- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Nekem is nagyon fontos szempont a kamera a telefonban. Felcsillant a szemem amikor olvastam a tesztet, de a kamera résznél elment a kedvem és nem folytattam. Vagy a zsebemben van egy értelmes képeket készítő telefon, vagy cipelem a tükröset a táskával. Nem adok már ki pénzt bridge és kompakt gépekre. Nem érik meg. Ezért is választottam a mostani Concorde 5005 telefonomat a Redmi helyett tavaly télen. Külföldi nyaralásnál is nagyon jól jött, hogy nem kellett a gépre külön fizetnem a tükrös gép és a kiegészítői miatt. Meg persze nem azért megyek nyaralni, hogy a tökéletes géphez állítsam be a gépet minden alkalommal ha fotózni akarok. Ugyan annyira fontos a telefon kamerája a mai világban, mint amennyire nem az. Tehát nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest