- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
tény, hogy a Mona Lisa 1 példányban is siker, de egy hardvernél ami nem gyémántberakásos, a sikert az eladások mutatják.
Az Err hibakód arra utal a dslr-eknél, hogy "vigyél szervizbe", mert tönkrement egy alkatrészem.
Vagy nem, de ez itt nem dslr topik
"Ha te ezt összemosod egy fizikailag hibás készülékkel, gratula."
A "nem tudom a készüléket használni" jelenséget összemosom a "nem tudom a készüléket használni" jelenséggel. Az usernek tök mindegy mi miatt nem tudja elkészíteni a fotót, de a harverhiba gázabb azért.
-
arnyekxxx
veterán
ennyi erővel minden öszvér ami egy zenit11-nél többet tud.
a két cucc ugyanazokat a dolgokat tudja
már amennyire ugyanaz, hogy a kamera wifin-n és 3-4Gn kvázi onlány azzal, hogy egy külön megvett cardphone-t beledugva gsm-en valamit fel lehet tölteni órák alatt.
"A win-es tablet neve tablet pc és nem bukott meg."
hánymillió wines tabletet adtak el az elmult 10 évben és hánymillió nextgen tabletet az elmult 2 évben?
Az Err-es hibakódok hardverhibára utalnak -> szerviz.
Nem bonyolult szerintem.A fagyás az akkor is fagyás ha hardverhiba az oka
-
arnyekxxx
veterán
aztán rádöbbennek, hogy fotózni fényképezőgéppel kell.
ez egy fényképezőgép. Sokmillió mobillal fészbukot terrorizálónak ez egy hatalmas előrelépés lehet
"Megelőzte a korát, meg is bukott,"
azért érzed az apro különbséget a ricoh meg a samu között évszámban és külsö körülményekben
a wines tablet is megbukott 10 éve, ezek szerint most se adnak el milliószámra tabot.
"Nem nevezném fagyásnak őket."
ha egy készülék kiir egy ERRxx-et és nem tudom tovább használni aksikivétel nélkül, az nálam fagyás.
-
arnyekxxx
veterán
Tehát egy több napos túrázásra ne ezt az eszközt vigyem magammal, mert félő, hogy ha meglátok egy helyes kis őzikét és le akarom fotózni, vagy azt kockáztatom a folyamatos készenléti üzemmóddal, hogy lemerülve veszem elő, vagy a bootidő alatt szóval tartom szegény bambit?
Vegyél pótaksit.
Az az EOS bizony selejtes. Én még sosem találkoztam lefagyó dslr-rel, pedig párat már használtam, akár belépő szintűeket, akár profikat
Régi szép idők, ugy kifagyott anno a 300D-m, hogy a bennelevő kártyát is megölte ami eléggé bosszató volt akkoriban amikor még 1Gb CF 10ezerbe került.
Még az a szerencse, hogy nincs is a világon errorozo canon
http://www.objektivek.com/cikk/20090209-a-rejtelyes-error-99-i
-
arnyekxxx
veterán
Egy kép vagy alapból jó, vagy hiába effektezed agyon, max a haverok&facebook tengelyen fog sikert aratni.
Gondolom az az eszedbe se jut, hogy pont erre szánják ezt a cuccot, nem esküvőzni meg müszaki fotózni.
A képszerkesztő programoktól nem kell hasra esni, ameddig egy fényképező nem képes RAW-ban fotózni, addig a hasznos fényképezős képszerkesztő programok kimerülnek a croppoló, konvertáló progikban
elvégre Ligtroom alatt nem Képszerkesztés a képszerkesztés, sima jpg-t még ember be nem töltött a photoshopba.
"Ez az eszköz csak egy játékszer, eye candy. "
Irta valaki, hogy ez egy iparos eszköze?
Emellett ha fotoriporter lennék, tuti vennék egy ilyet és a legtöbb eseményt ezzel lőném, az én portálomon percekkel korábban ott lenne a képriport mint a konkurenciáén aki egyszámjegyű vérprofi caniconnal dolgozik, áttölti laptopra, és onnan küldözgeti fotókat és az olvaso 640x480ban az életben meg nem mondaná, hogy nem kétmillás rendszerrel készült.
-
arnyekxxx
veterán
ez meg nem alapszintő szerkesztő funkciókat tartalmaz hanem mindent amit megírnak droidra és nem kell hozzá venni csak wifin müködö kiegészitőket sokpénzért és még 3G-n is megy, ráadásul nem két és fél kiló mint egy dslr szett ami tud 23-480mm átfogást mondjuk 3 objektivvel aminek darabja kerül annyiba mint ez a samu.
(#42) drosan
akkor te nem veszed meg.
-
arnyekxxx
veterán
aki a dslr árakkal hasonlitja, az sorolhatja gyorsan azokat a tükrösöket amin ott helyben lehet szerkeszteni a képet majd realtime tolni fel a netre.
Aki meg a sima telefonokkal hasonlitgatja az mutasson egy olyat ami egyrészt olcsobb másrészt van benne 21x optikai zoom és 4,8'-on lehet szerkesztgetni a fotókat.
Már csak azért, hogy ne almát hasonlitgassunk a körtével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest