Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
tény, hogy a Mona Lisa 1 példányban is siker, de egy hardvernél ami nem gyémántberakásos, a sikert az eladások mutatják.
Az Err hibakód arra utal a dslr-eknél, hogy "vigyél szervizbe", mert tönkrement egy alkatrészem.
Vagy nem, de ez itt nem dslr topik
"Ha te ezt összemosod egy fizikailag hibás készülékkel, gratula."
A "nem tudom a készüléket használni" jelenséget összemosom a "nem tudom a készüléket használni" jelenséggel. Az usernek tök mindegy mi miatt nem tudja elkészíteni a fotót, de a harverhiba gázabb azért.
-
arnyekxxx
veterán
ennyi erővel minden öszvér ami egy zenit11-nél többet tud.
a két cucc ugyanazokat a dolgokat tudja
már amennyire ugyanaz, hogy a kamera wifin-n és 3-4Gn kvázi onlány azzal, hogy egy külön megvett cardphone-t beledugva gsm-en valamit fel lehet tölteni órák alatt.
"A win-es tablet neve tablet pc és nem bukott meg."
hánymillió wines tabletet adtak el az elmult 10 évben és hánymillió nextgen tabletet az elmult 2 évben?
Az Err-es hibakódok hardverhibára utalnak -> szerviz.
Nem bonyolult szerintem.A fagyás az akkor is fagyás ha hardverhiba az oka
-
arnyekxxx
veterán
aztán rádöbbennek, hogy fotózni fényképezőgéppel kell.
ez egy fényképezőgép. Sokmillió mobillal fészbukot terrorizálónak ez egy hatalmas előrelépés lehet
"Megelőzte a korát, meg is bukott,"
azért érzed az apro különbséget a ricoh meg a samu között évszámban és külsö körülményekben
a wines tablet is megbukott 10 éve, ezek szerint most se adnak el milliószámra tabot.
"Nem nevezném fagyásnak őket."
ha egy készülék kiir egy ERRxx-et és nem tudom tovább használni aksikivétel nélkül, az nálam fagyás.
-
-
mallory303
csendes tag
Hehe látszik, hogy abszolut nem vagy képben.
Írd be légyszives a googliba, hogy canon freezing és nézd meg az a 12 millió találatot ami erre dob hirtelen. És az a helyzet, hogy a legtöbb gép a listában bőven 500k huf fölött van.Az akkuidővel felesleges kötöszködni, lássuk majd meg a hivatalos adatokat, de a gép méretéből saccolva legalább 3000-es akksi lesz benne...
De továbbra is azt mondom, ne vedd meg. Pont.
-
arnyekxxx
veterán
Tehát egy több napos túrázásra ne ezt az eszközt vigyem magammal, mert félő, hogy ha meglátok egy helyes kis őzikét és le akarom fotózni, vagy azt kockáztatom a folyamatos készenléti üzemmóddal, hogy lemerülve veszem elő, vagy a bootidő alatt szóval tartom szegény bambit?
Vegyél pótaksit.
Az az EOS bizony selejtes. Én még sosem találkoztam lefagyó dslr-rel, pedig párat már használtam, akár belépő szintűeket, akár profikat
Régi szép idők, ugy kifagyott anno a 300D-m, hogy a bennelevő kártyát is megölte ami eléggé bosszató volt akkoriban amikor még 1Gb CF 10ezerbe került.
Még az a szerencse, hogy nincs is a világon errorozo canon
http://www.objektivek.com/cikk/20090209-a-rejtelyes-error-99-i
-
-
arnyekxxx
veterán
Egy kép vagy alapból jó, vagy hiába effektezed agyon, max a haverok&facebook tengelyen fog sikert aratni.
Gondolom az az eszedbe se jut, hogy pont erre szánják ezt a cuccot, nem esküvőzni meg müszaki fotózni.
A képszerkesztő programoktól nem kell hasra esni, ameddig egy fényképező nem képes RAW-ban fotózni, addig a hasznos fényképezős képszerkesztő programok kimerülnek a croppoló, konvertáló progikban
elvégre Ligtroom alatt nem Képszerkesztés a képszerkesztés, sima jpg-t még ember be nem töltött a photoshopba.
"Ez az eszköz csak egy játékszer, eye candy. "
Irta valaki, hogy ez egy iparos eszköze?
Emellett ha fotoriporter lennék, tuti vennék egy ilyet és a legtöbb eseményt ezzel lőném, az én portálomon percekkel korábban ott lenne a képriport mint a konkurenciáén aki egyszámjegyű vérprofi caniconnal dolgozik, áttölti laptopra, és onnan küldözgeti fotókat és az olvaso 640x480ban az életben meg nem mondaná, hogy nem kétmillás rendszerrel készült.
-
mallory303
csendes tag
Nem értelek. Ha tudod, hogy fotózni akarsz, akkor standbyban hurcolod magaddal a fényképezőgépet. Ha nem akarsz, akkor meg úgysincs általában kéznél, mert azért nem akkora, hogy zsebrevágd.
Apropó lefagyás.
Évekig egy eos350D-vel fotóztam, és azt kell, hogy mondjam, hogy többet fagyott, mint a mostani mobilom. (ami androidos)
Igazából parttalan a vita, tisztán látszik, hogy NEM te vagy a célcsoport.Amúgy meg lassan kezdj hozzászokni, hogy minden elektronikán oprendszer fut és ezek egymással hálózatba vannak kötve. Üdvözöllek a szép új világban.
-
arnyekxxx
veterán
ez meg nem alapszintő szerkesztő funkciókat tartalmaz hanem mindent amit megírnak droidra és nem kell hozzá venni csak wifin müködö kiegészitőket sokpénzért és még 3G-n is megy, ráadásul nem két és fél kiló mint egy dslr szett ami tud 23-480mm átfogást mondjuk 3 objektivvel aminek darabja kerül annyiba mint ez a samu.
(#42) drosan
akkor te nem veszed meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest