- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiskDoctor
csendes tag
válasz
szaboknak #784 üzenetére
Nem a stabilságával van a gond nálam sem, vannak olyan programjaim amiket két másik telefonon használtam eddig, és a mentett adatokra is szükségem van ezen a telón is. Ez root nélkül lehetetlen. Azért vettem a telefont, hogy segítsen a munkámban és meggyorsítsa a kommunikációt remek ár/érték arányon.
@beyruth82:
Nem, ez nem mánia, csak én is mint sokan mások szeretem úgy beállítani a telefont, hogy ne kelljen semmilyen gyártó előre beállított dolgaihoz alkalmazkodnom. Én ilyen vagyok, ti meg másmilyenek, ennyi...
Miért adnám alább, mert a gyártó nem könnyíti meg a dolgom? Saját hülyeségemből sikerült valami elpöckölni, nem a root miatt volt (abban sem vagyok biztos, hogy nem-e a kamerás progik toltak el valamit 1ütt, mert 5 volt fent tesztre). Valószínűleg a gyári önteszt menüben nyomkodtam aksikivétel helyett el valamit. Nem nyavalyogtam senkinek, okulás céljából írtam, ami írtam. Szóval itt akár zárhatjuk is a témát. No offense...Egyébként az nagyon érdekes, hogy kértem egy viszonylag egyszerűen kivitelezhető dolgot (nem kell root hozzá), arra semmi reakció, de amint leírom, hogy én voltam a balfék, jön itt a savazás, meg a "minek rootoltok, jó ez így" hozzászólások...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged