- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
szerintem mocskos jó kis kütyü. Simán megvan az a pármillió ember a világon, aki bevásárol egy ilyen készülékre.
Okos, trendi, sokoldalú és egyedi is. Magyar szemmel nézve drága, de máshol ez olyan árkategória, mint az átlag magyarnak a 40-50ezres gépek.
Olvasni itt sok pro-t és kontrát is. Szerintem rengetegen fogják szeretni, hogy nyaraláskor azonnal megoszthatják a fotóikat, amik emellett megmaradnak normális minőségben - értsd nem telefonos - is.
DLSR-ekkel felesleges összehasonlítani. Akinek nagy gép kell, az úgyis beleöli a sokszázezret meg milliót. Ez a kompaktok ellen versenyez. Fiataloknak, átlagembereknek stb. Nem olyanoknak, akik csak RAWban tudnak gondolkodni. És a gyerek ezt viszi nyaralásra, kirándulásra stb.
Ami pedig jó benne, hogy microUSB-n tölthető, ami kb minden bokorban terem. De autóban biztos. Míg a többi fényképezőhöz minimum konnektor és 10-12 óra kell. Vagy pótakksi. Vagy ha mázlid van és olyan a géped, ami AA formájú akksit fogad, akkor vehetsz bele ceruzaelemet is.
Szóval szerintem megvan a piaca, és viszik is majd, mint a cukrot. Egyébként meg nem kötelező megvenni, akinek nem tetszik, az majd kihagyja. Nekem ha most futna rá, akkor is csak azért nem vennék, mert a mostani fényképezőmet sem hasznáom, csak évente pár alkalommal...
-
rolywrx
tag
Az volt már, hogy az új cserélhető obis, brutális képminőségű Sony NEX-5R és NEX-6 Milc-ek WIFI-vel és bővíthető alkalmazásokkal jönnek? Árban még valóban a Samsung felett, de egész más fotóminőség kategória.
Szóval úgy néz ki, tényleg ez a trend!
-
DarkByte
addikt
Nocsak! Még is van benne Bluetooth? Akkor az XDA-sok meg fogják gyorsan oldani a beszélgetést BT headsettel
-
butyek
senior tag
Ez még sima kamera modullal is tetszetős lenne. Csak ahhoz meg drága.
-
arnyekxxx
veterán
tény, hogy a Mona Lisa 1 példányban is siker, de egy hardvernél ami nem gyémántberakásos, a sikert az eladások mutatják.
Az Err hibakód arra utal a dslr-eknél, hogy "vigyél szervizbe", mert tönkrement egy alkatrészem.
Vagy nem, de ez itt nem dslr topik
"Ha te ezt összemosod egy fizikailag hibás készülékkel, gratula."
A "nem tudom a készüléket használni" jelenséget összemosom a "nem tudom a készüléket használni" jelenséggel. Az usernek tök mindegy mi miatt nem tudja elkészíteni a fotót, de a harverhiba gázabb azért.
-
Misi1979
őstag
válasz
arnyekxxx #71 üzenetére
A sikeresség csak nem eladott darabszám alapján mérhető, te keverted ide a meglehetősen szűk kör számára gyártott tablet pc-ket, amiknek semmi közük a mai tabletekhez.
Az Err hibakód arra utal a dslr-eknél, hogy "vigyél szervizbe", mert tönkrement egy alkatrészem.
A fagyás (legtöbbször) arra utal pl az androidos eszközöknél, hogy user error van, valami összeakad, rosszul feltelepült program, rom, vagy csak ideje lenne újraindítani a készüléket.
Ha te ezt összemosod egy fizikailag hibás készülékkel, gratula.
-
arnyekxxx
veterán
ennyi erővel minden öszvér ami egy zenit11-nél többet tud.
a két cucc ugyanazokat a dolgokat tudja
már amennyire ugyanaz, hogy a kamera wifin-n és 3-4Gn kvázi onlány azzal, hogy egy külön megvett cardphone-t beledugva gsm-en valamit fel lehet tölteni órák alatt.
"A win-es tablet neve tablet pc és nem bukott meg."
hánymillió wines tabletet adtak el az elmult 10 évben és hánymillió nextgen tabletet az elmult 2 évben?
Az Err-es hibakódok hardverhibára utalnak -> szerviz.
Nem bonyolult szerintem.A fagyás az akkor is fagyás ha hardverhiba az oka
-
Misi1979
őstag
válasz
arnyekxxx #67 üzenetére
Nem, ez egy öszvér. A képminősége biztosan jobb, mint bármelyik okosmobilé, de milyen áron?
Nincs különbség, a két cucc ugyanazokat a dolgokat tudja
csak akkor a profi felhasználókat célozták meg vele, ez meg egy médialejátszós-netes fényképező hibrid.
A win-es tablet neve tablet pc és nem bukott meg. Professzionális eszköz, nem tartalomfogyasztásra, hanem -előállításra használják ma is.
Az Err-es hibakódok hardverhibára utalnak -> szerviz.
Nem bonyolult szerintem. -
Lirion
addikt
válasz
arnyekxxx #56 üzenetére
Ha neked megér 100k-s felárat az, hogy android fusson a fényképezőn, lelked rajta. De ettől még ez nem lesz sem innovatív, sem újdonság, sem hasznos és pláne nem olyasvalami, ami megéri az árát, bárhogy próbálod te is és mások is védeni...
ez egy fényképezőgép. Sokmillió mobillal fészbukot terrorizálónak ez egy hatalmas előrelépés lehet
Pont az ilyen emberek esetében valóban haszontalan, teljes mértékben nélkülözhető és fölösleges ez a gép. Aki egy felső kategóriás android mellé még egy ilyet is vesz, az egy idióta. Aki meg alsó kategóriás telefonnal mászkál és fényképez, az nem fog ennyi pénzért ilyen kompaktot venni.. -
arnyekxxx
veterán
aztán rádöbbennek, hogy fotózni fényképezőgéppel kell.
ez egy fényképezőgép. Sokmillió mobillal fészbukot terrorizálónak ez egy hatalmas előrelépés lehet
"Megelőzte a korát, meg is bukott,"
azért érzed az apro különbséget a ricoh meg a samu között évszámban és külsö körülményekben
a wines tablet is megbukott 10 éve, ezek szerint most se adnak el milliószámra tabot.
"Nem nevezném fagyásnak őket."
ha egy készülék kiir egy ERRxx-et és nem tudom tovább használni aksikivétel nélkül, az nálam fagyás.
-
-
Misi1979
őstag
válasz
arnyekxxx #58 üzenetére
Csupán az effektezős-mobilos képszerkesztő programok hasznosságát akartam illusztrálni a fenti mondással. "Képben vagyok" a lehetséges felhasználási területekkel, azt jósolom ennek az eszköznek, hogy jópáran megveszik majd, aztán rádöbbennek, hogy fotózni fényképezőgéppel kell.
Az első digitális gépek között volt már egy ilyen kütyü, több is, legalábbis a Ricoh termékpalettáján. Pl. ő az egyik. Megelőzte a korát, meg is bukott, nem feltétlenül a magas ára miatt - nehézkes volt használni, fagyott, gyorsan lemerült. Deja vu
Volt egy még régebbi, 0.7megapixeles felbontással, kb a képszerkesztésre kihegyezve, bár az is bővíthető volt pcmcia kártyákkal - szintén megbukott, a szakma is utálta.
Az error, err hibaüzenetekkel teljesen képben vagyok, ugyanez van pepitában a Nikon vázaknál is, amiket én használok - legtöbbször hardverhibára utalnak. Nem nevezném fagyásnak őket.
-
mallory303
csendes tag
Hehe látszik, hogy abszolut nem vagy képben.
Írd be légyszives a googliba, hogy canon freezing és nézd meg az a 12 millió találatot ami erre dob hirtelen. És az a helyzet, hogy a legtöbb gép a listában bőven 500k huf fölött van.Az akkuidővel felesleges kötöszködni, lássuk majd meg a hivatalos adatokat, de a gép méretéből saccolva legalább 3000-es akksi lesz benne...
De továbbra is azt mondom, ne vedd meg. Pont.
-
arnyekxxx
veterán
Tehát egy több napos túrázásra ne ezt az eszközt vigyem magammal, mert félő, hogy ha meglátok egy helyes kis őzikét és le akarom fotózni, vagy azt kockáztatom a folyamatos készenléti üzemmóddal, hogy lemerülve veszem elő, vagy a bootidő alatt szóval tartom szegény bambit?
Vegyél pótaksit.
Az az EOS bizony selejtes. Én még sosem találkoztam lefagyó dslr-rel, pedig párat már használtam, akár belépő szintűeket, akár profikat
Régi szép idők, ugy kifagyott anno a 300D-m, hogy a bennelevő kártyát is megölte ami eléggé bosszató volt akkoriban amikor még 1Gb CF 10ezerbe került.
Még az a szerencse, hogy nincs is a világon errorozo canon
http://www.objektivek.com/cikk/20090209-a-rejtelyes-error-99-i
-
-
Misi1979
őstag
válasz
mallory303 #57 üzenetére
Tehát egy több napos túrázásra ne ezt az eszközt vigyem magammal, mert félő, hogy ha meglátok egy helyes kis őzikét és le akarom fotózni, vagy azt kockáztatom a folyamatos készenléti üzemmóddal, hogy lemerülve veszem elő, vagy a bootidő alatt szóval tartom szegény bambit?
Az az EOS bizony selejtes. Én még sosem találkoztam lefagyó dslr-rel, pedig párat már használtam, akár belépő szintűeket, akár profikat.
Továbbá sosem állítottam, hogy célcsoport lennék, jeleztem is, hogy ez kb a városi hipsterek játékszere lesz.
"Amúgy meg lassan kezdj hozzászokni, hogy minden elektronikán oprendszer fut és ezek egymással hálózatba vannak kötve. Üdvözöllek a szép új világban."
Ezt inkább ne erőltessük, kicsit fogalomzavarban vagy.
-
arnyekxxx
veterán
Egy kép vagy alapból jó, vagy hiába effektezed agyon, max a haverok&facebook tengelyen fog sikert aratni.
Gondolom az az eszedbe se jut, hogy pont erre szánják ezt a cuccot, nem esküvőzni meg müszaki fotózni.
A képszerkesztő programoktól nem kell hasra esni, ameddig egy fényképező nem képes RAW-ban fotózni, addig a hasznos fényképezős képszerkesztő programok kimerülnek a croppoló, konvertáló progikban
elvégre Ligtroom alatt nem Képszerkesztés a képszerkesztés, sima jpg-t még ember be nem töltött a photoshopba.
"Ez az eszköz csak egy játékszer, eye candy. "
Irta valaki, hogy ez egy iparos eszköze?
Emellett ha fotoriporter lennék, tuti vennék egy ilyet és a legtöbb eseményt ezzel lőném, az én portálomon percekkel korábban ott lenne a képriport mint a konkurenciáén aki egyszámjegyű vérprofi caniconnal dolgozik, áttölti laptopra, és onnan küldözgeti fotókat és az olvaso 640x480ban az életben meg nem mondaná, hogy nem kétmillás rendszerrel készült.
-
mallory303
csendes tag
Nem értelek. Ha tudod, hogy fotózni akarsz, akkor standbyban hurcolod magaddal a fényképezőgépet. Ha nem akarsz, akkor meg úgysincs általában kéznél, mert azért nem akkora, hogy zsebrevágd.
Apropó lefagyás.
Évekig egy eos350D-vel fotóztam, és azt kell, hogy mondjam, hogy többet fagyott, mint a mostani mobilom. (ami androidos)
Igazából parttalan a vita, tisztán látszik, hogy NEM te vagy a célcsoport.Amúgy meg lassan kezdj hozzászokni, hogy minden elektronikán oprendszer fut és ezek egymással hálózatba vannak kötve. Üdvözöllek a szép új világban.
-
Misi1979
őstag
válasz
arnyekxxx #52 üzenetére
Van egy olyan mondás, hogy sz.rból nem lehet várat építeni. Egy kép vagy alapból jó, vagy hiába effektezed agyon, max a haverok&facebook tengelyen fog sikert aratni.
A képszerkesztő programoktól nem kell hasra esni, ameddig egy fényképező nem képes RAW-ban fotózni, addig a hasznos fényképezős képszerkesztő programok kimerülnek a croppoló, konvertáló progikban.
Persze elhiszem, hogy androidra létezik nagyonsok szuper retusáló program, de sajnálom az olyan alkalmi fotóst, aki használni kényszerül ezeket.
Ez az eszköz csak egy játékszer, eye candy. A fényképezőgép eszköz, célszerszám, ez max érdekes játékszer, aminél kompromisszumot kötöttek: nagy érintőképernyő és angry birds vs gyors bekapcsolás-exponálás, stabil működés, hosszú akkuidő-tekintetében.
-
mallory303
csendes tag
válasz
kriszpontaz #50 üzenetére
Az S3-ast a fotózás sebessége miatt hoztam fel, abban egy fele ekkora felbontású és méretű mobilba szánt szenzor van egy fos optikával. (megjegyezném, hogy még így is simán hozza a 150k alatti hd camkorderek minőségét)
-
Misi1979
őstag
válasz
mallory303 #49 üzenetére
Nem értelek félre.
Fényképezőgép:
kikapcsolt állapotból exponálás=1-2 másodperc alatt kész a kép
bekapcsolt állapotból exponálás=a felső érték tört része, a záridővel szinte arányos időtartamGalaxy Camera:
Kikapcsolt állapotból exponálás= ??? mennyi egy négymagos androidos kütyü bootideje? 15-20sec?
bekapcsolt állapotból exponálás= 1-2 másodperc (program betöltődése)Ami talán még ennél is fontosabb, az a stabilitás. A lefagyó fényképezőgép nem jó ómen.
Húzzuk rá az androidot mindenre, amire csak lehet (mikro, tv, mosógép, fényképező), de nem véletlen, hogy hosszú távon a célszerszámok hatékonyabbak lesznek. Persze a geek-faktor miatt vicces a mikrón-fényképezőn angry birds-özni, de ennek a varázsa illékony, pláne, ha a felhasználó rájön, hogy úgyis ott figyel a zsebében az okosmobil.. -
arnyekxxx
veterán
ez meg nem alapszintő szerkesztő funkciókat tartalmaz hanem mindent amit megírnak droidra és nem kell hozzá venni csak wifin müködö kiegészitőket sokpénzért és még 3G-n is megy, ráadásul nem két és fél kiló mint egy dslr szett ami tud 23-480mm átfogást mondjuk 3 objektivvel aminek darabja kerül annyiba mint ez a samu.
(#42) drosan
akkor te nem veszed meg.
-
bloomberg
tag
Olyanról vitatkozni, amiről ennyi (semmi) felhasználói tapasztalat van, talán nem érdemes.
Valószínű nem csinál bokafosós videót, de majd meglátjuk.
Biztos tovább bírja egy napnál, mert tuti, hogy ha lekapcsolod a képernyőt nem fog 15 percenként e-mail-t csekkolni (vagy legalábbis tutira beállítható), meg lógni a 3G-n.
Nekem tetszik ez a koncepció, 2.-3. generáció biztos olcsóbban nyit.
Az első androidos csodatelefonok is k.drágák voltak.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
mallory303 #47 üzenetére
Az S3 videóminőségétől sem fostam le a bokám.....
-
Misi1979
őstag
válasz
mallory303 #47 üzenetére
Tehát szerinted egy fényképezőgépnél bőven elég, hogy feltöltés után kb. 24 óráig használható?
(a szóhasználatodon kicsit finomíthatnál, ne azzal adj nyomatékot a mondanivalódnak..)
-
mallory303
csendes tag
válasz
kriszpontaz #44 üzenetére
Az S3-ból kiindulva 1 másodperc múlva megvan a kép...
Nagy valószínüséggel úgy van kitalálva, hogy amikor megnyomod az exponáló gombot, egyből éled és lőhetsz vele. Annyira van folyamatosan bekapcsolva mint a telefonod, az meg ugye legalább egy napig bírja. Az meg szerintem bőven elég egy fényképezőgépnek. Nem értem miért kell egyből mindent ész nélkül fikázni...
A 20000-es fényképezőgépednek nézd meg az lcd kijelzőjét, a szenzor minőséget(felbontását), az optika minőségét, és legvégül hogy milyen kurva fos képet csinál. (mint egy 30 rugós mobil)
A videót konkrétan nem írták, de teljesen biztos, hogy olyan minőségű 1080p-s videót csinál, hogy lefosod a bokád.Eddig sem úgy tünt, hogy sík hülyék ülnek a Samsungnál, nem hinném, hogy most változott meg...
-
Lirion
addikt
válasz
arnyekxxx #35 üzenetére
Ez komolyan érvelés a készülék mellett, hogy ez tud szerkeszteni képet, a dslr meg nem?
Ahhoz már nagyon elvetemült geeknek kell lenni, hogy vki arra élvezzen, hogy 4.8"-os lőrésen szerkesszen képeket azért, hogy a faszbúkra feltolja és még mindezért fizessen 100k-s felárat is.
-
Lirion
addikt
Hogy ez technikai újdonság? Most ugye csak viccelsz?
Először is, a nikon korábban bemutatott androidos kompakt fényképezőt, másodszor volt már okostelefon optikai zoomos kamerával felszerelve a piacon. Ez max annyiban újdonság, hogy növelték a számokat, ezzel növelve az e-penist.Tudod, mi az újdonság? A nokia féle pureview technológia, az újdonság és fejlesztés!!!, nem ez a monstrum.
-
kriszpontaz
veterán
Ez az. Egy fényképező nem arra van kitalálva hogy faszbukon osztogass azonnal, hanem hogy normális fotót csinálj. Ha jön egy pillanat és gyorsan le akarod kapni, még várj amíg bekapcsol a gép, aztán elindul a camera app, hát, ezzel csak akkor tudsz gyorsan fotózni ha állandóan be van kapcsolva....természetesen le is merül, főleg a motoros zoom, meg a többi nyalánkság miatt.
Egy 20000-es fényképezővel 1 másodperc bekapcsolás után az első kép. Ennél mennyi idő? -
Misi1979
őstag
válasz
arnyekxxx #35 üzenetére
Legtöbb DSLR tartalmaz alapszintű szerkesztő funkciókat és most nem a red eye removal tool-ra gondolok. Megosztás meg teljesen egyszerű: wifis markolat, de inkább: Eye-fi kártya. Persze ez nem 3g, de megosztásra teljesen jó.
Ennek a terméknek tényleg csak a hipsterek között lesz mérsékelt sikere. Hogy miért írom, hogy mérsékelt? Mert ahhoz túl van árazva..
Ott lett elb.szva a dolog, hogy nem raktak bele gsm beszédmodult, mondjuk teljesen érthető, hogy miért: saját mobiljaiknak marha erős konkurenciát teremtettek volna vele.
-
Zirowe
nagyúr
600€?!
Muhaha, jó vicc.
-
Necc
addikt
Ez - megha egy jol felhizlalt okostelefonkent is tekintunk ra - akkor is technikai ujdonsagnak szamit, es az ilyen dolgok mindig is pofatlanul draganak szamitottak es szamitanak.
Nem egy kulfoldi ismerosom teljesen ra van kattanva a cuccra hogy "fu fotomasina androiddal meg huszonecceres zuummal", es mar alig varja hogy megvehesse.
Szerintem igen is venni fogjak mint a cukrot (noha nem elsosorban idehaza), barmennyi is az ara, de ugyanakkor csak emiatt nem is fogsz minden turista kezeben androidos fotomasinat latni.#25: egy atlag juzert ezt nem erdekli, es vidaman tapicskolja az androidos fotomasinajat es orul mint majom a farkanak hogy 2-3 nyomkodassal milyen "komoly" dolgokat meg tud csinalni mindenfele nehez es kulonfele "szakertelmet" igenylo PC-s tudas nelkul.
-
bloomberg
tag
szerintem kell rá egy xda-s telefonfunkciós rom, és mindjárt háváj minden vele
De tényleg, ezt miért hagyták ki belőle?
Hogy legyen mit fejleszteni az utódban?Tudom, hülyén nézne ki telefonálni egy kamerával, de anno hülyén nézett ki telefonálni a note-tal is, oszt mi lett belőle....
Meg egyébként is, ki a f*szt érdekel, hogy mit gondolnak mások
-
arnyekxxx
veterán
aki a dslr árakkal hasonlitja, az sorolhatja gyorsan azokat a tükrösöket amin ott helyben lehet szerkeszteni a képet majd realtime tolni fel a netre.
Aki meg a sima telefonokkal hasonlitgatja az mutasson egy olyat ami egyrészt olcsobb másrészt van benne 21x optikai zoom és 4,8'-on lehet szerkesztgetni a fotókat.
Már csak azért, hogy ne almát hasonlitgassunk a körtével.
-
Picco
addikt
válasz
domerator #30 üzenetére
note-ot kirohogtek mindenhol es lattuk mi lett belole...
amugyeg elkepzelem h amcsi csalad megy fenykepezot venni a csemetenek, bemennek egy media markt szeru boltba, meglatjak h lob*szo nagy kijelzo van rajta, jo kis kompakt tudas, facebook stb es mar dobjak is a kosarba
-
domerator
veterán
Ez a koncepció ennyiért még betegebb, mint bármi más samu próbálkozás eddig...
-
RaveForce
veterán
nem meglepő az ár, hiszen s3 hardver -3g rádió +durva zoom optika, mit gondoltatok 60ezer lesz?!...
-
Rakeem
aktív tag
Az erős hardver szerintem a foto app tudásához kell.
Ugyanis arról nem szólt még a fáma, hogy a száraz technikai adatokon kívül mit fog tudni szoftveresen. Nem tartom kizártnak hogy gondolnak a jövőre, ahol már elég komoly appok fognak létezni. (Meg már most is vannak.)
Nem beszélve arról ha pl fullHD vidit lehet vele lőni, akkor akár realtime vágásokat is meglehet ejteni az eszközzel, amihez szintén kell vas. -
drosan
tag
Szerintem a FB-ra bőven elég a mostani okostelefonok által nyújtott minőség. Azokon pedig az általad felsorolt dolgokat gond nélkül lehet kivitelezni és még telefonálásra is használható. Aki kicsit is komolyabban gondolja a fotózást és kiad egy fényképezőért 170-et, az kiröhögi az ezen megvalósítható szerkesztési lehetőségeket (minimum kell egy normális méretű monitor és egy Photoshop). Nem tudom kinek hiányzik, hogy a telefonja mellet már a fényképezőgépe is folyamatosan picsogjon, ha valaki nyom egy lájkot a képére...mindezt ennyiért ráadásul.
-
Lirion
addikt
Ha szerinted egy épp elméjű embernek megér ez a felsorolt pár (gyermeteg) extra feature 100k-s felárat, akkor nincs több mondandóm.
Ha nem ér meg szerinted, akkor csak szimplán nem értem, miért ragadtál egyáltalán billentyűzetet..A skype hívás meg csak ott lehet alternatíva, ahol van rendes 3g lefedettség, az meg a vodán kívül csak a nagyobb városokban van, ott se mindig és mindenhol. Ráaádsul hazánk élvonalbeli, ami a lefedettséget illeti...
-
youngboy
senior tag
Én megtaláltam a cél vásárlókat. Paparazzi. Amíg várakozik a celeb háza előtt, addig nyom egy Bad Piggies-t.
-
a.sebi
őstag
Mindegy nem azért csinálta a samsung hogy milliokat adjon el...ez faszméret mutogatás...és reklám a samsungnak hogy mindenben ök a legjobbak...a nikon cuccot leis mosták a föld alá.....de egyébként anno a tabletre is sokan mondták hogy fölösleges....ot a pc...a laptop...a telefon...oszt láss csodát én is vettem tabletet...
-
hemaka
nagyúr
Kipróbálnám, de pénzt nem adnék érte...
-
pranksta
tag
-
pit stop
addikt
Videót jól látom hogy nem rögzít?
Két mikrofon max. kényszertelefonálásra igazán belefért volna. Ha meg van benne videórögzítés csak plusz 1... -
Necc
addikt
Az általad felsorolt kompaktok kozul melyiken lehet realtime szerkeszteni, effektezni a frissibe lott kepeket?
Az altalad felsorolt kompaktok kozul melyiken lehet kulonfele kamera progikat inditani (pl. lgCam a "komoly" kepekhez, papercam meg effektezett kepekhez)?
Az altalad felsorolt kompaktok kozul melyik tolja fel azonnal a fajszbukra meg tarsaira az elkeszult fenykepeket?
Az altalad felsorolt kompaktok kozul melyiken tudod megnezni hogy a frissibe lott es fajszbukra feltoltott kepeidet mennyien lajkutak meg kommenteltek?Ugyanis ennek a masinanak ez a lenyege, ez a celkozonsege, gyakorlatilag egy okostelefonkent tekinthetunk ra, egyedul a "telefonalas" feature hianyzik gyarilag belole (BT headset + skype -> problem?).
-
aAron_
őstag
még szerencse, hogy az android nem fagy
(#16) Sanraith: ez jó meglátás, de kíváncsi lennék ez a vásárlók hány %át jelenti. meg aztán egy komolyabb gépről is simán el lehet küldeni pár s alatt, max át kell rakni a memória kártyát egy másik készülékbe, bár tény, hogy nem ilyen kényelmes.
-
Sanraith
aktív tag
Aki valamilyen hírdolalnak dolgozik és azonnal meg kell osztania a lőtt képeket, annak jó lehet. Meg az instagramos hipstereknek...
-
BiGg DoGg
csendes tag
Ismét egy érdekes "réteg" cucc. Kipróbálnám szivesen
de, hogy pénzt adjak érte
-
Gregorg
tag
Ennek a kütyünek jóval kevesebb gyakorlati haszna van, mint amit a hardver képes lenne kivitelezni. Tök felesleges. De erre a samu teremtők nem jönnek rá még brainstorm közben?
-
Fr3eWar
őstag
Csííz családi fénykép!
--..@@-. a kurv@ életbe már megint megfagyott ez a f@s..
- mosolyogjatok csak 1-2 perc és újraindul a fényképező!
--.-v> földhözvágomeztasz@rt maradtam volna a 18ezres kompaktnál...
-
válasz
kriszpontaz #3 üzenetére
Ezt nem értettem én sem már a legelső hírnél. Gondolom készenléti módban minden rádiót lekapcsol, de akkor is baromi kevésnek tűnik az az 1650mAH.
-
KillBorn
senior tag
16MP, 21x zoom, 1/2.3-os CMOS érzékelő, 170k. Aki kompaktot akar az nem ennyiért vesz, aki ennyit költ fényképezőre az meg nem (ilyet vesz még kisérőgépnek sem) kompaktot vesz. FinePix X10, CANON PowerShot G12, Coolpix P7100, Lumix DMC-LX5, OLYMPUS XZ-1, ezek mind-mind jóval olcsóbbak, és jobbak. Lehetne folytatni 100k alattiakkal is.
Igaz ezek nem 4.8" HD, 4 mag meg 1GB ram, meg JB. Aki ezekre ugrik, az meg telefonban érdeklődik ilyenek iránt. Sztem ez így ennyiért képtelenség, lesz akkor is ha lejebb megy az ára.
Amúgy nem hülyeség, normálisabb árú csúcskompaktba, vagy egy jó bridge-be, MILC-be el tudom képzelni ezeket a telefonhardvereket, meg az androidot is.
-
moleculez
veterán
ez bezzeg JB-vel jon...
Az android nem erre van kitalalva, radasul ennyiert... -
Valentino K.
senior tag
válasz
KevinMulder #7 üzenetére
Ez aztán építő jellegű hozzászólás volt
-
a.sebi
őstag
Azt én sem értem hogy miért kellett bele egy 4 magos proci...miért nem elég egy kissebb felbontású kijelzó...és már olcsóbb lenne...egy 100 asért még oké...de ennyi pénzért ez kurva sok
-
-
rbalint88
addikt
fele áron még talán lenne is értelme, de így...
kíváncsi vagyok, mekkora pofára esés lesz belőle -
Peathee
senior tag
válasz
Depression #1 üzenetére
Na akkor ezzel még várok pár hónapot. Meg egy két konkurenst is hogy lenyomják az árat.
-
kriszpontaz
veterán
Azért kíváncsi lennék a boot idejére.
-
bagkri01
őstag
A super clear lcd-t a telefonjaiban is beletehetné a samsung.
-
Depression
veterán
" Az 599 euró, azaz
nagyjából 170 000 forintos kezdőár persze
már-már a belépőszintű dSLR kamerákkal
vetekszik" inkább erősen túl tesz néhányon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest