Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiskDoctor
csendes tag
válasz
szaboknak #784 üzenetére
Nem a stabilságával van a gond nálam sem, vannak olyan programjaim amiket két másik telefonon használtam eddig, és a mentett adatokra is szükségem van ezen a telón is. Ez root nélkül lehetetlen. Azért vettem a telefont, hogy segítsen a munkámban és meggyorsítsa a kommunikációt remek ár/érték arányon.
@beyruth82:
Nem, ez nem mánia, csak én is mint sokan mások szeretem úgy beállítani a telefont, hogy ne kelljen semmilyen gyártó előre beállított dolgaihoz alkalmazkodnom. Én ilyen vagyok, ti meg másmilyenek, ennyi...
Miért adnám alább, mert a gyártó nem könnyíti meg a dolgom? Saját hülyeségemből sikerült valami elpöckölni, nem a root miatt volt (abban sem vagyok biztos, hogy nem-e a kamerás progik toltak el valamit 1ütt, mert 5 volt fent tesztre). Valószínűleg a gyári önteszt menüben nyomkodtam aksikivétel helyett el valamit. Nem nyavalyogtam senkinek, okulás céljából írtam, ami írtam. Szóval itt akár zárhatjuk is a témát. No offense...Egyébként az nagyon érdekes, hogy kértem egy viszonylag egyszerűen kivitelezhető dolgot (nem kell root hozzá), arra semmi reakció, de amint leírom, hogy én voltam a balfék, jön itt a savazás, meg a "minek rootoltok, jó ez így" hozzászólások...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest