- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanalmas
tag
"ilyen van a SnowCat-nek aki a kernelt vissza fejtette nagyjából az ő munkájára épül minden rom portja. Hiba mentesen működnek."
Maradjunk abban, hogy nem fejtette vissza a kernelt, csak forkolt egy ark_benefit_m7 kernelforrást, valószínűleg ezért sem működött soha tökéletesen egyik ROM-ja sem.
Igazából szerintem nem elérhető a Doogee kernelkonfigja, azért nem lesz soha normális főzött ROM Doogee-ra. Kínai gyártókat nehéz gpl-lel fenyegetni, mert halálra röhögik magukat rajta maximum. A francia tabletemnek volt kernelkonfigja, mert ők megfoghatók Európában, de még úgy is nehéz a hardververziók lekövetése.
Tőlem támogathatja aki akarja, de még a saját verziós telefonjára sem sikerült rendes ROM-ot csinálnia, mert állítólag nem ér rá. Igazából nem látja át az egész témakört, és ezzel nem bántani akarom, de minden hibajelzésnél csak hebeg-habog, vagy nem tud választ, és nem igen oldja meg az igazi problémát, max. fordít egy új kernelt és körbeér a kígyó. Szóval a többire meg pláne nem érne rá, szerintem nem komoly a csávó. Persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy nem dolgozott rajta, de sosem csinál meg semmit készre, ez tény. Például az akksikezelés nem jó egyik ROM-ban sem, akár hanyas verziójú a készülék.
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy én tudnék jobbat csinálni, mert lehet, hogy nem, de én nem akarok vele foglalkozni, mert nem ér annyit az egész telefon. -
kukinyo
addikt
Köszönöm a választ de ez sajnos nem vitt közelebb a megoldáshoz.
Nem csak a SnowCat féle romoknál csinálja ezt. Ez a kép például Flasher_23, Leagoo Elite 5 rommal készült, talán ezen a legfeltűnőbb.
Az összes romot ami az orosz oldalon van kipróbáltam a probléma mindegyiknél megvan és sajnos nem csak az előlapi, hanem a hátsó kamerakép is ilyen.
"Az érintő képernyő néha fagy"
Én ilyet egyiknél sem tapasztaltam.
Az én készülékem 07-es rommal jött, gondolom ez a V2-es. -
123xyz
aktív tag
-
Bl.Gyo.
őstag
Sima X5-öm volt 1 évig (Gyári ROM-al), avval nem volt hasonló gondom se mint amiket az imént említettél, kipöcköltem mindent (az alkalmazás váltóban), mégis ment a háttérbe, ébresztöóra, messenger, viber, minden müködött. De akkor müködésileg az X5 és X5 Pro rom-ja is ennyire különbözik...
-
PistiSan
addikt
Egy kis megerősítésre várok.
Leszedtem az "SP_Flash_Tool_v5.1620_Win" verzióját, ha jól gondolom mindegy a verzió szám, azt használom amelyiket akarom, ha rom-ot akarok flashelni, akkor nincs más dolgom mint kitallózni a scatter filet, és ha mondjuk nem akarom újra flashelni a recovery-t akkor csak ki kell venni előle a pipát, majd rányomni a Download gombra.
Ha kéri a telefon csatlakoztatását, akkor rá dugom, várok amíg a zöld kör meg nem jelenik, utána le lehet húzni a telefont, aksi vissza és indítás.Soha nem használtam még ezt a programot, "Infinix Flash Tool"-t használtam eddig a flashre, de a legutóbbi rom letörölte a recovery-t amit újra kellett raknom, legközelebb nem szeretnék így járni.
-
xylevi
tag
koszi szepen, felraktam a 460 megas full R09-es ROM-ot, megmaradt a root, minden adat es szepen felment a rendszer, koszi szepen megegyszer!
(#1452) kukinyo
nem probaltam unrootolni, eloszor mindenkepp a tobbi megoldast akartam kiprobalni es meg is lett az eredmenye(#1454) vszabcsi
nehany hozzaszolasban targyaltuk mar ezt, mivel zsebbol/tokbol automatikusan ment tobbunknek ilyen elutasitas, sajna letiltani vagy az uzeneteket torolni sem tudtuk, igy en lecsereltem a bejovo hivaskezelot, amin mar nem jelenik meg ilyen...ez volt az egyeduli szempont, amiert csereltem a hivaskezelot, ha a letiltas menne, akkor siman jo lenne a gyari is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest