- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz
mallory303 #57 üzenetére
Tehát egy több napos túrázásra ne ezt az eszközt vigyem magammal, mert félő, hogy ha meglátok egy helyes kis őzikét és le akarom fotózni, vagy azt kockáztatom a folyamatos készenléti üzemmóddal, hogy lemerülve veszem elő, vagy a bootidő alatt szóval tartom szegény bambit?
Az az EOS bizony selejtes. Én még sosem találkoztam lefagyó dslr-rel, pedig párat már használtam, akár belépő szintűeket, akár profikat.
Továbbá sosem állítottam, hogy célcsoport lennék, jeleztem is, hogy ez kb a városi hipsterek játékszere lesz.
"Amúgy meg lassan kezdj hozzászokni, hogy minden elektronikán oprendszer fut és ezek egymással hálózatba vannak kötve. Üdvözöllek a szép új világban."
Ezt inkább ne erőltessük, kicsit fogalomzavarban vagy.
-
Misi1979
őstag
válasz
mallory303 #49 üzenetére
Nem értelek félre.
Fényképezőgép:
kikapcsolt állapotból exponálás=1-2 másodperc alatt kész a kép
bekapcsolt állapotból exponálás=a felső érték tört része, a záridővel szinte arányos időtartamGalaxy Camera:
Kikapcsolt állapotból exponálás= ??? mennyi egy négymagos androidos kütyü bootideje? 15-20sec?
bekapcsolt állapotból exponálás= 1-2 másodperc (program betöltődése)Ami talán még ennél is fontosabb, az a stabilitás. A lefagyó fényképezőgép nem jó ómen.
Húzzuk rá az androidot mindenre, amire csak lehet (mikro, tv, mosógép, fényképező), de nem véletlen, hogy hosszú távon a célszerszámok hatékonyabbak lesznek. Persze a geek-faktor miatt vicces a mikrón-fényképezőn angry birds-özni, de ennek a varázsa illékony, pláne, ha a felhasználó rájön, hogy úgyis ott figyel a zsebében az okosmobil.. -
kriszpontaz
veterán
válasz
mallory303 #47 üzenetére
Az S3 videóminőségétől sem fostam le a bokám.....
-
Misi1979
őstag
válasz
mallory303 #47 üzenetére
Tehát szerinted egy fényképezőgépnél bőven elég, hogy feltöltés után kb. 24 óráig használható?
(a szóhasználatodon kicsit finomíthatnál, ne azzal adj nyomatékot a mondanivalódnak..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest