Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Velocity

aktív tag

szerintem mocskos jó kis kütyü. Simán megvan az a pármillió ember a világon, aki bevásárol egy ilyen készülékre.

Okos, trendi, sokoldalú és egyedi is. Magyar szemmel nézve drága, de máshol ez olyan árkategória, mint az átlag magyarnak a 40-50ezres gépek.

Olvasni itt sok pro-t és kontrát is. Szerintem rengetegen fogják szeretni, hogy nyaraláskor azonnal megoszthatják a fotóikat, amik emellett megmaradnak normális minőségben - értsd nem telefonos - is.

DLSR-ekkel felesleges összehasonlítani. Akinek nagy gép kell, az úgyis beleöli a sokszázezret meg milliót. Ez a kompaktok ellen versenyez. Fiataloknak, átlagembereknek stb. Nem olyanoknak, akik csak RAWban tudnak gondolkodni. És a gyerek ezt viszi nyaralásra, kirándulásra stb.

Ami pedig jó benne, hogy microUSB-n tölthető, ami kb minden bokorban terem. De autóban biztos. Míg a többi fényképezőhöz minimum konnektor és 10-12 óra kell. Vagy pótakksi. Vagy ha mázlid van és olyan a géped, ami AA formájú akksit fogad, akkor vehetsz bele ceruzaelemet is.

Szóval szerintem megvan a piaca, és viszik is majd, mint a cukrot. Egyébként meg nem kötelező megvenni, akinek nem tetszik, az majd kihagyja. Nekem ha most futna rá, akkor is csak azért nem vennék, mert a mostani fényképezőmet sem hasznáom, csak évente pár alkalommal...

Új hozzászólás Aktív témák