Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
válasz
RepeatSector #124 üzenetére
A játék elején: "azok a ki***tt idegenek már megint lesztedték a gépemet ...Duke Nukem-mel nem fa**a kibabrálni majd én megmutatom ezeknek...",
Elsősegély csomag felvételekor: "mmmm....fincsi",
A végső főellenség legyőzésekor: "leszedem a fejed és beléd****ok",
Aprításkor amikor sokan jönnek: "gyertek csak gyertek, nagypapa vár rátok" ;
De a kedvencem a mosdóban a tükör előtt magát nézegetve:
"Az istenit, de k***a jól nézek ki!"
Hogy is lehetne ezeket elfelejteni! Olyan örök emlék marad ami azóta is egyedülálló. Még a trágár szövegre egyébként érzékeny emberek is megmosolyogták a magyar szöveget mert ott, akkor, abban a helyzetben ahol és amikor elhangzottak ezek sokkal inkább mókás és feszültség oldó hatásúak volt mint zavaróak vagy idegesítőek! -
DarkByte
addikt
válasz
RepeatSector #126 üzenetére
Még több x-et az sz-ek helyére; még több kényszer halálra röhögést (XD) a mondatok végére.
Köszönöm a figyelmet. -
törölt tag
válasz
RepeatSector #126 üzenetére
Inkább játszani kellett volna megtanulni, nem csalni...
-
RepeatSector
senior tag
válasz
afterburner_ #125 üzenetére
ha tényleg duke lesz akkor kérem vixxa a régi fegyókat pl zsugorító fagyasztó rúgás Golden Eagle vagy az a dupla mini rakéta vető stuff
DNSTUFF
DNCORNHOLIO
ezt kellett anno megtanulni XD -
afterburner_
őstag
válasz
RepeatSector #124 üzenetére
én a hl1-et azért nem vittem annyiszor végig hogy legyen bennem kraft végigi vinni a blackmeasasource-ot
-
RepeatSector
senior tag
válasz
afterburner_ #122 üzenetére
én a hl1-et 2000-ben ismertem meg és most mondjatok kockának 54xer vittem végig
de a duke nukem 3d főleg magyar szinkronnal coolabb -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
marcus.fenix #120 üzenetére
Elnézést kívánok...
-
afterburner_
őstag
válasz
RepeatSector #121 üzenetére
ezzel én is így vagyok:-) azon nőttem fel, és valahogy én is szeretek vele néha nosztalgiázni:-)) ha meg még a valve kezeibe kerülne, talán nem lenne annyira rossz game...
bár valahogy egy hl folytatásnak is írtóra örülnék
csak ne portal , meg ne l4d....
-
RepeatSector
senior tag
válasz
marcus.fenix #120 üzenetére
HEY ne szidd a kedvenc játékomat még a mai napig szeretem a duke 3d-t meg a shadow warriort a legjobb gamek
-
marcus.fenix
aktív tag
Miután azért a legtöbb régi Duke-osnak "talán" sikerült felnőnie, nem tudom ki akar még Johnny Bravoval két lábon járó vaddisznókra lövöldözni... Mert szerintem kenjék a hajukba...
-
Akos96
senior tag
Ismét egy "Voltegykép, te nem láttad csak ééén, de megmutatom" helyzet.
-
bmwk1200s
őstag
Privátba valaki elküldené az említett linket?
Érdekel, miről maradtam le!(megint
)
-
Psych0
őstag
válasz
RepeatSector #114 üzenetére
Köszönjük Emese...
-
Endreas
tag
Az arcoknak jó a reklám/marketing team-juk..
-
RepeatSector
senior tag
válasz
Plazmacucci #113 üzenetére
jó aki mer csak az kattanjon a linkre [link]
méghogy Gordon nem kigyúrt[Alapelvek szerint ilyen tartalmú képek linkelése tiltott. Link kiszedve]
[ Módosította: Cathfaern ]
-
Ez Freeman csak megborotválkozott és kigyúrta magát... olyan hihetetlen?
-
rudi
nagyúr
Rosszul olvassátok a számot: 2061.8.10 lesz az!
-
Morden24
nagyúr
Persze, ez jogos, csak egy konkrét játékprogramnál nyilván nem tudsz alternatívát keresni, ami nyilván egyeseknek fel tudja forralni az agyvizét.
Engem speciel inkább az szokott zavarni, hogy néha divatot csinálnak ebből a weniccdán dologból, művésziességet, vagy inkább művészieskedést imitálva. Ami mondjuk némileg bosszantó, inkább talán nevetséges, főleg egy idő után.
-
Mindíg feltünik valami pletyka a megjelenésröl,azután semmi,a következö pletykáig
-
Morden24
nagyúr
Valszeg azért, mert ahol azt mondják, hogy meglesz, ha kész lesz, az azt jelenti, hogy a.) totál inkompetens projektmanagement zajlik b.) nem akarnak infót kiadni/problémákat, nehézségeket megosztani c.) ők sem tudják, hogy mit kéne a végén elkészíteni.
Már nem azért, ha bemegyek egy étterembe, és megkérdezem, hogy kb. mennyi idő, erre meg azt mondják, hogy majd egyszer, akkor felállok és kimegyek, mert "ezek tök hülyék".
-
afterburner_
őstag
nem tudom van aki észrevette e , de a 2010 4.- hóban linkelt videóban azért elég sok érdekes half-lifeos jelenet van legalábbis a bossok nagyon hasonlítanak, nem beszélve arról hogy most tekerd azt, + ezt ide, és akkor tovább jutsz , vagy a monsteres rész... az meg a hl2-ből homokfutó koppintas:-) persze lehet ezt már csak az itt megjelenő képből fantáziálom össze, mindenesetre érdekes...
-
7
addikt
A Steamunpowered-ön megemlítik, hogy a 4chan-júzerek találták a képet. Ezek után én nem vagyok meggyőződre róla, hogy eredeti a kép.
Fura egyébként, hogy ekkora agressziót vált ki a "Done when it's done" hozzáállás.
-
megint én
őstag
EZ A FŐBB HÍREK KÖZT????
-
Valaki adja már ki a Duke Nukemet, és ne lássunk mindenhova DNF-et.
-
huszar90
aktív tag
marketing 5*
-
LeslieG Jr.
őstag
Hiszi a piszi aki elhiszi.
Majd úgyis jön Gabe Logan Newell és majd jól megcáfol mindent. Azaz ez egy kamú mert az egyik kollégája akarta megtéveszteni a nyilvánosságot az ő tudta nélkül.
Mert mint tudjuk, hogy Duke Nukem Forever megjelenési ideje never lesz. De marketing célra tökéletes hogy minden szem majd a Valve főhadiszálására fog irányulni még az E3-on is.
-
littlelion21
addikt
Vagy csoda történik, vagy irtó nagy kretének dolgoznak a Valve-nél.
Utóbbit valószínűsítem, mert csodák nincsenek. -
törölt tag
Ezt nem tudom szebben írni: akkor nyugodtan leszívhatnak...
-
Hedgehanter
őstag
Junius van nem aprilis....
-
tomee007007
addikt
Jaaa majd az E3-on bejelentik, közvetlenül a Diablo III és az Elder scrolls V között...bilibe lóg a kezünk
-
csaabz
őstag
Gordon Freeman?!!
-
TOM-202
senior tag
Hú de durva lenne egy source motoros Duke Nukem FPS!
Szorítok érte a megadott dátumig hogy a feltételezésem igaz legyen!
-
Mr.Csizmás
titán
addig az orange boxosok figyelmébe ajánlom a "the missing information" nevű modot. sok érdekességet megtudhatnak belőle
-
janos666
nagyúr
Egy olyan jelenet a HL3 pre-alpha-ból, ami totál kimarad majd a végleges játékból?
Számold össze, hogy az E3-as HL2 videókban látott ínyecségekből hány végezte a süllyesztőben (vagy lett lebutítva). - Jó tudom, volt szivárgás a hordó alján, de erősek a gyanúim, hogy a Borealis szánt szándékkal lett kivágva EP3 alapanyagnak. De hogy pl. Hydra hova tűnt, eltévedt a csatornában?
Ha techdemó lesz, remélem megkapják a HL2 tulajok otthoni futtatásra is, mint pl. a LostCoast-ot. -
Manbal
senior tag
Abból kiindulva hogy a Source2 logó ott virít az oldalon nagy valószínűséggel tech-bemutató lesz...
de!
lehetséges hogy a Half Life 3 épül erre a motorra és azzal mutatják be!
én ennek örülnék a legjobban!!!
-
Gdfath3r
tag
Lehet hogy az egésznek nagyobb lessz a füstje, mint a lángja
-
menalcas
őstag
Jöjjön aminek jönnie kell bármi is legyen az !
-
atkahun
tag
Hi!
Hát ez na'on komoly, főleg a "When it's done" .
Ha így folytatódik, lassan minden egyes kiejtésénél ki kell nyitni a pénztárcánkat... -
Psych0
őstag
Amúgy a hír elfelejtette említeni a másik fontos aspektusát a képnek, hiszen van rajta egy source2 logó
Egyébként lehet, hogy duke-kal mindössze a következő hl cím fejlesztési idejére céloztak. -
Tomcat
őstag
Most már tényleg sok a hasonlóság a DNF és a EP3 között. Mind a kettő "When it's done!" stádiumban van már évek óta. Ha nem az EP3-at vagy esetleg a HL3-at jelentik be akkor felőlem (is) elmehetnek a sunyiba.
-
phanzetomox
őstag
poén ha tényleg megcsinálják
, és ha megcsinálják akkor valszeg jó lesz ( ha már ilyenhez hozzányultak )
-
Ice!?
őstag
válasz
Stalker-2572 #67 üzenetére
fehérítettek rajta.
-
JetiRulez
őstag
válasz
fordfairlane #68 üzenetére
Lehetséges felfedezni köztük valamiféle rokoni kapcsolatot? Csak valamelyikük nevet változtatott egy családi vita folytán.
-
janos666
nagyúr
Ja, a G-man féle bagázstól lopott ötlet nyomán a másik oldal pillanatnyi elkeseredésének hangot adva most leszerződteti Duke-ot, hogy végre pontot tegyen Freeman és a föld helyére. Esetleg némi agymosás után, nehogy Duka-nak véletlenül átvillanjon az agyán, hogy a ő általában inkább megmenteni szokta a földet, és idegenekre szeret lődözni, nem ártatlan emberekre, de nem fizetnek neki eleget, hogy megszakítsa a hagyományt.
(#68) fordfairlane - Nem jó, éjszakázott már Alyx-al, aki nem tette szóval.
-
fordfairlane
veterán
Lehet, hogy Gordon tudathasadásos? Nappal feszítővassal hadonászó tudós, éjszaka pedig szőke parókában lövi az alieneket.
-
Stalker-2572
veterán
lol.... am mit csináltak a képpel?
-
Thome
veterán
- Gordon Freeman Forever
- Half Life ForeverVannak itt lehetőségek.
Esetleg átveszi az EP3 a a DNF féle szlogent. Whenitsdone...
-
Tudom már, az EP3 új címe a Freeman vs Duke lesz!
-
JanR
addikt
Half Life Duke Nukem Stories
Half Nukem
Duke LifeVagy valami hasonlot varok
De mar felcsigaztak, kivancsi leszek mi fog belole kisulni.
-
P00By
nagyúr
Örülnék is meg nem is. Egy EP3 v. HL3-nak sokkal jobban örülnék!
-
nem_tom
őstag
A Duke, régi kedvenc. Kíváncsi leszek erre.
-
JetiRulez
őstag
Azt hiszem mégse adom el a gépemet idő előtt. Ha lenne valami csoda és ez a DNF lesz, adjon az ég, hogy fusson nálam.
-
WD40
aktív tag
Szerintem Dakar
. Amúgy meg Hoax!
-
daninet
veterán
lehet h új TF
-
nkmedve
őstag
Ollie linkjét megnézve nálam teljesen egyértelműen látszik az alak a sötétebbik képen. Nem is kell egyáltalán oldalról nézzem vagy megemeljem a fényerőt, nagyon feltűnő a kép.
Amúgy kaptam egy régebbi, nagyon fakegyanús blogbejegyzést ami kapcsolódhat a témához.
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
RepeatSector #51 üzenetére
-
BiP
nagyúr
Itt az a lényeg, hogy ha emiatt képesek voltak törölni a Portal2 Eventet (nehogy kifogja a szelet), és ekkora hajcihőt keríteni a dolognak, akkor tényleg valami nagy durranás lesz (nem ilyen Bioware-jellegű szemkiszúrás). Én ebben bízom.
Mindenesetre jól csinálják a hype-ot.
Ha HL3, mindenki isteníteni fogja őket, ha pedig tényleg Duke, akkor még szentté is avatják a Valve-ot, a rajongók pedig sorba fognak állni, hogy lesz*phassák Doug Lombardit
-
CsendesMark
aktív tag
Ha idén nem lesz HL2 EP3, akkor el se mennyenek az E3ra
-
RepeatSector
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #49 üzenetére
Én azért azt nem adnám oda de a készülő lányomat igen
-
Mr.Csizmás
titán
source engines duke nukemért odaadnám a fél királyságomat
-
janos666
nagyúr
Jó, jó... csak mikor van az a whenitsdone?
-
RepeatSector
senior tag
vagy megvették a licence-t a 3DRealms-től nem a duke nukemét hanem a when it's Done-ét és ők is ugyanilyen módszerrel fognak minket szopatni
-
rumkola
nagyúr
Azt fogják bejelenteni, hogy az EP3 a DNF-el összecsomagolva, díszdobozban fog megjelenni -- whenitsdone-kor
-
Janika!2
aktív tag
válasz
LackoMester #44 üzenetére
+1
-
LackoMester
addikt
Duken Nukem hallatán már csak nevetni tudok.
Meglátjuk. -
Morden24
nagyúr
Hát most komolyan...
Lehet, hogy csak az én véleményemet tükrözi, és még csak HL-fan sem vagyok (egyáltalán nem), de én nem cserélnék be még egy Ep3-at sem egy DNF-re.
Utóbbit kenjék a hajukra, előbbit meg adják ki, ha már a sok balek (köztük én is) bevásárolt Ep2-ig minden vackot, aztán szívhatjuk a fogunkat, hogy a sztori vége valahol a Valve-os "hejráérünk" nevű partíción punnyad. -
Devid_81
félisten
Ez mekkora lenne már, de valahogy nem hinném, hogy ellőnek egy ilyen labdát.
-
proci985
MODERÁTOR
valaki mondta, valamelyik hl2ep3 találgatósba pár napja, hogy na majd akkor lesz episode 3, amikor duke nukem 4ever.
és tényleg
-
AXisBOLD
addikt
meglepetés? ha nem egy kész játékkal állnak elő, hanem valami trailer-tech-demo valamivel akkor üljenek kaktuszba.
-
dfdfdf
őstag
A VALVE elérte amit akart mindenki várja mit jelentenek be
-
imibogyo
veterán
Ez az egész kezd egy kicsit röhejessé és egyben szomorúvá válni...
Ha így haladnak tovább, lehet egyszerűen elvesztem az érdeklődésem az egész iránt, és lesz@rom, pedig nagyon szeretem a HL sorozatot, de ilyen mű hírek egész egyszerűen kiábrándítanak. Pedig a komplett boxot én is megvenném már nagyon.
Meg ez az egész ami ez Episode 3 és HL3 és Source engine 2 és Counter-Strike 2 körül van
Jó lenne már inkább egy épkézláb játékot kiadni a sok ígérgetés helyett... De majd az E3-on kiderül valami remélem.
-
Incognito
senior tag
"Sajnos" nem csak városi legenda...egyszer úgy is ki fogja/el fogja valaki készíteni, de a régi érzést már nem tudják mellépászítani. Mikor kijött róla az első hír még végig is játszottam volna, de most már csak azért próbálnám ki, mert legenda...azt a játékélményt úgy sem tudja hozni...
-
janos666
nagyúr
Végül is találó, mert magához képest az EP3 is igen-igen hosszú ideje készül. Vagyis már csak sejthetően készül, mert nem is beszélnek róla (azt se mondják, hogy törölték, de azt se, hogy mikorra várható, illetve nem erősítik meg időnként még azt se, hogy "igen, folyamatosan dolgozunk rajta, majd kész lesz, mikor elkészült...").
-
iSonic
addikt
Hát kíváncsi leszek most már a valve mit fog az érdeklődök elé tenni
-
Hiftu
senior tag
Szerintem félreértettétek.
A Duke Nukem utalás a következő fejlesztés befejezési idejére asszociál csak.. -
janos666
nagyúr
Jó szemmel jó panelen is észre lehet venni a kisebb árnyalatbeli különbségeket is (így manapság, 8 bites képeknél akár egyetlen lépcsőt is, de ez több), illetve az S-PVA-kon is felfénylenek oldalról a sötétszürke árnyalatok. (És sajnos épp akkor helyesebb a gamma, hacsak nincs hozzá belső LUT, vagy legalább software-es kalibrálás.)
Mondjuk segített, hogy tudtam mit keresek, de én most egy laptop kijelzőn (kalibrált TN) szemből is látom a formát az eredeti képen is. -
megint én
őstag
Jaj ne fárasszatok...
És ebből mit olvasotk ki? 4213647
Ne ez biztos a világvége 2020ra ha esetleg elmaradna 2012ben ...
-
]Phobos[
senior tag
Jó, hagyjuk már.
-
Dany007
veterán
Azt meséld el hogy vetted észre?
Gondolom nem mentetted le csakúgy hobbyból a képet és toltad fel PS-ben a gammát / brightnesst...Vagy mégis?
Azért írtam, hogy esetleg TN LCD, mert éles szögből nézve azok művelhetnek ilyet. De én itt a cégnél CRT monitoron totál feketét látok, PS-ben is csak akkor látom meg a lényeget amikor a Levels-t maxra tolom... -
ha abban a pillanatban indexelte, akkor igen, vissza lehet nézni, meg ott az Internet Archívum, ami folyamatosan menti a weblapokat, de elég kicsi az esélye, hogy pont akkor készüljön mentés, amikor még fenn volt a kép
-
Sicilian
addikt
Duke nukem az már városi legenda !!
-
hemaka
nagyúr
Lehet akkor ez lesz a nagy durranás a HLE3 helyett. Akkor talán megbocsátom nekik.
-
Sanya
nagyúr
az igazi meglepetés az lenne, ha kész játékkal állnának elő, nem csak egy 1 perces vidióval
-
makraipeter1
tag
Valamennyire stimmel is
-
hoffman_
nagyúr
Lehet, hogy ollie volt, neki van indexben a thx
-
na elmennek ám a p*csába
(#11) Thome egy kép, amit már senki sem láthat, és 1 nagyon szemfüles kivételével mindenki lekésett amikor még fenn volt? hááát... gyanús
-
Thome
veterán
válasz
RepeatSector #9 üzenetére
A Valve főoldalára. Értem.
-
h-yle
addikt
Melyik is az a cég akik a félrevezető kommunikációjukról híresek?
Én akkoris maradok valamilyen HL mellett. EP3 vagy HL3. Ebből a stencilből sokmindent ki lehet még hozni, az egyértelmű Duke-on kívül.
-
RepeatSector
senior tag
most komolyan bárki odarakhatta azt a képet akár aki küldte az is
-
CocooN-z
őstag
Hát ezt nem hiszem el
-
Sprq
aktív tag
Gordon megborotválkozott..ennyi
-
danati
senior tag
Szerintem a Half Life 3 Duke Nukem főszereplésével lesz a meglepetés.
-
jimessor666
aktív tag
Ejha!
Várjuk az E3-at, várjuk-várjuk ! ! ! -
elithun
őstag
Félelmetesen jól teszi a dolgát a Valve, le a kalappal. (Még ha nem is a Duke Nukem lesz bejelentve akkor is.)
-
Dany007
veterán
Hehe, fogadjunk TN paneles LCD-n nézte az illető aki erre rátalált
-
Thome
veterán
Hát innen fúj a szél? Ez lesz a meglepetés?
Ha igen, akkor:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged