Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Persze, ez jogos, csak egy konkrét játékprogramnál nyilván nem tudsz alternatívát keresni, ami nyilván egyeseknek fel tudja forralni az agyvizét.
Engem speciel inkább az szokott zavarni, hogy néha divatot csinálnak ebből a weniccdán dologból, művésziességet, vagy inkább művészieskedést imitálva. Ami mondjuk némileg bosszantó, inkább talán nevetséges, főleg egy idő után.
-
Morden24
nagyúr
Valszeg azért, mert ahol azt mondják, hogy meglesz, ha kész lesz, az azt jelenti, hogy a.) totál inkompetens projektmanagement zajlik b.) nem akarnak infót kiadni/problémákat, nehézségeket megosztani c.) ők sem tudják, hogy mit kéne a végén elkészíteni.
Már nem azért, ha bemegyek egy étterembe, és megkérdezem, hogy kb. mennyi idő, erre meg azt mondják, hogy majd egyszer, akkor felállok és kimegyek, mert "ezek tök hülyék".
-
Morden24
nagyúr
Hát most komolyan...
Lehet, hogy csak az én véleményemet tükrözi, és még csak HL-fan sem vagyok (egyáltalán nem), de én nem cserélnék be még egy Ep3-at sem egy DNF-re.
Utóbbit kenjék a hajukra, előbbit meg adják ki, ha már a sok balek (köztük én is) bevásárolt Ep2-ig minden vackot, aztán szívhatjuk a fogunkat, hogy a sztori vége valahol a Valve-os "hejráérünk" nevű partíción punnyad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest