Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
16MP, 21x zoom, 1/2.3-os CMOS érzékelő, 170k. Aki kompaktot akar az nem ennyiért vesz, aki ennyit költ fényképezőre az meg nem (ilyet vesz még kisérőgépnek sem) kompaktot vesz. FinePix X10, CANON PowerShot G12, Coolpix P7100, Lumix DMC-LX5, OLYMPUS XZ-1, ezek mind-mind jóval olcsóbbak, és jobbak. Lehetne folytatni 100k alattiakkal is.
Igaz ezek nem 4.8" HD, 4 mag meg 1GB ram, meg JB. Aki ezekre ugrik, az meg telefonban érdeklődik ilyenek iránt. Sztem ez így ennyiért képtelenség, lesz akkor is ha lejebb megy az ára.
Amúgy nem hülyeség, normálisabb árú csúcskompaktba, vagy egy jó bridge-be, MILC-be el tudom képzelni ezeket a telefonhardvereket, meg az androidot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest