerülte volna a figyelmedet, jelezném, hogy az ellenvetéseimet a Note8-cal kapcsolatban párszor leírtam. Ha hatna rám a marketing, már rég előrendeltem volna. De nem, és később sem akarok venni. Ez a termék nekem nem felel meg.
Nem vagyok samu ellenes, sőt! 5 samu tévé van, továbbá 4 samu okostelefon és 2 samu okosóra (és további samu termékek). A Note8 számomra nem ad annyit, amennyit elvárok tőle, így nem is fogok venni (nem az ára miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest