- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Kétszer toltam végig az Atomic Editiont, szuper volt! Főleg a hangulata, és játszhatósága miatt tetszett, még ha nem is voltak 3d karakterek. Mondjuk picit zavart, hogy nem lőhetek jól hátba senkit
Sokat játszottam vele bot ellen is, vagyis egy másik Duke ellen, amit a 'gép' irányít. Elég egyenlőtlen a küzdelem, mert az villámgyorsan ugrálva futkos, és halálpontosan céloz. De nem mindenhova tud menni, szóval minden megoldható..
A régi verziót még egyszer ki akarom próbálni, a 3D szemüveges módban. (piros/kék) Sajnos eddig nem sikerült beszerezni a szükséges hardvertA DNF-nek állati szép lett volna a grafikája, bár engem a képek leginkább a Redneck Rampage-re emlékeztettek.. (az is király volt, meg a Blood, hiszen ezek szintén a DN3D motorját használják)
Mindenképpen nagy veszteségnek tartanám, ha nem jelenne meg a DNF. Remélem, hogy egy ennyire sokak által várt játékot nem hagynak csak úgy elveszni, és majd kiadja más!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest